Xperia z, lg optimus g

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu iki telefonun neredeyse aynı özelliklere sahip detaylar hariç ama xperia z şuan 1500 civarı lg optimus 1250 civarı 250 tl için xperia z tercih etsem değer mi sizce ???

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ben lg kullanıyorum :) geçen gün üstübe bi bardak kadar su döküldü bi sorun yok hatta şimdi telefondan yazıyorum :) bnm lg televizyonum var bn o yüden lg tercih ettim lg tvler dlna üzerinden sadece lg tlfnlarla bağlantı kuruyor :) o yüzden :) git bi mağazaya iki telefonu da eline al aksesuarlarını fln test et ama lgnin aksesuarlarını bulmak zor sony nispeten bşrwz daha kolay :) hangisini beğeniyosan onu al :)

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben olsam kg optimus g alırdım hem ips paneli var renkler xperia z'ye göre biraz daha canlı duruyor hem arayüz xperia z'den çok daha akıcı hem de full HD ekran olmadığı için işlemci daha iyi performans gösteriyor. Ama xperia z'ninde şekli yeter.

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız ikinizde peki su yonden sorayim 2 telefonuda inceledim lise 2 ye gecen bir gencim birazda teknoloji meraklisiyim telefonun kasmamasi benim icin onemli ayrica xperia z nin degilde lg nin arayuzu ve gorunusunu daha cok begendim fakat butcem var 250 tlde bu xperia z ye deger gibi

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Xperia Z al.Tft diye kafanı kurcalamasın bazı cahiller kötü diyip kötülerse düşünme bile,tft ekranlar artık eskisi gibi üretilmiyor.İstersen ekran karşılaştırmalarına bak. Sony Mobile Bravia Engine 2 kullanıyor Xperia Z'de. Bence git kurcala kafana yatanı al.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
artık telefonu aldım gitti diyemiyorsunuz| hangisini alırsanız alın ilerleyen zamanlarda destek bekleyeceksiniz, güncelleme bekleyeceksiniz ve ya bozulursa teknik servis becerisi bekleyeceksiniz ... bunları göz önüne aldığınızda satarken de değer kaybını minimum seviyeye çekmek için xperia z tercih edilebilir...

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kafama yatani alamiyorum cunku 2 side yatti inceledim 1ni sag 1ni sol elimde tuttum hata ama kararsızım optimus g de gayet basarili bir telefon ama lg ye guvenmemem konusunda cok uyaran var malesef arada kaldim

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca lg'nin teknik servisleri de çok kötü diye duydum ama emin değilim. Sony'nin satış sonrası desteği her zaman çok iyidir

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genel olarak xperia z bende 250 tlnin değeceğini düşünüyorum teşekkürler arkadaşlar...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende tam tersini duydum sony teknik servisin,n berbat olduğu yönünde :D