Xperia Z4 Hakkında Her Şey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Xperia Z4 Hakkında Her Şey

Sony merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Xperia Z4'ü tanıttı. Xperia Z4'ün tüm özelliklerini ve tasarımını haberimizde bulabilirsiniz.

Xperia Z4 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z4 güzel olmuş ama benim beklentim daha yüksekti.
Sony tasarımda bir kaç değişikliğe gitseydi iyi olabilirdi ama zaten telefon oldukça şık.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Diğer Xperia serisi gibi buda ölü doğucak anlaşılan hayırlı,uğurlu olsun Sony'e bol satışlar rüyalarda..

Birde sanırım başka bir amiral gemimi ne tanıtacaklar Mayıs'da bekleyip görelim,o nasıl bir şey olucak. :dirol:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sony-announces-the-sony-xperia-z4-8.jpg

gene de birileri alır bunu sony bana ver gerisini düşünme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony den agzim fena yandi. Daha tovbe. Ekran cok az birsey de olsa catlasa malesef calismiyor i phone ve samsungda en azindan calisiyor. Kafadan 450 milyon masraf. Ekrani yaptirdim bu sefer ses sorunu. Ses yapildi anten sorunu. Cocuklara verdim oyun oynuyorlar..... ;))))

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla Z3'den bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla bu yıl 2 tane Z3 değiştirdim tek sorun yaşamadım ticari kar için değişiklik yaptım al-sat 200 tl karım oldu aldığımda da sattığım dada tek problem yaşamadım. Grey cihazlar kvk genpa garantili ithalatçı firma garantili ürünleri aldığınızdan dolayı bunları yaşıyorsunuz %99.99 kliksa 1.700 e 0 Z3 verebiliyorken neden teknosa veremiyor diye bir düşünmek lazım.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Valla Z3'den bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla bu yıl 2 tane Z3 değiştirdim tek sorun yaşamadım ticari kar için değişiklik yaptım al-sat 200 tl karım oldu aldığımda da sattığım dada tek problem yaşamadım. Grey cihazlar kvk genpa garantili ithalatçı firma garantili ürünleri aldığınızdan dolayı bunları yaşıyorsunuz %99.99 kliksa 1.700 e 0 Z3 verebiliyorken neden teknosa veremiyor diye bir düşünmek lazım.
Çok haklısın katılıyorum.