Yabancı dizi önerisi yardımmm

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar person of interest-breaking bad-prison break-arrow gibi dizileri izledim piyasada çok dizi var malum yarısı çöp banada uygun olan aksiyon,teknolojik,sürükleyici,akıcı,nefessiz izleyeceğim bir dizi lazım ayrıca çok eski olmasın güncele yakın olursa sevirim sizin önerilerinize güveniyorum :lol::clap::thumbup1::mellow::rolleyes:

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Lostu izleyebilirsin ayrıca savaş dizisi olan vikings dizisi var oda hoşuma gitti izliyorum fakat biraz pis sahneleri var fakat lost dizisi zaten efsanedir.Ayrıca dexter dizisi var bitirdiler geçen sene oda efsanedir benim için.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
12 Monkeys The Flash The 100

MKT

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Biraz eski ama Smallville, (Efsane) Spartacus, Teen Wolf(idare eder), Game of Thrones zaten 10 numara, Daredevil biraz iyi, Constantine çok beğenmiştim ama 1 sezon bitince bir daha çıkmıcak galiba ama sıkılınca izleyebilirsin son olarak Gotham bunların hepsini izledim bitirdim son bölümlerine kadar yazmadığım bir kaç tane daha var umarım beğenirsin :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kolay kolay her diziyi izlemem çok film izlemişliğim vardır ama şunları izlemeni öneririm.
Dexter Mr.Robot The walking dead ve son olarak prison break

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Dexter,Walking Dead, Breaking Bad , Chuck , Big Bang Theory , Doctor Who , Fringe , Prison Break