XPye Windows 7 Görünümü Veren SevenVG Teması

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Windows Xp kullanıcıları için yeni beta sürümü çıkan “Windows 7″ işletim sisteminin görünümünü sağlayan tema.

xp-sevenvg-tema.jpg

Tema, 4 alt stil içermektedir ve tercihe göre istenilen seçilebilir:
* Aero32 (32x’ler için icon boyutu)
* Aero48 (48x’ler için icon boyutu)
* Bottom32 (32x’ler için icon boyutu)
* Bottom48 (48x’ler için icon boyutu)
Tema Boyutu : 4,07 MB

Tema Kurulumu :
“xp-sevenvg-tema.rar” dosyasını indirdikten sonra içinden “Fontlar-tdm , Styler Toolbar-tdm , Tema-tdm ve Patch Dosyaları-tdm” klasörleri çıkacaktır.
1. İlk olarak “Fontlar-tdm” klasörünün içindeki aynı adlı uygulamayı çalıştırın ve “Segoe UI” fontlarının sisteminize yüklenmesini sağlayın.
2. Daha sonra (isteğe bağlı kurulabilir) “Styler Toolbar-tdm” klasörünü açıp burada bulunan uygulamayı kurun. Bu sayede araç çubuğu ve diğer birkaç menünün görünümü değişecektir.
3. Son olarak “Tema-tdm” klasöründeki aynı adlı dosyayı çalıştırarak bilgisayarınıza temayı kurun. Kurulum bittikten hemen sonra karşınıza “Görüntü Özellikleri” otomatik olarak açılacaktır. Burada “Tamam” butonuna bastığınızda “Windows 7″ görünümünü elde edeceksiniz.

Not : “Patch Dosyaları-tdm” adlı klasörde “UXtheme.dll” dosyasını otomatik değiştiren uygulamalar bulunmaktadır. Sisteminize daha önce tema kurmadıysanız bu uygulamalardan size uygun olanı kurulumdan önce çalıştırmanız gerekmektedir.

..::Windows XP SevenVG Tema indir::..

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Başarılı Bi tema değil Yazılar Okunmuyor (herseyi kurmama rağmen )

capture0607361704.jpg

talha_252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben kullanıyorum (Burda indirdiğimden değil) gayet güzel bir tema sevdim..

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Win7 kurun daha iyi bence... İstediğiniz kadar uğraşın tam anlamıyla Win7 görüntüsünü ve efektlerini vermeniz imkansız.

tigger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kadar uzun bir RC süreci var ken niye tema kuruyorsunuz anlamadım. ben de 1.73 ghz işlemci , 512 ram, ge force go 6600 ekran kartı var hiç kasmıyor bilgisayarı kesinlikle rc yi kurun derim.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tema kuran adam da zaten Win 7 i kuramadığı için tema kuruyor :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
tema kuracağına sistemi kur daha iyi... hem bu tema XP yi kasar... Win7 görüntüsünü performansla birlikte istiyorsan win7 ye geçersin... yoksa anca sistemini yorarsın...

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de temayı xpde kullanıyorum.RC sürüm olduğu için ve ekran kartı sürücümden dolayı win7 kurmuyorum.Resmi ticari sürüm çıkınca yükleyeceğim Win7'yi...

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
trojen var heralde bendeki antivirüs uyarı verdi bende sölemesi

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
benim herşeyim d de,c de windows xp pro. kurulu,nasıl kurulucağını bilmediğimden kurmuyorum 7 yi indirdiğim halde,ya xp olduğu yere 7 kurmak istiyorum giriş ekranından ne yapıcam acaba nasıl kurucam c ye? mümkünse resimli anlatırmısınız

firegenius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görünüm derken XP'nizi bozabilirsiniz.(Genelde öyle olur, Vista görünümü vereyim derken XP bozulur yükleyince olmazsa kaldırınca olur) Nedir bu görünüm merakı anlamıyorum. XP yeterince güzel zaten sade. 7 gibi görünse ne olacak. İlla yanar döner bişiyler istiyorsanız Pardus ya da Kubuntu kullanın. Masaüstünüz küp olsun, silindir olsun, yuvarlak olsun, pencere kapanışında dağılsın falan filan. Tavsiyem ya 7'ye geçin ya da XP'yi olduğu gibi bırakın o da onun güzelliği.

benim herşeyim d de,c de windows xp pro. kurulu,nasıl kurulucağını bilmediğimden kurmuyorum 7 yi indirdiğim halde,ya xp olduğu yere 7 kurmak istiyorum giriş ekranından ne yapıcam acaba nasıl kurucam c ye? mümkünse resimli anlatırmısınız

Boot ekranında screenshot alma olayı zor olduğundan resimli anlatım pek bulamazsın. Ama indirdiğin iso dosyasını DVD'ye yazdıktan sonra bilgisayar daha açılırken DEL ya da her bilgisayardan değişen tuşa basarak BIOS'a girmen. (Bilgisayar açılırken Press Bilmem Ne to Enter Setup diyecektir. Bilmem Ne'ye basıcaksın)

Ordan varsa M.B. Intelli bilmem ne var ona gir yoksa Boot diye bişey ara bulduktan sonra
First Boot Device CD-ROM ya da DVD-ROM
Second Boot Device Hard Disk (HDD) olarak ayarla şu an olan ayarları da not al.
Yoksa ilkini CD-ROM al ikincisini eski birincisi üçünücüsünü de eski ikincisi yap :)

Ondan sonra Save Changes and Exit Setup olcak. Onu bul y ile onaylayıp entere bas çık. DVD'yi tak. O CD'den başlar. Sonra ekrandaki yönergeleri takip sakın diskini Formatlama yani Biçimlendirme, XP'deki bilgilerin kaybolur. Doğru yaparsan XP'deki bilgilerin Windows.old adlı klasöre taşınır.