Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xpera Z kullanıcısıyım ama telefon numaralarını kayıt adresimden tek bir numara silmek istiyorum ancak sil tusu cıkmıyor nasıl bi yol izleyip o numarayı sileceğim bilen varmı??
Kayıtları içe aktar diye bir bölüm var sim kart hafızası büyük ihtimalle işte numarayı o kısımdan silemiyorum ve bu nedenle o kişi viber,whatsapp gibi yerlerde numarası cıkıyor onu silmek istiyorum umarım bu sefer anlatabilmişimdir.
Menü/kayıtlar/sağ en altta alt alta üç kareye basıyosun/Filtrele/Kişileri görüntüle bölümünden sim kaydına bas/Tüm kişiler işaretle/Sonra rehberine tekrar gel simdeki kayıtlı numaralar sim kart şeklınde gorunecektır oradan seçip seçip silebilirsin bendeki Sony Xperia Z1 muhtemelen aynıdır kardeş...
bende de aynı problem arkadaşımızın dediği gibi.
tüm dediklerinizi yaptım ancak o numarayı bir türlü silemedim
Sone Xperia Z telefonumun markası... herhangi bir program yokmudur acaba silmek için misal..
menü-kayıtlar-sağ alttaki 3 kare var oraya basıp-kayıtları dışa aktar-sim kart- tümünü işaretle diyorsun(bu telefon hafızasında kayıtlı olan numaralar olur yani en son güncel yapmak istediğin numaraları ayarla ondan sonra simdeki numaraları değiştir ) - dışar aktar tuşuna basınca 2 seçenek çıkacak kayıt ekle yada tüm kişileri değiştir.TÜM KİŞİLERİ DEĞİŞTİR DEDİNMİ SİMDEKİ KİŞİLER HEPSİ SİLİNİR YENİ KİŞİLER EKLENİR- yok kayıt ekle dersen eskinumaralar durar yenileride eklenir
ya arkadaşlar lütfen bi sorun var sinirimi bozdu yardımcı olurmusunuz, sony xperia m kullanıyorum, ister telefon rehberine, istersemde sim rehberine bir kayıt eklesem, ve bu kayıdı silmek istesem siliyorum ve sonra bir uyarı veriyor (aşağıdaki kayıtlar silinemedi) fıtık oluyorum bunu her silmek istediğim numarada yapıyor, sonra hiçbiryerde bulamıyorum, ayarlardan bütün tik'leri işaretliyorum deniyorum uğraşıyorum nafile.
ixperia z kullanıcısıyım ama hafıza kartımdaki numaları silemiyorum ve rehbere birini ekleyip silmek istedigimde cok zor siliniyor şimdi tüm rehberimi malesef karıstırmıs durumdayım (((
#TeknoYardım ya arkadaşlar lütfen bi sorun var sinirimi bozdu yardımcı olurmusunuz, sony xperia m kullanıyorum, ister telefon rehberine, istersemde sim rehberine bir kayıt eklesem, ve bu kayıdı silmek istesem siliyorum ve sonra bir uyarı veriyor (aşağıdaki kayıtlar silinemedi) fıtık oluyorum bunu her silmek istediğim numarada yapıyor, sonra hiçbiryerde bulamıyorum, ayarlardan bütün tik'leri işaretliyorum deniyorum uğraşıyorum nafile.
Sorun cözüldü. kayitli teelefonlarin guruplara otamatik kaydi oluyor. rehbere girince orada kisiler favoriler ve gruplar var buradaki gruplardan silmek istediginiz kisiyi kaldirip silebilirsiniz