Xperia Z vs Iphone 4S

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık bir senedir XPeria Z kullanmaktayım artık telefonumdan öyle yada böyle çok sıkıldım , IPhone 4s 32 GB alma fırsatı elime geçti şuan sizce değiştirmeli miyim telefonumu ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç bulaşma arkadaşım.iPhone 4S'in ömrü geçen sene bitti.Xperia Z'den neden sıkıldın bu arada?

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım sıkıldığım şey Android , önümüzdeki yaz zaten yeni bir telefon alacağım sıfır olarak, şuan önümüzdeki bir yıl bir değişiklik yapmak istiyorum 4s kullanmayı düşnüyorum. Ömrü bitti derken mesela ne gibi daha detaylı açıklar mısın ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tekno tuğla 4s kaç yaşında farkında değil misin? DANDios 8.1 alması olası değil çöp...

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Eğer telefon değiştirmeye niyetliyseniz ve paranız varsa İphone 5C almanız daha iyidir. Eğer okadar paranız yoksa Lumia serilerindende bakınız. Gerçekten stabil telefonlardır.

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumun değerinde bir telefon almayı düşünüyorum fikirleriniz için teşekkür ederim.

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok kararsız kaldım baya hemde...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4s çoktan bitti 5s çıktığında bitti... onu alan için yorum yapmayayım... :devil:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
4s çoktan bitti 5s çıktığında bitti... onu alan için yorum yapmayayım... :devil:

S'ler kolay kolay bitmiyor, 5s çıkması 4s'in bittiği anlamına gelmiyor o zaman 6s çıkınca da 5s'mi biticek? 4s şu anda halen takır takır çalışan bir telefon.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
4s ile Z'yi kıyaslamak pek de mantıklı gelmiyor bana. Kamerası, ekran kalitesi, geliştirici desteği, performansı daha iyi bir cihaz Z. En kötüsü de priz diplerinde sürünmek 4s için. G2 tamirde iken 4s kullandım mecburen 5 gün, batarya ölümcül derecede kötü.

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten artık canım istememeye başladı bu yorumlardan sonra. 5 alsam ne dersiniz?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Z gercekten guzel bir telefon. Ama evet iphone 4s bi buyuk rakamli guncellee daha alsa bitecek. Sinirda yani. Ayrica suan bile z 4sten iyidir her anlamda. İkisinide kullandim inceledim. 5ten asagisini alma yani evet. 5 iki sene rahat goturur seni. Ama androidden sıkıldiysan iosa bi ay dayanamazsin soyliyim. Ya da androidini sıkılabilecek kadar sade kullaniyorsun

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Her kafadan bir ses çıkarmışlar gene fandroidler,bare atıcaksanız mantıklı atın. :lol:

Öncelikle 4s'in pil ömrü Xperia Z'den daha iyi,geliştirici desteği,performans olarak gene ios üstünken nası Z iyi oluyor? iPhone 6 ile bitti diyenler için 4s ios 8'i alacak, Z android L'yi alacak mı? Tabiki hayır.

İkisi cihazı karşılaştırdığımızda bariz 4s daha iyi ama bu saatten sonra bende önermem 4s, artık 5 ve üstünü almaya bakın. Ha ikisi arasında seçimse tabiki 4s.

Şunuda söylemeden geçemicem Z şuan kan ağlıyor envai çeşit sorun mevcut, iPhone 4'ten daha kötü bi durumda performans anlamında. :D

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z gercekten guzel bir telefon. Ama evet iphone 4s bi buyuk rakamli guncellee daha alsa bitecek. Sinirda yani. Ayrica suan bile z 4sten iyidir her anlamda. İkisinide kullandim inceledim. 5ten asagisini alma yani evet. 5 iki sene rahat goturur seni. Ama androidden sıkıldiysan iosa bi ay dayanamazsin soyliyim. Ya da androidini sıkılabilecek kadar sade kullaniyorsun

İosa neden dayanamam bana çok şık çok elit geliyor nedense birazda o yüzden sanırım sempatim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her kafadan bir ses çıkarmışlar gene fandroidler,bare atıcaksanız mantıklı atın. :lol:

Öncelikle 4s'in pil ömrü Xperia Z'den daha iyi,geliştirici desteği,performans olarak gene ios üstünken nası Z iyi oluyor? iPhone 6 ile bitti diyenler için 4s ios 8'i alacak, Z android L'yi alacak mı? Tabiki hayır.

İkisi cihazı karşılaştırdığımızda bariz 4s daha iyi ama bu saatten sonra bende önermem 4s, artık 5 ve üstünü almaya bakın. Ha ikisi arasında seçimse tabiki 4s.

Önerın için teşekkür ederim arkadaşım sanırım iPhone 5 gibi gözüküyor alacağım telefon ...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
xperia z den sıkıldıysan 4s te hayli hayli sıkılırsın ekranı küçük gelir ekranı büyük iphonelere bak derim.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Şunuda söylemeden geçemicem Z şuan kan ağlıyor envai çeşit sorun mevcut, iPhone 4'ten daha kötü bi durumda performans anlamında. :D
Ya aslında benim durduğum nokta şu.Adamda şu an zaten Xperia Z var Xperia Z alacağım demiyor yani.Yani kötü dersiniz ama,Rom denen birşey'de var.Kitkat geldi,diyelim Android L aldı.Yada almadı Rootlarsın,Bootloader açarsın rahat rahat yüklersin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya aslında benim durduğum nokta şu.Adamda şu an zaten Xperia Z var Xperia Z alacağım demiyor yani.Yani kötü dersiniz ama,Rom denen birşey'de var.Kitkat geldi,diyelim Android L aldı.Yada almadı Rootlarsın,Bootloader açarsın rahat rahat yüklersin.

Stabil İos 8'i almış '' alıcak '' 4s'mi yoksa root yaparak bl açarak riske girip L yüklemekmi daha mantıklı :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İosa neden dayanamam bana çok şık çok elit geliyor nedense birazda o yüzden sanırım sempatim

Önerın için teşekkür ederim arkadaşım sanırım iPhone 5 gibi gözüküyor alacağım telefon ...
Bence alma bak,elinde bi' telefonun hala var.Bende yok bozuldu.Rom yükledim çok güzeldi hemde bak 2010 model Xperia X10 Mini telefondan bahsediyorum.Ondan sonra tabi ki düşürdüm falan bozdum.He konuya gireyim ki Dün abimin arkadaşları geldi.Birinde iPhone 5S birinde iPhone 4S.Ben tabi ki 5S'e baktım.Ondan sonra 10 dk baktım sıkıldım arkadaş.Yani bana göre değil.Belki bu benim özelliğimdir çünkü farklılığı severim.Sen Xperia Z'den tabi ki arayüzünden sıkıldın.Biliyorum Xperia arayüzleri aşırı sıkıcıdır ve yavaşlamada görülür.He iPhone 5'te diyorsun ama alınca gerçekten sadece o telefonu kullanmalık alacaksın.Yalan söylemiyorum.iPhone alıpta senin Jailbreak gibi işlere gireceğini de sanmıyorum.Özellikle iPhone'ların kesinlikle kamerasını da Retricasınıda seviyorsundur.Tabi ki çok çok havan olur bende 2-3 hafta önce iPhone istiyordum.Ama 1589TL'lik G3'ü görünce hiç bir daha bakmadım.Önerim bence hiç alma Z'ye devam et.Rom yükle bak faydasını görürsün.

Stabil İos 8'i almış '' alıcak '' 4s'mi yoksa root yaparak bl açarak riske girip L yüklemekmi daha mantıklı :)
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] öyle diyorsun fakat Xperia Z ile riske girersen karşılığını alırsın.Artık Root etmek çok kolay.Zaten bootloader kısa iş yani artık öyle hard brick kalmadı fazla.

Sanırım sıkıldığım şey Android , önümüzdeki yaz zaten yeni bir telefon alacağım sıfır olarak, şuan önümüzdeki bir yıl bir değişiklik yapmak istiyorum 4s kullanmayı düşnüyorum. Ömrü bitti derken mesela ne gibi daha detaylı açıklar mısın ?
Yani 3 yıl önceki telefon diyoruz.4S'in zaten havası kalmadı,bulaşa bence.

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli hepsini tek tek okudum. 4S ten vazgeçtim diyebilirim. 5 almak mantıklı midir peki?

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bnce lumia 1320 al :)

Bnce lumia 1320 al :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence İphone 4 alma. Bende 4s var ve eskidi çok. İphone 4 devri bitti. Ben 6'yı bekle derim.

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence İphone 4 alma. Bende 4s var ve eskidi çok. İphone 4 devri bitti. Ben 6'yı bekle derim.

Önümüzdeki yaz gerekirse 6s bekleyeceğim. Şu bir sene değişiklik yapmak istiyorum uzun süreli olmayacak yani aldığım telefon, öneriniz için çok teşekkür ederim :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Önümüzdeki yaz gerekirse 6s bekleyeceğim. Şu bir sene değişiklik yapmak istiyorum uzun süreli olmayacak yani aldığım telefon, öneriniz için çok teşekkür ederim :)

Biliyorsunuz 5 ile 5s arası pek fark olmadı. Fiyat farkı fazlaydı ama. Yine de siz bilirsiniz :) Benim 4s eskidiği için sabırsızlanıyorum artık :D

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorsunuz 5 ile 5s arası pek fark olmadı. Fiyat farkı fazlaydı ama. Yine de siz bilirsiniz :) Benim 4s eskidiği için sabırsızlanıyorum artık :D

İnşallah gönlünüzce olur :) Bugün 4ü elime aldığımda ekran gerçekten çok küçük geldi çok zorluk çektim kesinlikle almayacagım 4ü :tongue: