Ya öyle olsaydı?

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Bazen şöyle şeyler düşünüp duruyorum Bir anda Google ın tüm güvenlik sisteminin çökmesi ve herkesin Google hacklemeye çalışması hackerların Googledaki tüm hesaplara ulaşması ve hesapları silmesi ya da Dünyadaki Elektrik kaynaklarının kesilmesi ve ya telefonların bataryalarınının telefonun içinden çıkıp bir Dünya yörüngesindeki bir meteor'a yapışması gibi şeyleri düşünüyorum acaba diğer insanlarda böyle sıradışı olaylar düşünüyor mu merak ettim buraya sordum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Google çöksün umrumda değil ama diğerleri olmasın. ?

Düşündüklerim. Nasıl olduysa gizemli bir meteor taşı buldum yerden ve onun gizemli etkisi beynimi 500% oranında çalıştırmaya yaradı. Sonra kendi nanorobotlarımı hazırlayıp diğer gezegenlere yolladım. Onlara Uzay gemileri yaptırıp onların yardımıyla Kendimi dünyadan çıkardım.

Sonrası zaten Uzayda sabaha kadar parti ? Eğer uzayda sabah olacaksa tabii Yorulana kadar parti olmalıydı.

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Google çöksün umrumda değil ama diğerleri olmasın. ?

Düşündüklerim. Nasıl olduysa gizemli bir meteor taşı buldum yerden ve onun gizemli etkisi beynimi 500% oranında çalıştırmaya yaradı. Sonra kendi nanorobotlarımı hazırlayıp diğer gezegenlere yolladım. Onlara Uzay gemileri yaptırıp onların yardımıyla Kendimi dünyadan çıkardım.

Sonrası zaten Uzayda sabaha kadar parti ? Eğer uzayda sabah olacaksa tabii Yorulana kadar parti olmalıydı.
Eğer uzayda parti olsa ilk yapacağım şey Gezegenlerle Halay çekmek

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
İyi halay çekiyorsan Senide alırım yanıma. Sallarız jupiteri
Evet Şimdi hemen ikimiz için Mars seyahati bileti bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır mars seyahati için şu linke gidiniz

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Evet Şimdi hemen ikimiz için Mars seyahati bileti bakıcam
Elon Muska güvenme dolandırıcı o. Kendi arabasını bile ulaştıramadı marsa
Nasa zaten ayda yılda bir kere 5-6 adet resim yayınlıyor marstan güya.
Onlarda Fotoşopçu dolandırıcılar.
Bilet alırsın seni Marsa değil boşluğa fırlatırlar. Öyle dolandırıcı bu firmalar hani

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Bazen şöyle şeyler düşünüp duruyorum Bir anda Google ın tüm güvenlik sisteminin çökmesi ve herkesin Google hacklemeye çalışması hackerların Googledaki tüm hesaplara ulaşması ve hesapları silmesi ya da Dünyadaki Elektrik kaynaklarının kesilmesi ve ya telefonların bataryalarınının telefonun içinden çıkıp bir Dünya yörüngesindeki bir meteor'a yapışması gibi şeyleri düşünüyorum acaba diğer insanlarda böyle sıradışı olaylar düşünüyor mu merak ettim buraya sordum.
O içtiğin şeyden banada biraz versene

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Elon Muska güvenme dolandırıcı o. Kendi arabasını bile ulaştıramadı marsa
Nasa zaten ayda yılda bir kere 5-6 adet resim yayınlıyor marstan güya. Onlarda Fotoşopçu dolandırıcılar.
Bilet alırsın seni Marsa değil boşluğa fırlatırlar. Öyle dolandırıcı bu firmalar hani
Zaten link attım gitmenin başla yolu yok

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,231
Genelde kanallara bakılmıyor Google a yazıp videolardan o olanı seçiyorsun
Arkadaş kanalın ne olduğunu biliyor. Bize nereden bulduğumuzu soruyor. 2 Saniyelik bir video ile saçma sapan şey dediğine göre. Bir kere izlemiş. Kendisi nasıl bulduysa bizde öyle bulduk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereden biliyim şimdi baktım Fransız kanala felan benziyor fdthnfgngdfnddrfndrgjttyjt
Sjsjsj Fransız mı ? ??

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İşte buda teknolojiye ne kadar bağımlı olduğunuzu gösteriyor.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Aslında rüyalarda yaşanıyor bu dediğin.... ya öyle olsaydı düşünülen şeyler,
Rüyada Artık dünyanın sonunu görmüştüm. Nasıl meteorlar yaöıyordu havadan bir bilseniz. Vaay

Ya öyle olsaydı insanlık hala var olmaya devam ederdi bence.
Yer altında öyle Gizli sığınaklar var ki evlere şenlik. Meteorlara bile dayanır gibime geliyor.