Yabancı Dizi Tavsiye!

Ajuus Shepter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Size gerçekten şuana kadar izlediğim en iyi diziyi öneriyorum kesinlikle sıkılmayacaksınız :D
Dizi kısaca üniversite hayatını ve futbolu anlatıyor.. (gece hayatı, partiler falan filan)
Benim yaşımdakilere oldukça hitap ediyor fakat biraz kısa bir dizi 3 sezon sadece :S
Buyrun iyi seyirler izledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum :)
blue_mountain_state_by_mrmyerz-d5ulh2y.png

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hemlock Grove izle ağzın açık kalacak aşırı gizemli ve doğaüstü kesinlikle dene.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
1 - The Walking Dead
2 - Arrow
2 - Vikings
3 - Defiance (Belki)

Başlamayı düşündüklerim

1 - Breaking Bad
2 - Dexter

Jackson10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crazzy nin de dediği gibi Vikings izledim güzel bi dizi.Savaş sahneleri sevenler için. Şuan Da Vinci's Demons izliyorum gerçekten tavsiye ederim. İsminden de anlaşıldığı gibi Leonardo Da Vinci'nin 25 li yaşlarını anlatmakta.Dizi komik olduğu kadar ciddi sahneleri de var. izlenilesi bi dizi
Ayrıca Band Of Brother adlı 1o bölümlük diziyi de tavsiye edebilirim.Gerçekten müthiş bi dizi.IMdb sıralaması 9.6 Amerikanın normandiya çıkarması ile başlıyor dizi ve çok gerçekçi askerlerin psikolojilerini ve savaşın kötü yanlarını çok iyi bir şekilde betimlemiş ve savaşta ki bir bölüğü anlatıyor.o bölükten sağ kalan askerlerin anlatımıyla ve savaştaki askerlerin defterlerine yazdıklarıyla yola çıkılarak çekilmiş bir dizidir.

Magnetor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Six Feet Under (2001-2005).
Bu diziyi herkes bilmez efsane dizilerden bir tanesi..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Breaking Bad harika bir dizidir hemen başla geç kalma..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Breaking Bad harika bir dizidir hemen başla geç kalma..

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arrow izle ama bir yandan da The Flash başla çünkü bazı bölümler ortak çekiliyor.
The Walking Dead