Xperia Z2 Zenfone 2 ve LG G3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ripred

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 1300 TL civarında telefon alacağım. Bu 3 telefon arasında kaldım. Aklımda Zenfone 2 var aslında ama diğer telefonlar da hiç kötü gözükmüyor. Sizin fikrinizi öğrenmek istedim. Oyun performansı iyi olmalı telefonda gezinirken kasmamalı aynı şekilde internette gezinirken de. Onun dışında uzun ömürlü ve daha çok güncelleme alacak telefon hangisidir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Üç telefonda birbirine benzer özelliklerde z2 ve g3 işlemcileri aynı ve asus'un işlemcisinden biraz daha iyi ama asus'un 4 gb rami cezbediyor. Tavsiyem z2, olmadı zenfone 2 olmadı g3 e bulaşma.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar. 1300 TL civarında telefon alacağım. Bu 3 telefon arasında kaldım. Aklımda Zenfone 2 var aslında ama diğer telefonlar da hiç kötü gözükmüyor. Sizin fikrinizi öğrenmek istedim. Oyun performansı iyi olmalı telefonda gezinirken kasmamalı aynı şekilde internette gezinirken de. Onun dışında uzun ömürlü ve daha çok güncelleme alacak telefon hangisidir ?
3 ü arasında en çok güncelleme alacak olan xenfone 2 ve xperia z2 dir g3 alırsa 1 yada 2 güncelleme alır çünkü lg pek güncellemede iyi değil kamerada ise z2 iyi değil z serisi iyi değil hatta zenfone 2 ekran boyutuna göre kalın ve agır birde intel işlemci bazı programlarda iyi çalışmıyormuş performansta zenfone 2 üstün biraz bunlardan oyun performansı z2 ve g3 ün şimdilik aynı ama ilerde g3 2 k oldugundan optimize oyunlar çıktıgında kasabilir valla seçim senin bana sorarsan g3 e bakarım yada başka bir telefona....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...