Xperia Z5 hala alınırmı?

Kudurcini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle iyi forumlar.

Yen bir xperia Telefon almayı düşünüyorum aklıma X Compact felan geliyordu ama Z5 daha iyi gibi gözüküyor. Sizce Z5 hala alınırmı? Yoksa Z5 yerine X Compact veya XA1 felanmı almalıyım?

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Z5 almada ne alıyorsan al sd 810 ile üstünde sucuk pişirirsin artık.

zeromaniak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kendi kullanımımca söyleyebileceğim evet telefon zaman zaman aşırı kullanımlarda ısınabiliyor fakat onun dışında vay efendim cebimde ısındı, vay efendim yandım dokunamıyorum gibi durum pek yaşamadım. Oturup %100 şarj varken ben bu şarjı oyunla bitireyim niyetine girerseniz % 60 70 lere düşüldüğü zaman diliminde evet telefon ısınmış oluyor belki fazla belki gerektiği kadar bu kısmını bilmiyorum ama bu telefonda gözlemlediğim en güzel şey çabukta soğuduğu. Çok mu ısındı koy 5-10 dk oynamayı ver sonra oyuna devam edersin yada videoya.
Telefonun çıkışı 2015 galiba ama hala performans olarak iyi oldugunu düşünüyorum Xa1 inde özelliklerini beğendim açıkçası ama tercih sizin bu kadar kişinin şikayet ettiği telefonu direk alın diyemem ama çok şükür ben memnunum yarın öbür gün başına iş gelebilir ama bu sorunları her telefonun formuna girdiğinizde göreceksiniz.
Günümüzde insanların tercihleri yada hassasiyetleri çok farklı. Bazıları mükemmel kamera ister ama kaç para verdinde mükemmel istiyorsun derim ? aynı şeyi diğer özellikler içinde geçerli.
Mi6 gibi telefonları alabilirsiniz ithalatçı garantili ben telefonumu aldığımda güvenip alabiliceğim bir yer bulamadığım için bulaşmadım ama Mi serisi kesinlikle paranın karşılığını almanın en güzel yolu

MTKaraaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şimdi burda yazacam sony fanboyu diyecekler. Yok arkadaşım telefon gerçekten iyi. Ben şimdiye kadar telefonla 1 saat aralıksız oynadığım zaman haricinde ısındığını görmedim. Kasma donma uygulama hataları başıma hiç gelmedi. Sadece telefon Android 7.0 ın son güncellemesinde bazı hatalar verdi o zaman canımı sıkımaya başladı ama android 7.1 güncellemesi aldıktan sonra hem kamerada hem akıcılıkta hem de ufak hatalarda bütün sorunlar giderildi. Ben gerçekten aşırı derecede memnunum telefondan. iyikide z5 dual almışım

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sony alma bence sadece ses kalitesi ve kamerasının lenslerine para vermiş olursun bir sürü eksiği var zaten

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Z5 sd810 etkisi yuzunden gozden cok dustu.z3 plus ta basina gelenlerden sonra isi tahliye kanallariyla isi cozmeye calistilar.ne derece basarili oldu kullananlar daha iyi bilir.yani akillarda cpu olarak hep bir soru isareti birakti.zorlandigi taktirde isinmasi kacinilmaz.bu birazda sizin kullanim senaryonuzla alakali.tabi sony tarafinda xz,z5 fiyat bandinda bulunabiliyor bazi sitelerde.sd820 yle gelen bi telefon.o tercih edilebilir sony tarafinda ki ben olsan tercihim olurdu.yada az daha bekle xz1 gelmesiyle xz de bir miktar daha fiyat dususu yakala.secim senin.