[XPOSED][4.0+] XuiMod v2.3.1 - Sistem Animasyonlarını Değiştirin

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Modül gayet güzelmiş o ayrı da, orda burda "android stabil değil yeaa" diyen andavallara şu videoyu izletmek lazım. :) Gözleri stabilite görsün :P

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Modül gayet güzelmiş o ayrı da, orda burda "android stabil değil yeaa" diyen andavallara şu videoyu izletmek lazım. :) Gözleri stabilite görsün :P

Kimsenin Nexus 5'e ''stabil değil yeaa'' diyebileceğini sanmam :) Sizin dedikleriniz sanırım Samsung'u filan kastediyor :P

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Kimsenin Nexus 5'e ''stabil değil yeaa'' diyebileceğini sanmam :) Sizin dedikleriniz sanırım Samsung'u filan kastediyor :P
İşte "android" stabil değil diyorlar. Samsungun yaptığı stabil değil deseler tamam. Ama burda googlenin saf yazılımına da laf atma söz konusu :P

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Yandan çıkan sanal tuşlar hangi uygulama ile yapılıyor bilen var mı?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yandan çıkan sanal tuşlar hangi uygulama ile yapılıyor bilen var mı?

App Settings modülünü indir sonra ayarlamak istediğin uygulamaya gir Full Screen kısmından immersiveyi seç olur. Ben kitkat kullanmadığım için şuan yok.

TlqZetr.jpg

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Mesela bi uygulamadasın, tuşların kaybolmasını, yandan çekince gelmesini istiyorsun demi yanlış anlamadım? Eğer öyleyse immersive yaparsan olması lazım.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Mesela bi uygulamadasın, tuşların kaybolmasını, yandan çekince gelmesini istiyorsun demi yanlış anlamadım? Eğer öyleyse immersive yaparsan olması lazım.

Yok öyle değil bende tuş yok ben olmasını istiyorum