Yabancı Kız Mesajları Hemen Görüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefa404
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sefa404

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar geçen sene tanıştığım bir Rus kızı var . Kız attığım mesajları aniden görüyor . Ama cevap 2-3 dakika sonra geliyor . Gece haricinde tüm gün boyu böyle . Ben anlamadım . Kız mesajlaşmamızı açık bırakıp kitap felan mı okuyor . Yoksa benim mesajımı mı bekliyor anlamadım . Program hatası da olabilir mi ?

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Dostum aralarda sunucuların birbirleriyle olan bağlantıları var. Kullandığın uygulamayı bilmiyorum ama genellikle whatsapp gibi uygulamalar gün boyunca yoğun kullanıldığı için sunucu tarafından sana gelen yanıt gecikebilir. Gece ise kullanım daha az seviyelere indiği için bu hız artacaktır.

sefa404

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler ama sorum neden geç cevap veriyor değil , neden mesajlarımı anında görüyor

Mahperi

Asistan
Reaksiyon puanı
410
Dostum aralarda sunucuların birbirleriyle olan bağlantıları var. Kullandığın uygulamayı bilmiyorum ama genellikle whatsapp gibi uygulamalar gün boyunca yoğun kullanıldığı için sunucu tarafından sana gelen yanıt gecikebilir. Gece ise kullanım daha az seviyelere indiği için bu hız artacaktır.
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler ama sorum neden geç cevap veriyor değil , neden mesajlarımı anında görüyor
Yani diyor ki, cevabı hemen yazsa da size gelmesi gecikebilir diyor :)
Ya da direk kendisine sorun en mantıklısı ,:)

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930

Mesajlarınızı anında görmeside sunucu bazlıdır. Siz bir mesaj gönderdiğinizde mesaj sunuculara gider sonrada mac adresinden cihazı bulur. Yani
Siz --> sunucu --> hedef
Mesajın okundu bilgiside bunun tam tersi yol izler yani
Siz <-- sunucu <-- hedef
bu bağlantının hızı gün içerisinde değişebilir. Uygulama ile sunucu arasındaki iletişimden kaynaklanabilir. Bir çok açıklaması var. Kesin bir cevap bulamazsınız.

MeDiLoF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
WhatsApp Web açık olabilir sürekli bilgisayarında senin sohbetinde ama telefonda da normal kullanımına devam ediyordur. Böyle bir durumda yaşanabiliyor aktardığın durum.