Xperia Z Micro Sdhc hafiza karti

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaslar Xperia Z icin hafiza karti alicam fakat micro sd ve micro SDHC olarak iki kart tipi var. bunlarin ikiside benim telefona uyarmi? micro sdhc almayi dusunuyordum. samsung un micro sdhc karti benim telefona uyarmi sizce?

166087

Samsung Secure Digital Pro 32GB (SDHC) (Class 10) MB-SGBGB/EU

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sdhc al daha hızlıdır. Class seviyesi de önemli bir etmen yani

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bir an acaba fotograf makineleri icinmi diye dusundum sadece bu sdhc leri. yukardaki samgung un karti uyarmi Xz ye?

class meselesini baya arastirdim clas 10 da karar kildim en iyisi en hizlisidir. samsung ve sandisk bu kartlar icinde en iyileri.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
bir an acaba fotograf makineleri icinmi diye dusundum sadece bu sdhc leri. yukardaki samgung un karti uyarmi Xz ye?

class meselesini baya arastirdim clas 10 da karar kildim en iyisi en hizlisidir. samsung ve sandisk bu kartlar icinde en iyileri.

Her micro sd herhangi bir girişe uyar.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
cevap icin tesekkur ederim.

secure digital pro ibaresi ne anlama geliyor? bir bilgin varmi

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaslar yukardaki samsungun karti micro sdhc olarak gorunmuyor ve boyutlari micro sdhc lerden buyuk. sadece sdhc yaziyor bunda. bu kart benim telefona uymazmi demek oluyor?

yukardaki kartin genisligi.
• en 32 mm
• boy 24 mm
•yukseklik2.1 mm

ama micro sdhc lerde en ve boy 11 den basliyor? bu nasil oluyo

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
cevap icin tsekkurler bende dun aksam verdigin linkdeki urunu siparis etmistim. yukardaki samsung adaptör icinde oldugu icin telefonlara uymuyor, adaptör icinden ciikmadigini saniyorum. sandisk urun yaninda adaptör de gönderiyor ve ayni karti fotograf makinelerinede takabiliyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar... evde bir tane micro sd kart buldum, micro sd karta ihtiyacım vardı. hafızası 8 GB. üzerinde micro sdhc yazıyor. ancak class 2, yuvarlak içinde 2 yazıyor. bu kartı android telefonumda kullanmamın bir sakıncası var mı? fotoğraf kalitesini etkiler mi class 2 olması? yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...