Captain MacMillan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,682
İkisi arasında Se 2020 öneririm.Xr ın batarya performansı dışında bir avantajı yok.Hangisi daha mantıklı bi tercih olur?
Eğer küçük erkan sorun olmazsa iPhone SE 2020 almanı öneririm.Hangisi daha mantıklı bi tercih olur?
İşimi gördü sağolasın.
Küçük ekrana slında sıkıntı olmaz. Zaten iphone 6 kullanıyorum ama bataryası beni kaç yıl götürecek? Çok sık telefon değiştirmeyi sevmiyorum.Eğer küçük erkan sorun olmazsa iPhone SE 2020 almanı öneririm.
iPhone SE 2020 sizi en az 4-5 yıl götürür.Sağolasın. İşimi gördü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşimi gördü sağolasın.
Küçük ekrana slında sıkıntı olmaz. Zaten iphone 6 kullanıyorum ama bataryası beni kaç yıl götürecek? Çok sık telefon değiştirmeyi sevmiyorum.
Oyun olayına girmezsen (Küçük ekranda oyun oynayanlar var) 2 yada 2,5 yıl sonra bataryayı yenilersin.Se 2020 ömrü uzun bir cihaz.En az 5 yıl kafan rahat kullanırsın.Sağolasın. İşimi gördü.
İşimi gördü sağolasın.
Küçük ekrana slında sıkıntı olmaz. Zaten iphone 6 kullanıyorum ama bataryası beni kaç yıl götürecek? Çok sık telefon değiştirmeyi sevmiyorum.
Küçük ekran sıkıntı olmaz dediğinize göre se2020 daha iyi olur. Yanlış bilmiyorsam 2018 kasım ayında çıktı Xr. 5 sene güncelleme desteği ile 2023 yılında en son güncelleme alacak. Belki 2024 yılında değiştirirsiniz. Yani aldığınızda 3 veya 4 yıl kullanırsınız.Küçük ekrana slında sıkıntı olmaz. Zaten iphone 6 kullanıyorum ama bataryası beni kaç yıl götürecek? Çok sık telefon değiştirmeyi sevmiyorum.
İPhone XR tercih ederdim ya da üstüne biraz daha koyup 11 alırdım (yeşil veya kırmızı alırdım)Hangisi daha mantıklı bi tercih olur?
hiç düşünmeden xr alHangisi daha mantıklı bi tercih olur?
Büyük çentik ne zamandan beri güncel tasarım oldu ?Bataryasından dolayı XR. ayrıca daha güncel bir tasarımı var.
Büyük çentik ne zamandan beri güncel tasarım oldu ?
O centikte bir sürü sensor oldugunu biliyorum tabiki de ama artık Apple'ın delikli ekran teknolojisine gecmesi gerek çentiğin modası gecti ve hic estetik durmuyortartışmaya gerek bile yoko çentik diye söylediğiniz şeyde bir sürü sensör var, bilmiyorsanız araştırın.
tasarım konusu özneldir, ben beğeniyorum çentik tasarımını. Delikli ekran FaceID ile zor gibi duruyor önümüzdeki süreçte.O centikte bir sürü sensor oldugunu biliyorum tabiki de ama artık Apple'ın delikli ekran teknolojisine gecmesi gerek çentiğin modası gecti ve hic estetik durmuyor