Balıkesir türkcell bayisinden aldığım xperia z cıhazımı 45 gün falan kullandım sonra güncellleme geldi bende gittim cafeye güncelledim oldu en alttaki çubuk falan karardı sonra 1 saat geçti aradan bir baktım telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı durduramıyorsunuz sürekli açılıp kapanıyor power ve ses açma tuşuna basıyorum işlemiyor neyse bu sabaha kadar açıldı kapandı ertesi gün aldığım yere gittim verdim servise yollucaz dedi tamam dedik sonra 29 servise ulaştı cıhaz 29 hazıranda bu gün 20ci iş günü bu zamana kadar defalarca aradım int kontrol ettim hep işlem sırarsında diyor bu gün yine aradım hiçbir tık yok 28 gündür 1100 kullanıyorum oda kapanıp duruyor kafayı yiycem anlıycanız genpa ve telpadan şaşmayın.
Neyse ben dün tüketici hakları hakem heyetine gittim yarın zaman doluyor dedim nasıl şıkayet edicez falan filan incelikleri öğrenim dedim
Kadın dediki biz 30 iş günü olmadan kabul etmiyoruz şikayetleri dedi hayda böle işmi olur servis için çalışıyor bunlarda o zaman bana yardımıcı olurmusnuz?:huh:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
güncelll
Neyse ben dün tüketici hakları hakem heyetine gittim yarın zaman doluyor dedim nasıl şıkayet edicez falan filan incelikleri öğrenim dedim
Kadın dediki biz 30 iş günü olmadan kabul etmiyoruz şikayetleri dedi hayda böle işmi olur servis için çalışıyor bunlarda o zaman bana yardımıcı olurmusnuz?:huh:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
güncelll