Benim için yarım günü çıkartması yeterli. Şarjda kullanmanın zararları neler? Garanti süresinde pil sağlığı belirli seviyenin altına düşünce bedava değiştirebiliyoruz değil mi?Bir günü kesin çıkartır da ikinci günü bilemem. Kullanıcıları daha iyi bilir.
Bedava değil diye biliyorum. O bir seferliğine yapılmıştı galiba. Pilde kullanmak batarya ömrünü önemli ölçüde düşürür ayrıca ısınmayı arttıracağı için diğer bileşenlere de zarar verir.Benim için yarım günü çıkartması yeterli. Şarjda kullanmanın zararları neler? Garanti süresinde pil sağlığı belirli seviyenin altına düşünce bedava değiştirebiliyoruz değil mi?
2 gün çıkarmayacağını biliyorum belki az kullanımımdan dolayı diye yazdım. Yarım günü iPhone 7 de çıkartıyor iPhone 5S de abartmaya gerek yok.İphone cihazı ve 2 gün boyunca şarjı dayanır mı sorusuSen yarım günü çıkarırsa dua et öp başına koy
Genel sorunu bu iphone cihazların. Adam kaç milyarlık telefon satıyor bataryayı kapasitesi düşük koyuyor sonra da millet cebinde şarj aleti ile geziyor. Senin de durum böyle olacak zaten. Cebinde şarj aleti ile gezeceksin. O telefon hayatta 2 günü çıkarmaz yarım gün dayanırsa dua et.
Bencede çıkartır zaten gece yatmadan önce şarja bırakırım.Benim bildiğim XR, 11 çıkmadan önceki en iyi pil deneyimini sunan telefondu. 1 günü rahat çıkarır bence.
2 gün çıkarmayacağını biliyorum belki az kullanımımdan dolayı diye yazdım. Yarım günü iPhone 7 de çıkartıyor iPhone 5S de abartmaya gerek yok.
iPhone XR kullanıyorum 6 aydır. Sabah şarjdan alıyorum. Akşam 11 gibi uyumadan önce %15-20 düzeyinde şarjı varken şarja takıyorum. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın lütfen.İphone cihazı ve 2 gün boyunca şarjı dayanır mı sorusuSen yarım günü çıkarırsa dua et öp başına koy
Genel sorunu bu iphone cihazların. Adam kaç milyarlık telefon satıyor bataryayı kapasitesi düşük koyuyor sonra da millet cebinde şarj aleti ile geziyor. Senin de durum böyle olacak zaten. Cebinde şarj aleti ile gezeceksin. O telefon hayatta 2 günü çıkarmaz yarım gün dayanırsa dua et.
Siz iPhone kullandınız mı 1, 2 yıllık bir cihazının bataryası hızlı bitiyor diye bişey duydunuz mu ? Android'lere göre az mah koyma sebebi çok düşük enerji ile çalışan parçalarından kaynaklı.Abartma değil bu gerçekler. Komik oluyor böyle görüyorum bazen adam öyle bir anlatıyor şu kadar para verdim aldım diye sonra cebinden yada çantasından çıkarıyor şarj aletini götürüyor şarja takıyor çabuk bitiyor şarjı diye bu bütün iphone cihazlarında olan bir durum. Siz gece yatmadan önce şarja bırakın![]()
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.İphone cihazı ve 2 gün boyunca şarjı dayanır mı sorusuSen yarım günü çıkarırsa dua et öp başına koy
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.![]()
Siz iPhone kullandınız mı 1, 2 yıllık bir cihazının bataryası hızlı bitiyor diye bişey duydunuz mu ? Android'lere göre az mah koyma sebebi çok düşük enerji ile çalışan parçalarından kaynaklı.
iPhone XR kullanıyorum 6 aydır. Sabah şarjdan alıyorum. Akşam 11 gibi uyumadan önce %15-20 düzeyinde şarjı varken şarja takıyorum. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın lütfen.
Ben de kendi deneyimimi anlatıyorum XR’la iPhone 6 alıp şarjın erken bitince burdan tüm iPhone’lara laf ediyorsun.Ne diyorsun sen gereksiz? İphone kullanmadığımı nerden biliyorsun? Boş yapma işine bak. Kullandım biliyorum bu yüzden yazıyorum ve önermiyorum zaten. Parasını hak eden cihazlar değil.
Kullandım.
Yahu arkadaş kullandım diyorum anlamıyormusunuz hala?
Ben de kendi deneyimimi anlatıyorum XR’la iPhone 6 alıp şarjın erken bitince burdan tüm iPhone’lara laf ediyorsun.
Bana atıfta bulunduysanız ben hiç bir şeyi kısmadım. Ekran parlaklığı otomatikteydi ve genellikle orta seviyelerdeydi. Hücresel veri ve konum hiç kapatılmadı. Hiç bir şekilde güç tasarrufu açılmadı. Ve attığım ekran görüntülerinden anlaşılacağı üzere saatlerce safari youtube facebook ve benzeri uygulamaları kullandım adeta pilin bitmesi için uğraştım.z5 compact telefonum ile 13 saat küsür ekran süresi almıştım, bu iş yazılımın donanıma uyumluluğu ile oluyor bence. isteyen istediği kadar alır. şuan s10e kullanıyorum max 9 saat gördüm tabi yine her şey açık ve akşam saatlerindeydi. yazılımlar akıllı olmaya başladı artık bana sormadan güç modunu değiştiriyor, uygulamaları uyku moduna alıyor, ekran zaten dinamik amoled. ama apple kısmında tek kıssas xr değil evet batarya kullanım süresi uzun çoğunun ama android kısmında da bu sorunu devasa batarya koyarak çözen markalar var, burda işin sorunu yazılıma mı donanımamı yatırım yapılacağı. bunlar büyük paralar ve kolay işler de değil.
bir de belirtmek istiyorum, telefonun ekranı dinamik amoled, gece zifiri karanlıkta parlaklığı en düşüğe alınca ben bi halt görmüyorum, o halde test yapıp atayım isterseniz bi 12 saat çıkar tahminimce![]()
Söylesenize hangi modeli kullandığınızı?İphone 6 kullandığımı nerden çıkardın? Yahu arkadaş kahin falanmısınız siz? Nereden biliyorsunuz?
Bana atıfta bulunduysanız ben hiç bir şeyi kısmadım. Ekran parlaklığı otomatikteydi ve genellikle orta seviyelerdeydi. Hücresel veri ve konum hiç kapatılmadı. Hiç bir şekilde güç tasarrufu açılmadı. Ve attığım ekran görüntülerinden anlaşılacağı üzere saatlerce safari youtube facebook ve benzeri uygulamaları kullandım adeta pilin bitmesi için uğraştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söylesenize hangi modeli kullandığınızı?
Öncelikle iPhone 8 i geçin eti budu belli. İphone 7 plus ın pil sağlığı yüzde kaçta idi? Xr var elimde demişsiniz benimde elimde var ve pil performansı ortada. Ben kendi kullandığım cihazamı sanamı inanayım. Kullandığınız Xr dediğiniz gibi günün yarısında bitiyorsa net bozuktur bi servise gösterin.İphone 7 Plus'ta kullandım İphone 8'de. Şuan XR var elimde. Telefon kardeşimin ama ben 1-2 ay kullanmak test etmek için aldım. Yeterli mi?
Söylediklerinden ya yalan söylediğin ya da alt model kullandığını düşündürüyor çünkü. Harbiden ne kullandın?İphone 6 kullandığımı nerden çıkardın? Yahu arkadaş kahin falanmısınız siz? Nereden biliyorsunuz?
Cem Yılmaz bir filminde Namık Kemal’e ait olduğunu söylediği bir söz aklıma geldi .dİphone 7 Plus'ta kullandım İphone 8'de. Şuan XR var elimde. Telefon kardeşimin ama ben 1-2 ay kullanmak test etmek için aldım. Yeterli mi?
Söylediklerinden ya yalan söylediğin ya da alt model kullandığını düşündürüyor çünkü. Harbiden ne kullandın?
Öncelikle iPhone 8 i geçin eti budu belli. İphone 7 plus ın pil sağlığı yüzde kaçta idi? Xr var elimde demişsiniz benimde elimde var ve pil performansı ortada. Ben kendi kullandığım cihazamı sanamı inanayım. Kullandığınız Xr dediğiniz gibi günün yarısında bitiyorsa net bozuktur bi servise gösterin.
Normal kullanımda yarım güne dua edilecek bir durumun oluşmaması lazımTanımadığın birine nasıl yalancı diyebiliyorsun. Dedim ya yukarı da kullandığım cihazı.
Tamam.