Xperia z1 compact,xperia z1f,xperia z1s

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar alacağımdan değil ama bildiğiniz gibi xperia z1 compact çıktı z1 den farkı sadece boyutlarının küçülmesi birde ips ekran. ama birkaç yerde xperia z1s ve xperia z1f gördüm bazıları yok z1s de ips var z1 compact da yok z1f de var de öbüründe yok diyorlar. herhalde samsung gibi farklı bölgelere farklı telefon çıkardılar hangisinde ips ekranın olduğunu biliyorsanız alacak olan arkadaşlar yararlansınlar dediğim gibi ben almayacağım sadece merak ettim ve alacak arkadaşlar mağdur olmasın diye bu konuyu açtım.Teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

anladığım kadarıyla z1s de full hd ekran var

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z1 Compact IPS ekranlı. Z1S ise Z1'in amerika versiyonu jak girişinin farklı konumlanmış olmasından başka bir farkı yok Z1 ile. Z1f ise Z1 Compact'ın Japonya'daki ismi.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben z1s i z1 compact ın amerika versiyonu sanıyordum teşekkürler

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
[MENTION=296334]Kaya26[/MENTION] nın dediği gibi aynı :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z1f = Z1 Compact'ın Japonyadaki NTT Docomo Operatörünün satışa sunduğu ismi
Z1 = Z1s T-Mobile isimli Operatörün Amerikada piyasaya sürdüğü cihaz z1 ile özellikleri aynı fakat backgrounddefocus gibi birkaç özelliği daha var kamerasında ( z1'e de 4.4 ile gelecek)
Z1f ile Z1 Compact ta İPS panele sahip HD çözünürlükte X-reality görüntü motoruna sahip Triluminos ekran var kısacası :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@Kaya26 nın dediği gibi aynı :)
bende bir an 3 tane compact versiyonu olduğunu ve bazılarında ips ekran olduğunu bazılarındada olmadığını zannettim öyle olsaydı çok kötü olurdu

Z1f = Z1 Compact'ın Japonyadaki NTT Docomo Operatörünün satışa sunduğu ismi
Z1 = Z1s T-Mobile isimli Operatörün Amerikada piyasaya sürdüğü cihaz z1 ile özellikleri aynı fakat backgrounddefocus gibi birkaç özelliği daha var kamerasında ( z1'e de 4.4 ile gelecek)
Z1f ile Z1 Compact ta İPS panele sahip HD çözünürlükte X-reality görüntü motoruna sahip Triluminos ekran var kısacası :)
z1f ile z1 compact ın aynı olması iyi oldu

peki z1 compact ın amerika versiyonu varmı?

amerika versiyonu yokmuş.compact uluslararası bir modelmiş Herkese yorumları için teşekkürler

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bende bir an 3 tane compact versiyonu olduğunu ve bazılarında ips ekran olduğunu bazılarındada olmadığını zannettim öyle olsaydı çok kötü olurdu

z1f ile z1 compact ın aynı olması iyi oldu

peki z1 compact ın amerika versiyonu varmı?
Amerikada da Z1 Compact olarak satışa sunulacak
Tek farkı Japonyada NTT Docomo tarafından piyasaya sürülürken isminin Z1f olarak değiştirilmesi bunun dışında bir farkı yok

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Z1f z1s istesenızde alamayacagınız cihazlar boşa kafanızı bulandırmayın

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
gecen gun telefonu elime alip baktigimda tft ekrandan bir fark göremedim! ips ekran olduguna eminisiniz? bir cok sitede tft ekran olarak yaziyor nedense