Brooklyn 99 arkadaşımda önermişti ve bazı platformlarda sorduğumda da önermişlerdi.Mutlaka listeme ekledim ama eğer sitcom tarzı bir diziyse yarılarda bırakırım gibime geliyor.Amerikan kültürünü biliyorsanız Brooklyn 99. Bazıları hiç gülmez bu diziye, bazıları kahkaha atar. Ben ise eehh işte. Mizahtan çok, arkadaşlık ilişkileri için izliyorum. Altyazılı izlemesi biraz zor. Okurken mimikleri göremiyorsunuz. Dublaj öneririm.
Dediğiniz tarzda bir tek The Walking Dead'ı biliyorum, onu da izlemişsinizdir diye tahmin ediyorum![]()
Stranger ThingsKarantinada izleyeceklerimin hepsini izledim.Daha dizi var mı bilemiyorum ama şöyle güzel yabancı dizilerden önerir misiniz? (fantastik,bilim-kurgu,salgın tarzı diziler olursa güzel olur)
1.sezon 4 ya da 5.bölümde bıraktım.Stranger Things
Peaky Blinders iyi mi kötü mü bilmiyorum daha yeni başladım.1.sezon 4 ya da 5.bölümde bıraktım.
Başlayın, ilk bölümler belki biraz sıkıcı olabilir. Ben dizileri genel olarak yarıda bırakırım ama bunu bırakmadım.Brooklyn 99 arkadaşımda önermişti ve bazı platformlarda sorduğumda da önermişlerdi.Mutlaka listeme ekledim ama eğer sitcom tarzı bir diziyse yarılarda bırakırım gibime geliyor.
1.bölmünde sıkılıp bırakmıştımPeaky Blinders iyi mi kötü mü bilmiyorum daha yeni başladım.
Karantinada izleyeceklerimin hepsini izledim.Daha dizi var mı bilemiyorum ama şöyle güzel yabancı dizilerden önerir misiniz? (fantastik,bilim-kurgu,salgın tarzı diziler olursa güzel olur)