Yahoo, adam olur mu?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
yahoo-logo.jpg

Google, Gmail hesabını; Microsoft, Hotmail'i sevdirmeye çalıştığı zamanlarda parayla satılan Yahoo e-postalarından sonra firmanın aklı başına geldi.

Sunduğu servisler açısından Google'ın gerisinde kalan Yahoo, Microsoft'un dudak uçuklatan rakamlarından sonra kıymete bindi ve uzun zamandır unuttuğu konulara yeni yeni el atmaya başladı. Bunlardan biri de e-posta hesapları. Yahoo.com veya ücret karşılığı sunulan ülkelere özel alan adı (yahoo.com.tr) gibi e-posta servisi sağlayan firma, @ymail.com ve @rocketmail.com uzantılı adresler de dağıtacak.

:: Yahoo, adam olur mu? Bu başlıkta tartışalım.

Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Yahoo 'ya güzel bir el atılırsa Yahoo adam olmaktan öte bile gider. Ama yıpratmasınlar yeter ki, Tekelcilik olmasın istiyorum.

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Tekelcilik olmasın derken bu şekilde modası geçmiş işlerle ortaya çıkarsan tekele hizmet edersin :)

Google Mail=Gmail

Yahoo Mail=Ymail

:D

Olmamış be abi.

Bu arada firmanın Türkiye planları bu ay içerisinde hız kazanmış durumda.

Gelsinler bakalım.

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
düşünce acaba kitleyi daha da büyütüp fiyatını arttırmak olabilir mi ?

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Nedense Türkiye ofisi için şu ana kadar atılan adımlardan dolayı kurulacak ofise şimdiden antipati duymaya başladım.

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bir zamanlar Yahoo'nun karizması vardı ama biraz daha kazanmak için girdiği uğraşlar, yükselmeyi değil düşüşü getirdi. Diğer mail hizmeti veren şirketlerin yıldızları parlamadan elindeki imkanları daha iyi kullanabilseydi şu an daha farklı olurdu bence :L

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
yahoo internet exporer gibe değil(en azından yahoo daha iyidir) adam olur

rampapa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahoo mail hizmetini en iyi veren firmalardan mazisi olan kullanıcıların muhakkak bir hesabı vardır Yahoo da , anında mesajlaşma programları Yahoo mesenger gibi mail kullanmayı ikinci plana itiyor Yahoo Messenger da yıllardan beri ofline mesaj bırakabiliyorsun bir kaç yıldan beride ofline sesli mesaj bırakabiliyorsun daha ne olsun Yahoo Chat odalarında yıllardan beri sesli konuşabiliyorsun hala Chat servisleri hizmette

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tmm Google Google ok.Ama Larry Page ve Sergey Brin bu işe başlarken önce Yahoo! 'nun sahiplerinden Mr.Filo(Bende iyice azıttım :D )'ya gidip taktik almışlar.Ben Mr.Filo'nun yerinde olsam :D depresyona girer kendimi Boğaziçi pardon Golden Gate köprüsünden atardım. :D :D :D :D

sercanozturk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
google alt tabakaya yahoo ise A plus a hizmet ediyor gibi geliyor bana nedense artık...
bu saçmalığın nereden geldiğini kestiremiyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
@live.com gibi önceden sızma mı oldu acaba adımı gene kaptırdım :R

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aklıma bi söz geldi "Eşşek adam olur yahoo adam olmaz " :D:D

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yahoo nun buralarda pek sozu gecmez ama nedense doguda cok kullanılıyor (dogu derken malezya singapur filipinler tayland filan) oradan tanıdıgım butun kızlar yahoolu :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
wwhirlwind dedi ki:
yahoo nun buralarda pek sozu gecmez ama nedense doguda cok kullanılıyor (dogu derken malezya singapur filipinler tayland filan) oradan tanıdıgım butun kızlar yahoolu :)
Asya'ya açılmışsın bakıyorum :* (:

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yahoo böyle duruyorda.İçten çatır çatır çatlıyor.

Flickr'in 2 yöneticisi istifa etmiş durumda.Yahoo dada bu 2 yönetici gelecek teknoleji müdürlüğündeydi 15 haziranda işlerini bıraktılar.

Sebebi ise " Ailemle daha çok vakit geçirmek istiyorum." oldu.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Teknoleji müdürlüğü tam olarak ne oluyor :)
Yahoo adam olmuştu ama fazla dayanamadı önce gözleri görmemeye başladı daha sonra kulakları duymamaya en son banliyöden bir ev alıp geçti yerleşti içine şimdi onu hatırlayıpta kapısına gidenlerle ve kendisine yakın komşularla etkileşim içinde gibi geliyor bana.Kısacası köklü bir değişime gitmedikçe pek bir gelecek görmüyorum...

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yahoo nun teknoleji müdürlüğü şudur...

İnsanların gelecek teknolejisini belirler yahoo ya yeni uygulamalar verir.Yahoo da tasarlar.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Denizhan Dakılır dedi ki:
Yahoo nun teknoleji müdürlüğü şudur...

İnsanların gelecek teknolejisini belirler yahoo ya yeni uygulamalar verir.Yahoo da tasarlar.
O gerçekten "teknoleji" mi sence? Yoksa teknoloji mi sorduğum buydu :)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Neyse boşver ama Türkçe'yi doğru kullanmak gerekiyor her ne kadar klavye ile yazsakta en doğrusunu yazmaya çalışırsak daha bi güzel olur ne bileyim :)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Chat dili kullanmıyoruz.Sadece yalnış yazdık :) yani olay bu ben

azfasfsdas

yazsam yoksa

Zeus mu yazsam daha iyi olur neyse konu sapmasın

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Adam olmasın , kadın olsun daha ilgi çeker .

Gmail akşam sapıtmıştı ama düzeldi şimdi. Yahoo ymail.com falan verirse kullanırım ama yahoo messenger'i düzeltsinler bir haywan gibi program gtalk gibi yapsınlar veya öyle bir sürüm çıkartsınlar. MEsaj arayüzü zaten en dandik hotmail'in yahoo gmail'den örnek alsın ama copy'paste değil tabiki.

Gmail'den daha fazla alan versin ücretsiz kullanıcılara , yahoo messenger'i düzgün yaptığı zaman geçerim ayrıca güvenliği de arttırsın .