Merhaba arkadaslar baslikta yazdigi gibi bu uc telefon arasinda kaldim lumia 920 kalin deniliyor ama pek sorun olmaz gibi oyun azligi var ama kutucuklar hosuma gitti ve twitter vb. sosyal uygulamalar gelmis.Galaxy s3 ise hepimiz biliyoruz kendini kanitlamis bir telefon ama biraz eskidi fazla dayanmaz gibi dusunuyorum sizin fikriniz nedir?Xperia Z ve iphone 5 bu dort telefondan en pahali olan iki telefon iphone 5 biraz daha ucuz.Xperia Z gercektende guzel bir ekrana sahip ve tasarimi hosuma gitti ama s4 pro kullaniyor ve full hd ekrana suanda tam sinirda dursa bile ilerde yetmeyecegini dusuyorum.Marka fanligi yapmiyorum ve android,wp8 veya ios farketmez bana 2-3 yil dayansin istiyorum bu konuda iphone daha iyi ama sizler daha iyi bilirsiniz yardimci olursaniz sevinirim
Telefonda internette gezmek,müzik dinlemek ve oyun oynamayı seviyorum özellikle oyunlar hoşuma gidiyor ve ses kalıtesi iyi olmalı
Telefonda internette gezmek,müzik dinlemek ve oyun oynamayı seviyorum özellikle oyunlar hoşuma gidiyor ve ses kalıtesi iyi olmalı