Xperia Z vs Galaxy S3 vs Lumia920 ya da iphone 5

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar baslikta yazdigi gibi bu uc telefon arasinda kaldim lumia 920 kalin deniliyor ama pek sorun olmaz gibi oyun azligi var ama kutucuklar hosuma gitti ve twitter vb. sosyal uygulamalar gelmis.Galaxy s3 ise hepimiz biliyoruz kendini kanitlamis bir telefon ama biraz eskidi fazla dayanmaz gibi dusunuyorum sizin fikriniz nedir?Xperia Z ve iphone 5 bu dort telefondan en pahali olan iki telefon iphone 5 biraz daha ucuz.Xperia Z gercektende guzel bir ekrana sahip ve tasarimi hosuma gitti ama s4 pro kullaniyor ve full hd ekrana suanda tam sinirda dursa bile ilerde yetmeyecegini dusuyorum.Marka fanligi yapmiyorum ve android,wp8 veya ios farketmez bana 2-3 yil dayansin istiyorum bu konuda iphone daha iyi ama sizler daha iyi bilirsiniz yardimci olursaniz sevinirim

Telefonda internette gezmek,müzik dinlemek ve oyun oynamayı seviyorum özellikle oyunlar hoşuma gidiyor ve ses kalıtesi iyi olmalı

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sen hTc One istiyorsun o zaman. Azcik sabret :) Bunlar arasinda ise Oncelikle xPeria Z ardindan iPhone 5 oneririm..

P@ssw0rd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende HTC one bekle derim. Bir ay icinde gelir.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Samsung Galaxy S4'ü bekle,Mayıs başı gelecek.

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet htc one güzel bir telefon ama bütcem yeterli olur mu bilmiyorum.Bütcem en fazla 1300 tl

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1300 e GalaxyS3 yada lumia 920 alabilirsin sadece diğerleri 1800 2000 arası

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
920 alırsan sürekli güncellemekerle hep önde kalacak diğerlerinin modası 6 ayda geçiyo

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internetten 1300-1400 arasinda iphone 5 bulmak mumkun :) Lumia 920 ile ilgili yorumlarinizi alabilir miyim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardimci olacak yok mu?

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O fiyata Note 2 veya Nexus 4 alabilirsin,aralarında fark yok tercih sana kalmış.

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 düşünmüyorum.Note 2 güzel telefon ama gpusu ne kadar dayanır?Wp8 telefonlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?Lumia 820 ve 920 ile ilgili.

abdullahkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyata Note 2 veya Nexus 4 alabilirsin,aralarında fark yok tercih sana kalmış.

Nexus 4'te bulunan Snapdragon S4 Pro işlemci ve Adreno 320 GPU, Note 2'deki Exynos 4 Quad'tan çok ama çok daha hızlı bir chipset. Çünkü ARM-Cortex A15 mimarisine dayanan Krait çekirdeklerine sahip. Bu arada, şuanda tüm seçenekler arasında en iyisini sunan cihaz Xperia Z. Xperia Z hem HTC One'dan hem de S4'ten çok daha üstün özellikler sunuyor. Lumia 920, S3, Note 2, iPhone 5 falan zaten eski nesil telefonlar, az önce saydığım üç yeni nesil cihazdan en iyisi Xperia Z.:clap:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Note 2'nin gpusu iyi ve yeterlidir.

Lumia 920 donanımsal olarak iyi özellikle kamerası çok iyi.Yine de donanımsal olarak Note 2 daha iyidir.

Ben Note 2'yi tavsiye ederim.

Nexus 4'te bulunan S Snapdragon S4 Pro işlemci ve Adreno 320 GPU, Note 2'deki Exynos 4 Quald'tan çok ama çok daha hızlı bir chipset. Çünkü ARM_Cortex A15 mimarisine dayanan Krait çekirdeklerine sahip. Bu arada bence, şuanda tüm seçenekler arasında en iyisini sunan cihaz Xperia Z. Xperia Z hem HTC One'dan hem de S4'ten çok daha üstün özellikler sunuyor.

Xperia Z iyi fakat,Htc One ve S4'e kafa tutacak bir cihaz değil.

S4'ün Exynos 5 Octa işlemcisi,Snapragon 600'den de iyi bir işlemci,gpusu da öyle.

Artı olarak su geçirmemezliği ve bir kaç artısı var.Tercih olarak Htc One veya Galaxy S4 tercih edilir.

abdullahkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2'nin gpusu iyi ve yeterlidir.

Lumia 920 donanımsal olarak iyi özellikle kamerası çok iyi.Yine de donanımsal olarak Note 2 daha iyidir.

Ben Note 2'yi tavsiye ederim.
Evet yeterli, ancak daha iyisi varken niye Note 2 alsın ki? Xperia Z şuanda her açıdan en iyisini sunuyor, S4 gelince kaybedeceği tek liderlik en iyi performans olacak, o da kaç ay sonra gelecek kim bilir.

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Butcemin s4 ve htc one kadar yukari cikacagini sanmiyorum en fazla xperia z alabilirim onuda internetten.Arkadaslar son olarak tavsiyelerinizi istiyorum lutfen sadece telefonun ismini yazmayin nedenlerini ve diger telefonlara gore ustunluklerini yazin(Lumia920 veya 820,Xperia Z,Note 2,Galaxy s3,iphone 5)Nexus 4 guzel telefon ama burda gerektiginden daha pahali ve kamerasinin iyi olmadigini biraz fazla isindigini ve hoparlorun konumundan kaynakli ses problemi oldugunu okudum.

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lutfen arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim :)

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar lutfen yardimci olun karar veremedim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 ne kadar donanımsal olarak süper olsada o tasarım nedir o plastik nedir yahu. Bende 1 hafta içinde HTC One alıyorum(Almanya) öneririm. Bayağı bi araştırdım bak güven bana. Sony Z'nin donanımı kötü yani fiyata değmez anlamında. HTC'de hem donanım var hemde tasarım hele o hoparlörler manyak bişey. Bazı testlerde yavaş olduğunu görürsün One'ın ama Blinkfeed çok fazla ram harcıyo ondan kaynaklanıyor bence ve güncelleme gelir zaten adreno 320'ye. Yine araştır sen zaten araştırınca onaylican beni :)
Not:S4'teki + özellikler bence göz kamaştırma çünkü kendi açımdan hiçbir işe yaramaz sadece + para. Ki bence yazılımsal şeyler onlar yani diğer telefonlarada gelir belki

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben de çok kararsızım gerçekten lumia 920 ve xperia z arasında kaldım. Htc one ya da s4 güzel ama çok pahalı.. Biraz daha bekleyip orta segment olan lumia 720 ve xperia sp tercihlerim arasında..

ben de çok kararsızım gerçekten lumia 920 ve xperia z arasında kaldım. Htc one ya da s4 güzel ama çok pahalı.. Biraz daha bekleyip orta segment olan lumia 720 ve xperia sp tercihlerim arasında..

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Hollanda'da yasayan akrabam Haziran-Temmuz ayinda buraya geliyor ve gelirken s4 getirebilecegini soyledi daha iyi telefon cikarsa onuda getirebilir o konuda problem yok sizce suanda note 2 veya s3 mu alayim yoksa yazi bekleyip s4,htc one falan piyasada olan en iyi telefonlardan birini mi alayim?Telefonun bana uzun sure yetmesini istiyorum sizce ne yapmaliyim?

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hTc One'i bekle bence digerlerinden kendimce uatun tuttugum bir telefon..

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumunuz icin tesekkurler :)

Baska yardimci olmak isteyen var mi?