Xperia z3 kameramda sorun var galiba fotoğraflara bakabilir misiniz?

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yokmu bi yol gösterecek.. Ona göre garantiye vericem

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dropboxtan hızlı iner ama.sağlıklı yorum için 80 civarı fotovar. Ayrıca 500 mb değil

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni link koydum arkadaşlar bugün çektiğim süper otomatik resimler. benim görüşüm odak harici yerlerde ve uzak cisimlerde bulanıklık ve renk bozukluğu var sanki siz ne dersiniz ?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hızlı resime yükle o kadarda düşmüyor bizde koyduk .

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
70 mb bişey son eklediğim. 5 dk anca sürer indirmek

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Fotolarda pek bi sıkıntı göremedim açıkçası. Fotoları nasıl çektiğiniz de önemli aslında. Kamerayı çıkarıp cart diye ekrandan mı çekiyorsun. Yoksa deklanşör tuşuyla odaklamayı bekleyip o şekilde mi çekiyorsun? Bide foto çekerken elini sabit tutmazsan bulanık olabilir.
Ama dediğim gibi fotolar gayet normal.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
deklanşörü pek kullanmıyorum seri çekim kapalı . dokunmatikten çekme bölümüne basılı tutup mavi odak gelince elimi çekiyorum çekiyor fotoyu.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maşallah yardımlarınız için teşekkürler.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Postimage.com'a gir boyutlandırmadan dosyaları yükle sonra istersen yüklediklerini direk link olarak buraya ver yada thumbnail olarak link ver. Öteki türlü kimse, indir sonra sıkışmış dosyaları aç sonra hepsini değerlendir türü bir uğraşıya girişmek istemez.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilk mesajı güncelledim ordan tekrar bakıp yorum atabilirmisiniz. c,ihaz garantiden geldi sadece format atmışlar :S

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Senin linklerin 1280*720 boyutunda haberin olsun, yani bir kalite düşmesi yapılmış herhalde.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben bu resmi note 4 ile çektim 1. resim orjinal 2. resimde az oynama yaptım.
https://www.dropbox.com/s/63qm0wwcq0jjp3k/20141125_192858.jpg?dl=0

2 .https://www.dropbox.com/s/7gs0vgbmy4tmup1/20141125_192858_1.jpg?dl=0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Resimlerini dropbox a yükle klasör ü paylaş de linki buraya yapıştır biz de indirmeden görelim kalitesi düşmeden.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardım edecek yok mu ? hızlıresim linki koyarız resmin kalitesi düşer diyosunuz dropboxa koyuyorum bunu indirmeklemi uğraşacağım diyorsunuz :D ne yapacağımı bilemedim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Abisi sen dropbox à resimler diye klasör aç ardından klasöre resimleri rar yapmadan normal olarak yükle sonra Share Folder é bas o link ı buraya yapıştır indirmeden istenilen resim kalitesi düşmeden açılsın.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fotoğraflara baktımda sorun ne tam olarak anlıyamadım. Z3'te de pembe nokta sorunu patlak verdi ama senin fotoğraflarda yoktu bu. Net mi çekmiyor ondan mı memnun değilsin biraz açıklayıcı olur musun

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sanki renkleri doğru okuyamıyor ve odak harici mekanlar gereğinden fazla detaysız bulanık gibi geldi. ama bu cihazın kamerasını övmelerinden dolayı büyük beklenti sonucu da olabilir bu düşüncelerim. fotoğraflar normal mi sizce sorun yok dimi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelike fotoğraflar net değil, yeterli keskinliğe sahip değil, bulanık, renkler soluk. Sp ile bile daha iyi fotoğraflar çekiyorum. Servise gitmeli. Sony'ye hiç bir zaman güvenmedim kamera konusunda bir sonraki telefonum kesinlikle Sony olmayacak.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelike fotoğraflar net değil, yeterli keskinliğe sahip değil, bulanık, renkler soluk. Sp ile bile daha iyi fotoğraflar çekiyorum. Servise gitmeli. Sony'ye hiç bir zaman güvenmedim kamera konusunda bir sonraki telefonum kesinlikle Sony olmayacak.
servise gitti geldi ama sadece format atmışlar. teleservice ye gitti.

S

SDN Okur

SDN Okuru
Telefonum sony xperia z fotograflarınıza bakmadım ama aynı sorunu yaşamışız sanırım odaklanma olmuyor ve aşırı derece bulanık çekiyor fotoğraflarımı bazende eski haline geri dönüp gayet normal çekiyor çözümünü bulabildiniz mi? Bulduysanız çözümü nedir?