Xperia Z5 mi S6 edge mi ikinci el iphone 6 mı ?

Hasan Fehmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben telefondan fazla büyük oyunlar oynayan biri değilim. Genelte twist, okey, candy crush falan oynarım. Benim için önemli olan telefonun stabilitesi ve kamerası. Sosyal medyadayken veya tarayıcıdayken telefonun kasmamadını istiyorum. Şu an note 3 neo kullanıyorum. Bazen telefonun dokunmatiği çalışmıyor. Arada ekran yeşil oluyor. İnstagramda kasıyor vs. Ben bunlardan çok sıkıldım. Stabil bi telefon istiyorum. Iphone a param yetmiyor. Anca ikinci el iphone 6. Z5 stabil diyolar ama kamerası kötüymüş. S6 edge de artık eski samsung gibi kasmıyo diyolar onada güvenemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Ne önerirsiniz ?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kasmaktan kastın nedir?

Bir yıla yakın oldu s6 Edge kullanıyorum.

Çok çok iyi bir kamerası var.

Onca program yükledim kaldırdım, kimisini oynamak kimisini denemek için büyük oyunları indirdim oynadım.

Şu an cihazda 84 uygulama yüklü.

32 gb hafızadan geriye kalan boş alan 3.5 gb.

Video işleme programları, fotoğraf işleme programları ve RAW işleme programları kullanıyorum.

Kasma denilen şey nedir bilmiyorum!

S6 ile kasma sorunu yaşıyorum diyen varsa ve hangi yazılım ile bu sorunu yaşamış ise söylesin meraktan o programı indirip kullanacağım...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bende note 5 kullanicisiyim
Kasma yasadim mi 6 ayda 3 4 kere oldu evet ancak telefon bu donup kasilmalar hic olmadi yani ya sarjda kullandim cok isindi oldu bunun gibi seyler hic cildirmadim samsung asti artik bu konulari tavsiyem s6 edge

Hasan Fehmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şunu söylemeyi unuttum ben birde telefondan çok fazla video ve film izleyen biriyim acaba telefonlarda video konusunda performans farkı oluyor mu ? S6 edge de batarya ömrü nasıl ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Şunu söylemeyi unuttum ben birde telefondan çok fazla video ve film izleyen biriyim acaba telefonlarda video konusunda performans farkı oluyor mu ? S6 edge de batarya ömrü nasıl ?
S6 edge kullanici uste yorum atmis ona sorabilirsin
Telefonda guzelce izlersin onlari performans farki olmaz

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15

Her iki telefonda batarya konusunda fazla iddaalı değil ama Z5 daha dayanıklı. Video çok izleyen biriysen S6 Edge Plus iyidir veya Note 5 Gibi bir telefon tercih edebilirsin

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
4K video kaydı yapan bir cihazın video oynatmakla ilgili nasıl bir sorunu olabilir?

1440 x 2560 çözünürlüklü 577ppi ekranda mükemmel netlikte filmleri izleyebilirsin.

Ben flash belleğe attığım full Hd filmleri, flash bellek üzerinden izlerken bile en ufak bir sıkıntı çekmiyorum.

Mx Player ile herhangi bir codek sorunu da kalmıyor.

Batarya konusunda ise çok iyi diyemeyeceğim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben telefondan fazla büyük oyunlar oynayan biri değilim. Genelte twist, okey, candy crush falan oynarım. Benim için önemli olan telefonun stabilitesi ve kamerası. Sosyal medyadayken veya tarayıcıdayken telefonun kasmamadını istiyorum. Şu an note 3 neo kullanıyorum. Bazen telefonun dokunmatiği çalışmıyor. Arada ekran yeşil oluyor. İnstagramda kasıyor vs. Ben bunlardan çok sıkıldım. Stabil bi telefon istiyorum. Iphone a param yetmiyor. Anca ikinci el iphone 6. Z5 stabil diyolar ama kamerası kötüymüş. S6 edge de artık eski samsung gibi kasmıyo diyolar onada güvenemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Ne önerirsiniz ?
Note 3 neo annemde var bende o teli kullandim ancak note 3 neo islemcisi olsun rami olsun androide yetecek bir tel degil.
Note 3 olsa neyse:)

Hasan Fehmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Malesef bütçem en fazla 2000 tl

Hasan Fehmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Klavyede yazı yazarken bile bazen kasıyor. Telefonun kilit ekranında desen çizerken dokunmatik çalımıyor, alakasız yerlere falan kayıyor. Bazen telefonu ortadan ikiye ayırasım geliyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Klavyede yazı yazarken bile bazen kasıyor. Telefonun kilit ekranında desen çizerken dokunmatik çalımıyor, alakasız yerlere falan kayıyor. Bazen telefonu ortadan ikiye ayırasım geliyor.
Degistirmelisin yeni telefonlarda bunlar yok yahu:) note 3 neo 2 gb rame sahip bir tel :) ve ben onu kullandim:) cok iyi kullandim pek kastirtmadim teli:)
Al s6 edge keyfine bak 3 sene

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu 3ü arasından olacaksa illaki s6 edge olur tercihim en azından şık bir cihaz.S810 işlemcili telefon almam iphone zaten hayatta kullanmadım kullanmam 1 kuruşta ödemem.Bana kalırsa hiçbirini almam kendime samsung evet güzel ama herkeste var şuan telefon alacak olsam muhtemelen ya xiomi mi5 yada motorola alırdım kimsede görmedim buralarda :)

Fatih Toprak

Asistan
Reaksiyon puanı
350
Açıkçası kullandığım tüm ürünleri Apple ile değiştirdikten sonra, size kesinlikle Apple iPhone kullanıcısı olmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Öncelikli sebep şudur ki, istediği kadar yüksek donanım sahibi olan bir üst segment cihaz alsanızda, iOS gibi stabil çalışan bir yazılımınız yoksa, ne yazık ki herşey çöp oluyor.

Tercihinzi iPhone'dan yana olmalı bence.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Açıkçası kullandığım tüm ürünleri Apple ile değiştirdikten sonra, size kesinlikle Apple iPhone kullanıcısı olmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Öncelikli sebep şudur ki, istediği kadar yüksek donanım sahibi olan bir üst segment cihaz alsanızda, iOS gibi stabil çalışan bir yazılımınız yoksa, ne yazık ki herşey çöp oluyor.

Tercihinzi iPhone'dan yana olmalı bence.
Gecti onlar:)