Yabancı diziye başlıcam önerilerileriniz nelerdir ?

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Prison break - breakinq bad-fargo bitirmiş biri olarak başka ne önerirsiniz aksiyon bilim teknoloji gençlik olabilir ama hayal ürünü seyler sevmem bekliyorum yorumlarını arkadaşlar...:clap::clap::clap::clap:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Person of Interest kesin izle ona ek Blacklist olabilir bu tarz. Fringe'de var ama son 2 sezonu çok kötü. :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tamda fringe başlıcakdım öle dedin şevkim kaçdı diğer dediklerin nasıl

Son 2 sezonda çok kötü batırdılar o yüzden dedim, izlemezsen bir şey kaybetmezsin yani Fringe'de. :D

Person of Interest'i kesinlikle izle asla pişman olmuyacaksın. Konusu bi makine var her bölümde olaylar çözülüyor hele 4. sezonu en iyi sezonu. :D
Blacklist ile suçlu adam var ondada her bölümde işinde profesyonel suçluların davası çözülüyor. Blacklisti izlemesen bile Person of Interest kesin izle.

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Son 2 sezonda çok kötü batırdılar o yüzden dedim, izlemezsen bir şey kaybetmezsin yani Fringe'de. :D

Person of Interest'i kesinlikle izle asla pişman olmuyacaksın. Konusu bi makine var her bölümde olaylar çözülüyor hele 4. sezonu en iyi sezonu. :D
Blacklist ile suçlu adam var ondada her bölümde işinde profesyonel suçluların davası çözülüyor. Blacklisti izlemesen bile Person of Interest kesin izle.
Person of Interest biraz araştırma yapdım hakkındaki yorumlar çok güzel izlicem sanırım inşallah pb ve bb den sonra sarar diye umuyorum :drool:

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Banshee , Bu diziyide yabana atmamak gerek. Durağan ilerliyor ancak fena sarıyor. Pek gözde bir dizi gibi görünmesede hiçbir şey göründüğü gibi değil !

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
How I Met your mother, Supernatural, fringe, friends ve the big bang theory...

Bence fringe çok güzel bir dizi ama ben dahil birçok kişi anlamadığı için dizinin sonları pek sevilmedi ayrıca paraleller evren olayı diziyi çıkmaza sürükledi. Ama yine de çok güzel ve izlenmesi gereken bir dizi.

qwerty3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşında dediği gibi person of Interesti kesinlikle izlemelisin.Ama arap atı gibi sonradan açılan bir dizi.1. sezon vasat 2. sezon orta 3. sezon iyi 4. sezonsa çok iyi :D diyaloglar çok iyi.Hele bir bölümü varki 4. sezonda imdb den 9.9 puan aldı.Gerçekten de benim izlediğim tüm diziler içinde braking bad ve the walking dead de buna dahil daha iyi bir bölüm izlemedim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Komedi olarak,
New Girl, Bing Bang Theory ve How i met your mother'a bakabilirsin.

Sürükleyici olsun diyorsan;
Gotham
Walking Dead
Forever
Following

Bilim kurgu olarak,
The 100 fena değil.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Abartisiz hayatimda izledigim en iyisi How I Met Your Mother.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Aksiyon aramazsan suits ve the newsroom öneririm, favorilerim.

Şimdi sherlock a başladım, kesinlikle izlenmesi gereken bi dizi bence. Zaten bütün bölümleri sıradan bi dizinin bi sezonunu izleyeceğin sürede biter.

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aboo kimse '24 'u soylememis.. bi goz at pisman olmazsin hatta ekrana baglanirsin cok sezonu + birde film i var.

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gerci filmi yanilmiyorsam ya 6 yada 7,ci sezona bagliyorlardi devaminda.

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Person of Interest biraz araştırma yapdım hakkındaki yorumlar çok güzel izlicem sanırım inşallah pb ve bb den sonra sarar diye umuyorum :drool:
Normal bir diziyi günde 5 bolum işliyorsan POI i 20 bolum izlersin[emoji3] Bu arada Mentalist ide denemelisiniz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Heroes spartacus(1. Sezon) ve arrow izledim memnun kaldim sana da tavsiye ederim

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
person of interest arkadaşın tavsiyesi üzerine başladım çok sürükleyici bi dizi senaryosu ve oyunculuk çok kaliteli bi süre dizi ihtiyacımı karşılıcak sanırım izlicek olanlara şiddetle tavsiye ederim:drool:

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Banshee , Bu diziyide yabana atmamak gerek. Durağan ilerliyor ancak fena sarıyor. Pek gözde bir dizi gibi görünmesede hiçbir şey göründüğü gibi değil !

Yanlışın var supernatural tarzı bu her bölüm ayrı bir macera oluyor aynı zamanda temeldeki konuyuda ufak ufak ilerletiyorlar. Bu arada ilgisini çekmek için şu videoyuda paylaşayım.

[video=youtube;AJMHd7-LL1k]https://www.youtube.com/watch?v=AJMHd7-LL1k[/video]

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aksiyon sevenlere Person of İnterset ve Doctor Who yu şiddetle tavsiye ediyorum.