- Reaksiyon puanı
- 260
Aynen öyle :yes:Samsung 'un minileri ile kıyaslamamak lazım haklısın :closedeyes:
Aynen öyle :yes:Samsung 'un minileri ile kıyaslamamak lazım haklısın :closedeyes:
1300 bile dedilersadece ekranı 0.7 inç küçük diye 1000 liraya yakın ucuzlama olacağını mı düşünüyorsunuz? Hadi oldu diyelin o zaman kim z1 alır? Sony böyle bir hata yapıp z1'i öldürürmü? Yukarda yazan özelliklerde olursa 1800 den bir lira aşağıya olmaz, bu hayalle bekliyorsanız bence G2 alın boşa beklemeyin![]()
Neden çıkarmaz peki, Savunduğun düşünceyi açıklar mısın?Sony asla böyle bir telefon çıkarmaz. Haber yalan diye düşünüyorum bence çok umutlanmayın
Neden çıkarmaz peki, Savunduğun düşünceyi açıklar mısın?
Baltalanma ile alakası yok zaten Ocak gibi lansmanı yapılacakmış yani o arada herkes almak isteyenler z1 i alıcakilk savunduğum düşünce şu. bir telefonda snapdragon 800 ve hd ekran kullanılması. böyle bir telefon bu telefonu performans anlamında 1. yapar. ama sonuçta bu mini bir model bu kadar yüksek performanslı birşey olması zor. 2. düşüncem z1 bile 8.5 mm aynı özellikle daha küçük ekranlı bir telefon yapmak bu telefonu fazlasıyla kalın yapar 9.4 mm kalınlık ile bunu kurtarabileceklerini sanmıyorum. son savunduğum düşünce mini modeller daha uygun fiyata alınabilecek telefonlardır. Ama bu özellikle bir telefonun fazla ucuz olmasıda beklenemez. Eğer fazla ucuz olursada z1 in satışları baltalanır.
benimkisi sadece tahmin tabiki böyle birşey çıkma ihtimalide var ama bence bütün özellikler aynı olsa bile snapdragon 800 işlemci olmaz gibime geliyor. Snapdragon s4 pro yada 600 tercih edlime olasılığı daha yüksekBaltalanma ile alakası yok zaten Ocak gibi lansmanı yapılacakmış yani o arada herkes almak isteyenler z1 i alıcakŞahsen bende almayı düşünüüyorum z1 i fiyatı 2000 e indiği vakit alırım
benimle ne alıp veremediğin varVallaha ben onu bunu bilmemde,Sony |Elusive| arkadaşında dediği gibi yanlış fiyat politakası izledi.Z1 2100 veya 2200 Tl iken bu telefonunda birkaç arkadaşımızın ve abimizinde dediği gibi 1800 Tl veya civarlarında olacağı malum.Ama sevket_19 ustanında dediği gibi 1400 Tl fiyatla çıkarsa cihaz patlama yapar ve 1500 Tl'de makul,telefonun fiyatı ama 1600-1700 Tl olursa patlama yapması zor.Bana kalırsa;hadi 1600 Tl'de neysede,1700 Tl olursa cihazın fiyatı,hakketten Sony'nin işi zora girer.Cihaz çok iyi ama fiyatının Z1'deki gibi yüksek olcağından endişeleniyorum.Umarım 1500 Tl filan olur.
(Ayretten yorum yazan diğer arkadaşların ve abilerin düşüncelerinede katılıyorum.Ama 88febo88 ve kpln04'e katılmıyorum,hasanistan44 ve MyNickname'ede tam olarak katılmıyorum.)
benimle ne alıp veremediğin var
yani bence güzel olur tabi de herkesin belli bir fiyat sınırı var. ben de bu telefona taş çatlasın 1400 veririm(son aldığım nexus 4 e de 1300 verdim). Uzun ömürlü bir cihaz olacağı da kesin yani hem snapdragon 800 hem hd ekran hem 2 gb ram.
Sanmıyorum çünkü dikkat edersen çıkan yeni cihazların çoğu snapdragon 800le geliyor şimdi ekimde amiral gemilerine koyuyorlar 4-5 ay sonra tahminimce snapdragon un üst sürümü çıkacak ve bu sefer miniler snapdragon 800 koyacaklar ama tabi tamamen bnm tahminimbenimkisi sadece tahmin tabiki böyle birşey çıkma ihtimalide var ama bence bütün özellikler aynı olsa bile snapdragon 800 işlemci olmaz gibime geliyor. Snapdragon s4 pro yada 600 tercih edlime olasılığı daha yüksek
kesin s800 le gelecek dostum. Fiyatı yine 1400 olacak kesinlikle. Ama g2 ye rakip olamaz bence. Geçen sene nexus 4 ü G" ye tercih etmek daha mantıklıydı ama şimdi g2 yi çok rahat nexus 5 e yeğlerim.1200 1400 arası olsun s800 e de gerek yok s600 hd adreno 320 2gb rem of of of bide kamerayı inşallah kırpmazlar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
1200 1400 arası olsun s800 e de gerek yok s600 hd adreno 320 2gb rem of of of bide kamerayı inşallah kırpmazlar
Direk f/p ürünü olur