Aralarındaki 1GB ram ileride fark yaratırmı? O zaman XS alayım.Ekran tarafında ciddi farklılıklar var
Xr ips iken xs oled ayrıca Xr ekran gövde oranı xs e göre Bi tık düşük.
Xs kasası Xr a göre daha güzel daha premium ve çerçeveler paslanmaz çelik.
Ayrıca xs daha ince.
Kamera tarafında daha iyi ama ne kadar daha iyi bilmiyorum.
Evet aralarındaki 1gb Ram iphone için bir fark. İlerleyen dönemlerde ios sürümü yükselince daha fazla ram isteyecektir.Aralarındaki 1GB ram ileride fark yaratırmı? O zaman XS alayım.
XS ortalama kaç yıl götürür peki? Fazla oyun vs oynamıyorum. Ram farkından dolayı belki XR'a göre 1 yıl fazla götürür diye düşünüyorum.Evet aralarındaki 1gb Ram iphone için bir fark. İlerleyen dönemlerde ios sürümü yükselince daha fazla tam isteyecektir.
Evet Xr a göre maksimum 1 yıl daha fazla götürür ama ekran tarafında Xr daha uzun ömürlü olabilir. Sonuçta aynı donanıma sahipler hemen hemen çok Bi ömür farkı olmaz ama tekrardan dediğim gibi xs ram farkından diğer alacağı ios sürümlerinde daha stabil olabilir.XS ortalama kaç yıl götürür peki? Fazla oyun vs oynamıyorum. Ram farkından dolayı belki XR'a göre 1 yıl fazla götürür diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. XR ekran konusunda kafamı çok karıştırmıştı zaten.Evet Xr a göre maksimum 1 yıl daha fazla götürür ama ekran tarafında Xr daha uzun ömürlü olabilir. Sonuçta aynı donanıma sahipler hemen hemen çok Bi ömür farkı olmaz ama tekrardan dediğim gibi xs ram farkından diğer alacağı ios sürümlerinde daha stabil olabilir.
Ben mesela bir telefonda ekran ve kasa kalitesine ayrıca kasa zarifliğine önem verdiğim için aralarında her ne kadar ciddi fiyat farkı da olsa o parayı verirdim. Sizin önceliğinize bağlıTeşekkür ederim. XR ekran konusunda kafamı çok karıştırmıştı zaten.
XR bütçemin sınırındaydı ve iOS cihaz almak istiyordum ama XS ile XR arasındaki fark birden 500₺'ye inince XR almanın şu saatten sonra bi anlamı olmayacağını düşündüm. XS ve 11 PRO'nun ekranları aynı değil mi? 11PRO'nun ekranı çok hoşuma gitmişti.Ben mesela bir telefonda ekran ve kasa kalitesine ayrıca kasa zarifliğine önem verdiğim için aralarında her ne kadar ciddi fiyat farkı da olsa o parayı verirdim. Sizin önceliğinize bağlı
Aynı. Aslında çok ufak farklar var ama gözle görüldüğünde o farklar anlaşılmıyor sadece 11 pro biraz daha parlak.XR bütçemin sınırındaydı ve iOS cihaz almak istiyordum ama XS ile XR arasındaki fark birden 500₺'ye inince XR almanın şu saatten sonra bi anlamı olmayacağını düşündüm. XS ve 11 PRO'nun ekranları aynı değil mi? 11PRO'nun ekranı çok hoşuma gitmişti.
Fiyat farkı 500 TL ise kesin verirdimAynı. Aslında çok ufak farklar var ama gözle görüldüğünde o farklar anlaşılmıyor sadece 11 pro biraz daha parlak.
Xs alacağına 11 al çok daha iyiAralarındaki 1GB ram ileride fark yaratırmı? O zaman XS alayım.