Xperia z telefon numarası silmek

sss90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xpera Z kullanıcısıyım ama telefon numaralarını kayıt adresimden tek bir numara silmek istiyorum ancak sil tusu cıkmıyor nasıl bi yol izleyip o numarayı sileceğim bilen varmı??

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kayıtlardan seçtiğiniz ada girin, düzenlemeye girin ve numara karşısında x işaretini göreceksiniz

sss90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asmu ilgilendiğin için teşekkür ama kayıtları içe aktar bölmünden silemiyorum numarayı onu nasıl yapabilirim ..

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kayıtın üzerine basılı tut ozaman aşağıda çöp kutusu gelecek, ya da ben anlamadım soruyu [MENTION=365825]sss90[/MENTION]

sss90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kayıtları içe aktar diye bir bölüm var sim kart hafızası büyük ihtimalle işte numarayı o kısımdan silemiyorum ve bu nedenle o kişi viber,whatsapp gibi yerlerde numarası cıkıyor onu silmek istiyorum umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Menü/kayıtlar/sağ en altta alt alta üç kareye basıyosun/Filtrele/Kişileri görüntüle bölümünden sim kaydına bas/Tüm kişiler işaretle/Sonra rehberine tekrar gel simdeki kayıtlı numaralar sim kart şeklınde gorunecektır oradan seçip seçip silebilirsin bendeki Sony Xperia Z1 muhtemelen aynıdır kardeş...

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bende de aynı problem arkadaşımızın dediği gibi.
tüm dediklerinizi yaptım ancak o numarayı bir türlü silemedim:)
Sone Xperia Z telefonumun markası... herhangi bir program yokmudur acaba silmek için misal..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
menü-kayıtlar-sağ alttaki 3 kare var oraya basıp-kayıtları dışa aktar-sim kart- tümünü işaretle diyorsun(bu telefon hafızasında kayıtlı olan numaralar olur yani en son güncel yapmak istediğin numaraları ayarla ondan sonra simdeki numaraları değiştir :) ) - dışar aktar tuşuna basınca 2 seçenek çıkacak kayıt ekle yada tüm kişileri değiştir.TÜM KİŞİLERİ DEĞİŞTİR DEDİNMİ SİMDEKİ KİŞİLER HEPSİ SİLİNİR YENİ KİŞİLER EKLENİR- yok kayıt ekle dersen eskinumaralar durar yenileride eklenir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar lütfen bi sorun var sinirimi bozdu yardımcı olurmusunuz, sony xperia m kullanıyorum, ister telefon rehberine, istersemde sim rehberine bir kayıt eklesem, ve bu kayıdı silmek istesem siliyorum ve sonra bir uyarı veriyor (aşağıdaki kayıtlar silinemedi) fıtık oluyorum bunu her silmek istediğim numarada yapıyor, sonra hiçbiryerde bulamıyorum, ayarlardan bütün tik'leri işaretliyorum deniyorum uğraşıyorum nafile.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
whatsapptan gelen ses kayıtlarını silmek istiyorum ama nerden silindiğini bilmiyorum sony xperia u kullanıcısıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumu sıfırlarken sim kartımı çıkardım ama yinede sim kartımdaki numaralar silindi onları nasıl geri elde ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ixperia z kullanıcısıyım ama hafıza kartımdaki numaları silemiyorum ve rehbere birini ekleyip silmek istedigimde cok zor siliniyor şimdi tüm rehberimi malesef karıstırmıs durumdayım :((((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telf whats app programını silip geri yüklemek istiyorum ama silinmiyor

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
#TeknoYardım ya arkadaşlar lütfen bi sorun var sinirimi bozdu yardımcı olurmusunuz, sony xperia m kullanıyorum, ister telefon rehberine, istersemde sim rehberine bir kayıt eklesem, ve bu kayıdı silmek istesem siliyorum ve sonra bir uyarı veriyor (aşağıdaki kayıtlar silinemedi) fıtık oluyorum bunu her silmek istediğim numarada yapıyor, sonra hiçbiryerde bulamıyorum, ayarlardan bütün tik'leri işaretliyorum deniyorum uğraşıyorum nafile.

Sorun cözüldü. kayitli teelefonlarin guruplara otamatik kaydi oluyor. rehbere girince orada kisiler favoriler ve gruplar var buradaki gruplardan silmek istediginiz kisiyi kaldirip silebilirsiniz