Xperia Z mi Note II mi?

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 al kardes xperia z full hd ekranli oldugu icin oyunlarda takiliyor note 2 daha akici diyebilirim. Xperia z yi cok abarttilar. Telefonda yeni olan tek sey full hd ekran geriye kalanlarin hepsi gecen sene cikan telefonlarin donanimi. Fan sanmayin beni ama sony telefona samsung gibi yazilimsal ekstra ozellikler katmamis.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 2 al kardes xperia z full hd ekranli oldugu icin oyunlarda takiliyor note 2 daha akici diyebilirim. Xperia z yi cok abarttilar. Telefonda yeni olan tek sey full hd ekran geriye kalanlarin hepsi gecen sene cikan telefonlarin donanimi. Fan sanmayin beni ama sony telefona samsung gibi yazilimsal ekstra ozellikler katmamis.

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sana şunu söyleyeyim bence 1 ay daha bekle ve en iyi telefonlarının her türlü incelemesi yapılsın ve sen ona göre hareket et bana sorarsan note 2 alma çünkü xz ondan daha kibar bir telefon note 2 cebe koyulunca çok çirkin bir görünüm çiziyor bu kötü yanlarından bir tanesi ama performansa gelirsek xz ve note2 arasında seçim yapmak insanı zorlar seçim sana kalmış

necati_yildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kararımı verdim telefon konusunda. note2 kullanacağım. Yeni telefon alacağım fakat tercihi eşime bırakacağım gibi. O note 2 den vaz geçmezse bir tane daha note2 alacaz herhalde.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Verdiniz ama pişman olacaksınız bence :D Note 2 cünkü cok hantal yeni jenerasyonlardan almaya çalışırdım One ile Z arasında seçim yapardım sağlık olsun :D

necati_yildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verdiniz ama pişman olacaksınız bence :D Note 2 cünkü cok hantal yeni jenerasyonlardan almaya çalışırdım One ile Z arasında seçim yapardım sağlık olsun :D
Hantal derken neyi kastediyosunuz? Büyüklük anlamında mı yoksa işlemci grafik işlemcisi ram vs. performansı mı?

Reaksiyon puanı
16,128
cok buyuk ondan hantal diyor yoksa calismasi degil kavga'da adamin kafasina atsan kafasini yarar.

necati_yildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) xperia z küçükmü ki? neyse benim için boyutu iyi. Büyük bir telefon. İnceleme yapanlar dahil ön yargılı yaklaşanlar dahil bu telefonu kullandıktan sonra büyüklüğü hiç sorun değil diyorlar. Ki eşimde var devamlı elime alabiliyorum. Çok da abartılı değil ki eşim kullanabiliyosa ve ''aşkım bu çok büyük ya neden bundan aldın demiyosa'' bi bayan olarak bu bi çoğumuz için örnek olsun. Ön yargılardan kurtulun telefon tek elle kullanılabiliyo. cebe de girebiliyo. Bu konuda kesinlikle pişman olacağımı düşünmüyorum. Ama diğerlerini alırsam pişman olabilirim. Çünkü note2 de Spen ve buna bağlı bazı uygulamalar mevcut. Bunları sık kullanacağımı düşünüyorum.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnşallah beğenerek kullanırsınız diyeyim bari :)

Xelord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z küçük değil ama açıkcası daha küçük duruyor. Entresan bir tasarımı var. Ben geçen gidip baktım: Güzel telefon bence beğendim yani elde iyi duruyor. Ekranı filan da öyle mat değil. Ama Z için şu söyleniyor nexusun donanımı full hd de kasarmış. Qualcomm, 600ün bile full hd iç,n uygun olmadığını söylemiş ki s4proyu siz düşünün deniliyor. Tabi ben sadece bir baktım oturup oyun oynamadım ona yorum yapamıycam ama alacaklar için bence de biraz daha beklemek de yarar olabilir üstteki arkadaşa katılıyorum yani :) Bir de şu var Sony daha çok geliştirici dostuymuş, daha çok rom daha sağlam daha düzgün çalışan custom romlar çıkıyor. Neden? Tüm kodlar açık, Samsung ve HTC vermiyor bu kodları. Bu da her yerde yazan bir gerçek. Tabi çok da önemli değil, telefonu rom atma orasını burasını değiştirme derdinde değilseniz.
Ama şunu da söyleyim: Note 2i sizi pişman etmez. Şimdiden hayırlı olsun diyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım xperia z aldı telefonu 1 haftadır denedik kullandık bravia engine teknolojisi ekran anlamında telefona çok büyük değer katmış ancak işlemciyi okadar çok zorluyor ki anlatamam telefonun arka kapagı resmen alev gibi yanıyor işlem yapmasanız dahi ısınıyor. ve kamera geç açılıyor telefon stabil bir telefon değil elbette çok gelişmiş özellikler var ama bir samsung kullanıcısı olarak ve samsungun rahatlıgına alışmıs biri olarak xperia z yi tercih etmezdim note 2 büyük bir telefon diyenler cebine hic koymadı sanırım okadar ince ki cepte olduğu belli olmuyor ve ekran cozunurlugune de takılmayın sadece gidin xperia z ve note 2 nin kamerasını acıp görün yada 2 teldede aynı resmi acıp bakın hic bir sekilde büyük farklar göremeyeceksiniz. note 2 deki lens s 3 deki lensten farklıdır daha net görüntü yakalayabilir karşılastırma anlamsız zaten ..cekimde onemli olan lens pixel den ziyade ... saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım xperia z aldı telefonu 1 haftadır denedik kullandık bravia engine teknolojisi ekran anlamında telefona çok büyük değer katmış ancak işlemciyi okadar çok zorluyor ki anlatamam telefonun arka kapagı resmen alev gibi yanıyor işlem yapmasanız dahi ısınıyor. ve kamera geç açılıyor telefon stabil bir telefon değil elbette çok gelişmiş özellikler var ama bir samsung kullanıcısı olarak ve samsungun rahatlıgına alışmıs biri olarak xperia z yi tercih etmezdim note 2 büyük bir telefon diyenler cebine hic koymadı sanırım okadar ince ki cepte olduğu belli olmuyor ve ekran cozunurlugune de takılmayın sadece gidin xperia z ve note 2 nin kamerasını acıp görün yada 2 teldede aynı resmi acıp bakın hic bir sekilde büyük farklar göremeyeceksiniz. note 2 deki lens s 3 deki lensten farklıdır daha net görüntü yakalayabilir karşılastırma anlamsız zaten ..cekimde onemli olan lens pixel den ziyade ... saygılar

S3 ve Note 2 arasında karar vermeye çalışırken S4 çıktı bu arada xperia z
kafam allak bullak oldu
almaktan vazgeçecek yer arıyorum resmen
ama sizin yorumlarınız ile xperia z yi eliyorum

Xelord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 ve Note 2 arasında karar vermeye çalışırken S4 çıktı bu arada xperia z
kafam allak bullak oldu
almaktan vazgeçecek yer arıyorum resmen
ama sizin yorumlarınız ile xperia z yi eliyorum

Acelen yoksa bekle. 'bekle bekle nereye kadar diyebilirsin.' ama ben xperianın yeni telefonun çok baba olacağını düşünüyorum onun üstüne bir daha beklemezsin bence. Temmuz gibi tüm özellikleri net olarak belli olur bizim ülkeye de ekim kasım gibi gelir bence (en geç.) Ama bir de gelmeme ihtimali var, neden dersek çünkü geçen sene xperia s çıkmıştı en baba telefonları olarak onu bildik. Sonra üstüne T ve TX çıktı ama bizim ülkeye gelmedi. Bu sene Z çıktı sonra üstüne honami(kod adı bu) çıkacak belki gelmez. Ama inş. gelir ya. Ben alacam bunu.
Ya da bekleyin: Nexus 5 ya da xphone adı ne olursa artık Google yeni telefonunu görün. bu yüzde yüz gelecek sonuçta.

Z de sorun şu: Adamlar full hd ekran koymuş ama işlemci s4pro (düşük bir işlemci değil öyle abartılacak bir kasma yapacağını çok sorun çıkaracağını sanmam ama bu seneki oyunu oynattı önümüzdeki yılı da oynatsın hadi sonra? 2bin lira para veriyor niye geçen senenin işlemcisini alalım?)
HTC One da qualcomm 600 var o da çok full hdlik değil s4proya göre iyi ama. Asıl cihaz Xperia Honami olacak Qualcomm 800ile.
s4 sorun çıkarmaz ama ben hiç beğenmiyorum tasarımını kasasını vs. ki htc one da alüminyum kasasıyla çizik çizik olur. Kılıf şart.

Şahsi kanaatiniz ama bence en azından Googleın yeni telefonunu bekleyin.