Xperia Z1 compact batarya boşalması. Nasıl çözerim?

ibrahimbjk1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z1 Compact kullanıcısıyım, Mayıs ayında Lollipop güncellemesini yapana kadar telefonum çok iyi şarj tutuyordu ama güncelleme sonrası telefon mahfoldu. %70'ten hatta %90'dan bile telefon biranda %0'a düşüyor ve kapanıyor. Aylardır bu soruna bir çözüm bulamıyorum. Android 5.1.1 güncellemesi de işe yaramadı. Kitkat'a döndüm yine aynı sorun tekrarlandı. Tavsiyeleriniz neler? Nasıl çözerim bu durumu

3PPbjj.png
3PPbjj.png
Ekli dosyayı görüntüle 13859

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kardeş Bataryanda Bir Sıkıntı Olmadığından Emin misin ?

beyhan.k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu her güncellemeden sonra pc suit ile onar yapmalısın. Onar yapınca sorunun çözüleceğine inanıyorum. Yalnız telefonun yedeğini almayı unutmayın.

W

whiteroad363

SDN Okuru
Bende de z1 compact var. Aynı problem bende de var istanbul bilişim garantisine yolladım onlar da yapamadılar hatta telefonun güç tuşunu bozup geri yolladılar. Bence batarya değiştirmeniz gerekiyor. İstanbul bilişimden aldıysanız garantiye kendiniz götürün. Benim telefonu mahfettiler.

ibrahimbjk1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Service'e götürdüm, batarya normal çalışıyor dediler. Elektrik kontağından şüphelendiler onda da sorun çıkmadı. Bu ne iştir ya, bi sürü kullanıcıda bu yaşanıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonu her güncellemeden sonra pc suit ile onar yapmalısın. Onar yapınca sorunun çözüleceğine inanıyorum. Yalnız telefonun yedeğini almayı unutmayın.

5 kere onarma yaptım, Service'e götürdüm onlar da onarma yaptılar yine aynı sorun, Kitkat'a döndüm onda da aynı sorun