Ya "Atakürt" Olsaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
öncelikle bu söyleyeceklerim ahmet alkan ve senin ki gibi şahsi fikirlerimdir.!
bir kere avatarındaki renkleri hiç beğenmedim sözde kürt bayrağının renklerini koymuşsun.bu da demek oluyorki bu yönde olan bir sempazitansın.

bu devleti bölmeye çalışanlar bunu başaramayacaktır.kürtler iktidarın verdiği bu imkanları iyi kullanamıyor ve bu onların son şansıdır..

türklerle kürtleri karşılaştırmış alkan bey bunu yapabilmek için TÜRK tarihini birde kürt tarihini okumalı!bu makaleyi buraya koyuyorsan bence sende bir türk tarihini oku...

neden çerkezler,lazlar,yada diğerleri kürtler gibi yapmıyor?
çünkü onlar ve diğerleri bölücü değil onların asılları türk olmasa bile onlar türkiyeli!

arex2155

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türklerindir. Türk demek ise; Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde yaşayan ve hukuki bağlarla bu devlete bağlı olandır.

Ayrıca bu ülkede demokrasi var. Becerebiliyorsanız meclise girip hükümeti kurun. Kendinizi azınlık gibi göstermeyin. Kürt olduğunu iddia eden Kuzey Irak'a gitsin.

Velhasıl boşuna dememişler: Ya sev ya terk et!

işte türkiye senin gibi düşünenler yüzünden bu halde hadi düşünelim senin dediğini kürtler kuzey ırağa gitse geri gelmezler mi sanıyorsun 5000 yıldır yaşadıkları toprakaları senin gibi ırkçılara mı bırakır sanıyorsun türkiye tarihini bilmediğin ne kadar belli oluyor kürtler de bu ülkede iktidara geldi gelmedi mi sanıyorsun senin gibi düşünenlerin bitişide yakındır türkiye bu ülkede yaşayan kürdün türkün lazın çerkezin ermenin yahudinin herkesindir

arex2155

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle bu söyleyeceklerim ahmet alkan ve senin ki gibi şahsi fikirlerimdir.!
bir kere avatarındaki renkleri hiç beğenmedim sözde kürt bayrağının renklerini koymuşsun.bu da demek oluyorki bu yönde olan bir sempazitansın.

bu devleti bölmeye çalışanlar bunu başaramayacaktır.kürtler iktidarın verdiği bu imkanları iyi kullanamıyor ve bu onların son şansıdır..

türklerle kürtleri karşılaştırmış alkan bey bunu yapabilmek için TÜRK tarihini birde kürt tarihini okumalı!bu makaleyi buraya koyuyorsan bence sende bir türk tarihini oku...

neden çerkezler,lazlar,yada diğerleri kürtler gibi yapmıyor?
çünkü onlar ve diğerleri bölücü değil onların asılları türk olmasa bile onlar türkiyeli!
inan türk tarihini senden iyi biliyorum alkan değil ahmet altan renklere gelin kesk u sor zer bu renk kürtlerin en sevdiği renk kombinasyonudur ister bayrakta kullanılsın ister başka bir yerde ve makaleyi iyi oku bence inan bu ülkeyi bölmek isteyenler kürtler değil pkk değil dtp değil ki açıklamalarıda var bilmediğin zaten burdan belli oluyor kürtlerle ilgili bilgi olsaydı böyle yazmazdın tutturmuşsunuz ülkeyi bölmek istiyorlar başka da bir şey bilmiyorsunuz kurtulun bu paronayadan bu ülkeyi bölmek isteyenler varsa açık söylüyorum bunlarda beyaz türklerdir biz türkiyeliyiz ben bunun zıttı bir şey mi yazdım yok evet biz türkiyeliyiz ama Kürdüz ...

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Faşistçe yorumlar yapıpta sonrada kendine ben Osmanlı torunuyum demek osmanlıyı bilen için çok komik gözüküyor..lütfen artık saçmalamayalım.. Allah korusun doğuda kürdistan diye bir devlet icat edildi diyelim..Resmen dip dibe eskiden gidip geldiğimiz 2 devlet ortaya çıkıcak dimi..İki tarafta yine birbirine muhtaç, kürt kesim daha fakir bırakıldığından 10 kat daha muhtaç olucak bir 100 yılda bununla mı uğraşıcaz..Bunlar saçma şeyler hiç inanmıyorum bunlar oynanan OYUNdur arkadaşlar..kör göze parmak misali açın şu gözlerinizi ve resme karşıdan bakın artık..Osmanlı ruhu, osmanlı ideali diyip duruyoruz bu mudur osmanlı ruhu..atalarımız böyle mi yönetmiş..o topraklardan da başka topraklarımızdan da nice değerler çıkmış herkes biliyo bunları...Çapımızı,vizyonumuzu o derece küçülttüler ki içimizde birbirimizi yiyiyoruz resmen burda başkalarının ekmeğine katmerli yağ sürmekten başka bir şeye yaramıyor..Evet o topraklar başıboş bırakıldı ve hayat boşluk tanımaz işte..sizin oralarda hesabınız yoksa başkasının elbet var ki hesaplarını hayata geçirdiler ve bizde bu kanlı oyunların acısını çekiyoruz..Artık bu oyuna dur diyip kardeşçe birlik olup dirilmemiz lazım..Yazık günah geçen zamana cumhuriyet kurulalı 80 küsür yıl oldu 100. yıla gelicez ama biz hala bu konularla..

hasand1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya sev Ya sev. Başka yolu yok. Özgürlük de bol türkiye'de.
Dil meselesine gelince herkesin ortak bir dille anlaşması gerekir. Kendi dilini de bilsin öteki dili de bilsin. Keşke İngilizce yerine Kürtçe öğrenseydim. Hakkımda bişe söylendiği zaman anlardım. Böyle olunca bana küfür mü ediyor iltifat mı ediyor anlamıyorum. Her ihtimale karşı kötü bir his uyanıyor içimde. Aynı şey hiç Türkçe bilmeyenler için de geçerli. Yaşlı kadıncağız ne anlasın benim konuştuğumdan. Hal hatır mı soruyorum Çık git vatanımdan mı diyorum. Anlamıyor herhalde ikincisine yorup evladına öyle öğretiyor belki. (ben de kötüsüne yoruyorum olayları onun gibi). Ama insanlar konuşa konuşa bu kesin yani.

Ama tek sorun dil ise. Başka problem var mı bilmiyorum biri öğretsin. Niye trenler taşlanıyor? bunu öğrenmek istiyorum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...