XS ile XR Arasındaki Fark?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Froseth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Bütçem başta sadece XR almaya yetiyordu ama biraz arttırabildim. Bütçem şuan XS almaya yetiyor. XS ile XR arasındaki farkı söyleyebilir misiniz?

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Ekran tarafında ciddi farklılıklar var

Xr ips iken xs oled ayrıca Xr ekran gövde oranı xs e göre Bi tık düşük.

Xs kasası Xr a göre daha güzel daha premium ve çerçeveler paslanmaz çelik.

Ayrıca xs daha ince.

Kamera tarafında daha iyi ama ne kadar daha iyi bilmiyorum.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Ekran tarafında ciddi farklılıklar var

Xr ips iken xs oled ayrıca Xr ekran gövde oranı xs e göre Bi tık düşük.

Xs kasası Xr a göre daha güzel daha premium ve çerçeveler paslanmaz çelik.

Ayrıca xs daha ince.

Kamera tarafında daha iyi ama ne kadar daha iyi bilmiyorum.
Aralarındaki 1GB ram ileride fark yaratırmı? O zaman XS alayım.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Evet aralarındaki 1gb Ram iphone için bir fark. İlerleyen dönemlerde ios sürümü yükselince daha fazla tam isteyecektir.
XS ortalama kaç yıl götürür peki? Fazla oyun vs oynamıyorum. Ram farkından dolayı belki XR'a göre 1 yıl fazla götürür diye düşünüyorum.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
XS ortalama kaç yıl götürür peki? Fazla oyun vs oynamıyorum. Ram farkından dolayı belki XR'a göre 1 yıl fazla götürür diye düşünüyorum.
Evet Xr a göre maksimum 1 yıl daha fazla götürür ama ekran tarafında Xr daha uzun ömürlü olabilir. Sonuçta aynı donanıma sahipler hemen hemen çok Bi ömür farkı olmaz ama tekrardan dediğim gibi xs ram farkından diğer alacağı ios sürümlerinde daha stabil olabilir.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Evet Xr a göre maksimum 1 yıl daha fazla götürür ama ekran tarafında Xr daha uzun ömürlü olabilir. Sonuçta aynı donanıma sahipler hemen hemen çok Bi ömür farkı olmaz ama tekrardan dediğim gibi xs ram farkından diğer alacağı ios sürümlerinde daha stabil olabilir.
Teşekkür ederim. XR ekran konusunda kafamı çok karıştırmıştı zaten.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Teşekkür ederim. XR ekran konusunda kafamı çok karıştırmıştı zaten.
Ben mesela bir telefonda ekran ve kasa kalitesine ayrıca kasa zarifliğine önem verdiğim için aralarında her ne kadar ciddi fiyat farkı da olsa o parayı verirdim. Sizin önceliğinize bağlı

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Ben mesela bir telefonda ekran ve kasa kalitesine ayrıca kasa zarifliğine önem verdiğim için aralarında her ne kadar ciddi fiyat farkı da olsa o parayı verirdim. Sizin önceliğinize bağlı
XR bütçemin sınırındaydı ve iOS cihaz almak istiyordum ama XS ile XR arasındaki fark birden 500₺'ye inince XR almanın şu saatten sonra bi anlamı olmayacağını düşündüm. XS ve 11 PRO'nun ekranları aynı değil mi? 11PRO'nun ekranı çok hoşuma gitmişti.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
XR bütçemin sınırındaydı ve iOS cihaz almak istiyordum ama XS ile XR arasındaki fark birden 500₺'ye inince XR almanın şu saatten sonra bi anlamı olmayacağını düşündüm. XS ve 11 PRO'nun ekranları aynı değil mi? 11PRO'nun ekranı çok hoşuma gitmişti.
Aynı. Aslında çok ufak farklar var ama gözle görüldüğünde o farklar anlaşılmıyor sadece 11 pro biraz daha parlak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı. Aslında çok ufak farklar var ama gözle görüldüğünde o farklar anlaşılmıyor sadece 11 pro biraz daha parlak.
Fiyat farkı 500 TL ise kesin verirdim

MBilgin27

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Xs Max kullanıyorum gerçekten çok iyi bir telefon xr daha kötü ama 11 le arasında ekran ve kasa haricinde düşünülecek bir telefon