[XPOSED] Sanal Tuş Gizleme + Pie Control.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba.

Resimli bir anlatım hazırladım arkadaşlar Sanal tuşlarımızı herşeyde gizlemeyi ve Pasta dilimi '' Pie Control ''u göstericem.

Tamamlanmış hali :

1. GravityBox ve LG Pie Support'u indiriyoruz ve Modüllerden yanına tik koyuyoruz yeniden başlatıyoruz. [Sanal tuşlar gitmiş olucak bu yüzden ilk GravityBox'tan Pie Control Ayarlarını yapın.]

2. GravityBox'tan Pasta dilimi kontrollerine giriyoruz

3. '' Pasta dilimi kontrollerini etkinleştir '' Seçeneğine tıklayıp '' Her zaman ''ı seçiyoruz ve aşağıdaki Tetikleme konumuna tıklıyoruz nerden tuşların çıkmasını istiyorsan Tik koyuyoruz.

Not: İsterseniz GravityBox'u ilk yükleyip Tuş ayarını yapabilir ardından LG Pie Support'u indirip sanal tuşları ortadan kaldırabilirsiniz.
Not: En aşağıya inip Pasta diliminde çıkan tuşların hangi renklerde olucağını ayarlayabilirsiniz.
Not: GravityBox KK '' Kitkat '', GravityBox JB '' Jelly Bean '' içindir. Hangi sürümü kullanıyorsunuz onu indiriniz.
Not: En az android kaç sürümünde çalışıyor bilgim yok arkadaşlar.
Not: JB'de GravityBox JB çalışıyordur ama LG Pie Support çalışıyormu bilmiyorum.

Anlatım bana ayittir. :mrgreen: :dil:

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim helal olsun forumda epey kafa patlatıyordun bunun için yazdıklarını okumuştum kullanıcılar klubunde sonunda yapabildin :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben de yaptım aynısını senin için konu açacaktım bugün ama yapmışsın zaten,hayırlı olsun:)

Reaksiyon puanı
2,148
La sen uyumaz mısın hiç, 3'de konu açmışsın en iyi 4 de yatsan bu saatte ayaktasın. :)

Neyse konuyu dağıtmayayım muradına erdin sonunda hayırlı olsun.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
saat şu anda 12:16. Saat akşam 7 8 gibi falan oturdum bilgisayar başına kesintisiz 12 saaten fazla zamandır ayaktayım. 17 saat falan olmuştur sadece bilgisayar başında. Uykuyu hobi olarak kullanıyorum ben abi :D 4 5 saat uyusam 24 saat ayakta kalabiliyorum tabi kendimi güç tassarufu moduna almam gerekiyor yani oturduğum yerden kalkmamam lazım :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada LG G2 için spinger slim armor sparişi verdim akşam gibi gelir bence kargo. Akşama kadar ayaktayım yani bi 20 saat pc başında geçiricem gözüküyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

muradına erdin sonunda hayırlı olsun.

Teşekkürler Ali abi :P

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bu hastalık olur ilerde çok uğraşma böyle işlerle :P

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam bahsettiğin programları bulamadım, yardımcı olur musun?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hocam bahsettiğin programları bulamadım, yardımcı olur musun?

Modül İndire girip Büyük küçük harfler aynı olacak şekilde: LG Pie Support yazıyosun indiriyosun, Sonra GravityBox yazıyosun yanında (KK) yazanı indiriyosun ve anlattığım işlemleri uyguluyorsun.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Çok sağ olasın kardeşim, gerçekten çok beğendim.

dugavupa.jpg

a7epyvu3.jpg

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yaptim güzelde, Girdigim bi uygulamanin ayarlar kîsmına nasıl ulasicam. Bulamadim.
ry9eruqu.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hocam yaptim güzelde, Girdigim bi uygulamanin ayarlar kîsmına nasıl ulasicam. Bulamadim.
ry9eruqu.jpg

Merhaba,

Uygulamaların sağ üstünde 3-4 tane alt alta noktalar vardır ona basarsanız ayarlar kısmına ulaşabilirsiniz.

Tapatalkta sağ üstte 3 nokta var ona basınca ayarlar yeri açılır.

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Uygulamaların sağ üstünde 3-4 tane alt alta noktalar vardır ona basarsanız ayarlar kısmına ulaşabilirsiniz.

Tapatalkta sağ üstte 3 nokta var ona basınca ayarlar yeri açılır.
Her uygulamanın kendi ayarlar bölümü var ama pek pratik olmuyor. Şu calişan uygulamalar btonu yerine ayarlar bölümû olsaydi harika olurdu.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Her uygulamanın kendi ayarlar bölümü var ama pek pratik olmuyor. Şu calişan uygulamalar btonu yerine ayarlar bölümû olsaydi harika olurdu.
Bunu kastettiysen Gravity box ta ayarları var.

9y3usysu.jpg

Her uygulamada menu tuşu görevi görüyor.

y9a4abez.jpg

Tiki işaretlerseniz Pie control a gelir.

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G3 romu yüklü kameraya girince kamera çalışmıyor sadece stock romdamı çalışıyor?

PulpFiction

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg Pie Support yükledikten sonra modülü aktif etmek için yeniden başlattım. SAMSUNG yazısından öteye geçemedi telefon. Muhtemelen açılmak istiyor ama açılamıyor. Sebeb-i hikmeti ne olaki?

(GravityBoxKK kullanıyorum telefon Note 3)