XPOSED 5.0.1 sorunu

becolakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android 5.0.1 yuklu galaxy note 4 telefonuma xposed yukledim fakat telefonunuza uyumlu degil tarzi biseyler yaziyo kirmizi yaziyla. Sanirim android 5le uyumlu degil ne yapabilirim uyumlu surumu var mi suan ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı sorunla karşılaştımm çözüm bulamadım çözümü bilen varsa paylaşabilirmi ?

swimmer_tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir alpha surumu olmasi lazim 5.0 icin xda daki resmi forumunda. Hala ciddi test asamasinda ama bulabileceginiz tek uyumlu surum o su an. "Xposed Android 5.0" yazin google a bulabilirsiniz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
rt9LPWK.jpg

pcz5TEI.png

crji8BF.png

5.0.1 çalışıyor. TWRP üzerinden kurmak zorundasınız.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Android 5 ile uyumlu ama Samsung cihazlarda TochWiz tabanlı yani stock temelli romlarda henüz çalışmıyor. En son 11 Martta açıklama yamıştı geliştirici, o günden beri ses yok. Biraz zor olacak demişti zaten. Samsungun framework dosyalarında yaptığı bir değşiklik yüzünden çalışmadığını da belirtti. Ama samsung kullanıp da rom olarak cm tabanlı romlardan kullananlarda sorun yok. @becolak

android 5.0.1 yuklu galaxy note 4 telefonuma xposed yukledim fakat telefonunuza uyumlu degil tarzi biseyler yaziyo kirmizi yaziyla. Sanirim android 5le uyumlu degil ne yapabilirim uyumlu surumu var mi suan ?

Bir alpha surumu olmasi lazim 5.0 icin xda daki resmi forumunda. Hala ciddi test asamasinda ama bulabileceginiz tek uyumlu surum o su an. "Xposed Android 5.0" yazin google a bulabilirsiniz.

bende aynı sorunla karşılaştımm çözüm bulamadım çözümü bilen varsa paylaşabilirmi ?

rt9LPWK.jpg

pcz5TEI.png

crji8BF.png

5.0.1 çalışıyor. TWRP üzerinden kurmak zorundasınız.

Android 5 ile uyumlu ama Samsung cihazlarda TochWiz tabanlı yani stock temelli romlarda henüz çalışmıyor. En son 11 Martta açıklama yamıştı geliştirici, o günden beri ses yok. Biraz zor olacak demişti zaten. Samsungun framework dosyalarında yaptığı bir değşiklik yüzünden çalışmadığını da belirtti. Ama samsung kullanıp da rom olarak cm tabanlı romlardan kullananlarda sorun yok.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Android 5 ile uyumlu ama Samsung cihazlarda TochWiz tabanlı yani stock temelli romlarda henüz çalışmıyor. En son 11 Martta açıklama yamıştı geliştirici, o günden beri ses yok. Biraz zor olacak demişti zaten. Samsungun framework dosyalarında yaptığı bir değşiklik yüzünden çalışmadığını da belirtti. Ama samsung kullanıp da rom olarak cm tabanlı romlardan kullananlarda sorun yok. @becolak

Android 5 ile uyumlu ama Samsung cihazlarda TochWiz tabanlı yani stock temelli romlarda henüz çalışmıyor. En son 11 Martta açıklama yamıştı geliştirici, o günden beri ses yok. Biraz zor olacak demişti zaten. Samsungun framework dosyalarında yaptığı bir değşiklik yüzünden çalışmadığını da belirtti. Ama samsung kullanıp da rom olarak cm tabanlı romlardan kullananlarda sorun yok.
e20140db4d693d14ddee816f0f7a4d0a.jpg

Dediğiniz gibi sadece AOSP Lollipop için geçerli. Uzun sürmez diye düşünüyorum ben.

becolakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkurler sagolun bekleyelim ozamam stock rom hosuma gidiyor degistirmeyi dusunmuyorum

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Henüz gelişme yok değil mi arkadaşlar? Hâlâ sorunlu samsung 5.0.1 de değil mi?

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@memogoren kullandığın rom hangisi acaba note 4ünde bende değiştirmeyi düşünüyorum fakat ne kuracağıma karar veremedim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Xposed lolipopu sevmedi. Umarım Android M'de de aynısı olmaz.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan note 4, 5.0.1 de kullanabiliyorum xposed i arkadaşlar.
Dr.ketan romu var şimdilik kullanılıyor.

swimmer_tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
I9500 s4 de aurora n4/s6 port 8.2 kullaniyorum. Android 5.0.2 ve xposed kullaniliyor. ROM la beraber on yuklu geliyor hatta :)