Xperia Z5 Compact Ortaya Çıktı

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Xperia Z5 Compact Ortaya Çıktı

Sony IFA 2015 kapsamında duyuracağı yeni akıllı telefonları Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bugünkü konuğumuz ise Xperia Z5 Compact.

Xperia Z5 Compact hakkındaki düşünceleriniz neler?
 

uygar2580

Doçent
Katılım
27 Nisan 2009
Mesajlar
650
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Nerde o eski telefonlar derken 4,7" lik compact çok ufak sayılmaz ama yinede günümüzdeki amiral gemilerinden ufak. Tavlamıyor değil yani. Pil ömrü de uzun. 720p performansı da var. Güzel.
 

cagatayz

Asistan
Katılım
19 Kasım 2012
Mesajlar
368
Reaksiyon puanı
7
Puanları
18
Sony yine güzel bir telefon üretmiş. Sony'nin devamlı yeni telefon üretmesi belki eleştirilebilir ama adamlar devamlı en iyi telefonu üretme gayesinde. Eski telefonlarınada özellikle Z serisine güncellemelerinide veriyor. Oyüzden eleştiriler boş kaliyor. Ama yeni telefonlara biraz daha çeşitlilik eklese tabiki fena olmaz ama şuan baktığımızda sektörün genel olarak sorunu bu oluşmaya başladı. Her telefonda işlemci güçlendiriliyor, Ram arttiriliyor birde gereksiz şekilde ekran çözünürlüğü artırılıyor. 5 inc bir telefona FULL HD yeterli olduğu düşüncesindeyim. Akıllı telefon sektöründe büyük değişme olursa Windows 10 ile olacağını düşünmekteyim. Bilgisayar, Tablet, Telefon tek işletim sistemi düşüncesi güzel şeyler oluşturabilir. Bunlar tabiki düşünce bekleyip göreceğiz.
 

giskur11

Profesör
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
3,607
Reaksiyon puanı
160
Puanları
63
İlk defa alacaklar için iyi ama z1c yada z3c den bu telefona geçilmez.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z5 ve z5 compact ne zaman piyasaya çıkacak bilgilendirir misiniz. Teşekkürler.
 

Son mesajlar

Üst