Ya olursa-olduysa korkusu

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Selamlar, bugün telefondan tiktok videoları izliyordum. Mutfağa gidip geldiğimde bir canlı yayının açıldığını gördüm. Acaba telefonum hacklendi de birinin yayınını açıp millete mi sovdu. Diye düşündüm. Acaba böyle bir şey mi olmuştur yoksa yanlışlıkla mı tıklayıp girdim bilmiyorum?

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Selamlar, bugün telefondan tiktok videoları izliyordum. Mutfağa gidip geldiğimde bir canlı yayının açıldığını gördüm. Acaba telefonum hacklendi de birinin yayınını açıp millete mi sovdu. Diye düşündüm. Acaba böyle bir şey mi olmuştur yoksa yanlışlıkla mı tıklayıp girdim bilmiyorum?
Hayır en kötü ne olabilir? Gerçekten abartıyorsunuz. Cihazı taratarak zararlı olup olmadığını görürsünüz. Zararlı yoksa sıkıntı da yok. Farkettiyseniz siz takıntıya karşı koymadıkça daha da kötüleşiyor. Bir gün boyunca dişinizi sıkmayı deneyin, zor olmasa gerek.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Hayır en kötü ne olabilir? Gerçekten abartıyorsunuz. Cihazı taratarak zararlı olup olmadığını görürsünüz. Zararlı yoksa sıkıntı da yok. Farkettiyseniz siz takıntıya karşı koymadıkça daha da kötüleşiyor. Bir gün boyunca dişinizi sıkmayı deneyin, zor olmasa gerek.
Ben 2-3 gün denedim. En son bayılacak duruma geldim baş dönmesi yaşadım. Kaspersky kullanıyorum tarama da bir şey çıkmıyor malwarebytes ile de denesem mj?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Çok takıyorsun.Çok saçma düşünüyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşleri güçleri yok.Senin evini izleyecekler

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,872
İlle de birşey olduğunu düşünüyorsan telefonu fabrika ayarlarına getir, bu kadar basit. Kafayı yoracak bir durum yok.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Ben 2-3 gün denedim. En son bayılacak duruma geldim baş dönmesi yaşadım. Kaspersky kullanıyorum tarama da bir şey çıkmıyor malwarebytes ile de denesem mj?
Virüs bulaştı diyelim, ne olacak. En kötü ne olabilir? Bırakın bulaşsın. Temizlersiniz, yardım ederiz. Kafaya taktıkça iş çığırından çıkıyor.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Hocam sizin psikiyatriye gitmenizi öneririm sakinlesmek ve takıntı hastalığınızdan kurtulmak için.