RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,554
Sıkıntı dürüst olması değil zaten dürüst olsa da inanmayacaksın ona işte sıkıntı burda çünkü kendin dedin düzgün biri kaldığına inanmıyorum diye.O yüzden iş sende bitiyor hiç topu karşıya atma.Bir kişi seni değil başkasını seviyorsa bu belli olur zaten insan hal ve hareketlerinden belli eder zorla sevgi olmaz sevmeyen insan başkasını seven insan bunu çok rahat belli eder.Samimiyetinden konuşmasından herşeyinden belli olur bunu anlamaman mümkün değil.Bu yüzden sorun karşıda değil sorun sende çünkü sen bu konuyu takıntı haline getirmişsin kendini bir kere olmayacağına inandırmışsın.Ben bile ilişki tecrübem olmamasına rağmen birinin beni sevip sevmediğini anladıysam herkes anlar yani.Kısacası sevgili dostum ilişkiye hazır değilsin kafa olarak hazır değilsin o yüzden bulamazsın bulsan da mutlu olman bir mucize olur.Benim de eskiden bu tarz takıntılarım vardı o yüzden olmadı sonra hepsinden kurtuldum ve oldu.Yani bir de yaşımız zaten geçiyor alacağın kız 25 26 yaşında olsun en iyi ihtimalle yani illaki yaşadığı bişiler olmuştur eski zamanlarda yaşamıyoruz ki kitlesinler kızı eve hiç çıkmasın dışarı.İyide ben beni konuşalım diye açmadım konuyu ? Didem Erol konusu açtım.
Ayrıca benim kafa yapımda sorun yok, herkes dürüst davranırsa psikolojim düzelir, başkasını seven benimle evlenmeye kalkmasın beni yalanı etmesin yeter insanlardan beklentim dürüst olmaları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Körü körüne böyle şeylere nasıl inanıyorsun aklım almıyor.Kimin mahşerde kiminle buluşacağının garantisini kim sana ya da onlara verdi ?Benim görüşüm şöyle 1 sene 2 senede birlikte olurum ama ona asla sevgililer günü hediyesi almam veya istemem bana almasın herşeyi yaşayıp olmayıpta salya sümük ahirette kavuşacaz diye ayrılırsak işin sonu kötü olur o zaman başkasıyla evlenip sevmediğim kadını yalanım edemem, demek istediğimi anlatabiliyor muyum olacak olanla yaşamak istiyorum herşeyi ne ben evlenmeyeceğim kızın aklında kalayım nede o benim aklımda kalsın benim takıntım bu, bu takıntı önceden yoktu bende youtube taki yorumları okuya okuya takıntı oluştu, kızların kocamı sevmiyorum onur arzulamıyorum ilkimler herşey mahşere kaldı diye yazdıklarını okuyunca o kocalarını kendi yerime koydum ve psikolojim bozuldu insanlar dürüst olmalı madem mahşerde kavuşacağınız biri var başkası ile evlenmeyin öldüğünüzde mahşerdr kavuşacağınızla kavuşun.
benim sorunum aşırı empati yapmam, kendimi o adamların yerine koydum sonra bu hale geldim her sabah işten eve dönünce aç karnına 70 lik şarap veya 4 kutu bira içiyor ağlıyor sonra uyuyorum.
zira bunu yaşamayı hakketmiyorum belki kocaları hakkediyor ama ben hakketmiyorum çünkü hiçbir şey yapmadım birini üzmedim.
Böyle bir ayet mi var ? Varsa hangi ayet yazar mısın biz de öğrenelim ? Eğer bilmiyorsan bu kadar takıntı yaptığın konuyu neden araştırmadın ? Kocasını arzulamamasının gerçek sebebinin ne olduğunu nerden biliyorsun(Milyon tane sebebi var) ? Son olarak neden nette her okuduğun şeye inanıyorsun ?
Yani bunları sormak şaka gibi ama cevaplarını çok merak ediyorum çünkü konuyu çözüme kavuşturacak sorular bunlar.
Son düzenleme: