saol dostum ama sıkıntı o sms kısmında mesela ayarlar dıye bısey cıkmıyo anca ayarlardan dıl seceneklerınden cıkıyo orda kelıme hatırla helıme önerisi vb yer bulamadım_?Herhangi bir yazım alanı aç klavyeden çıkan ayarlar simgesine tıkla gelen pencerede kelime önerisi gibi birşey olması lazım onu kapatırsan sorunun düzelir
her hangi bir yerden mesela sms yazarken açılan klavyede rakam yani 12!? butonu tıklar san sağda enter'in yanında ayarlar simgesi beliriyor , ayarlara gir , açılan pencereden klavye ayarlarını seç , oradan metin giriş ayarlarını seç ,açılan sözcük önerileri penceresinden yazı yazarken yardım veya öneri istemiyorum'u seçersen sana artık öneri yapmaz , ama zamanla yazdıklarını sen düzeltip seçmeye devam edersen , öğrenmeye başlar ve sen yazmaya başlarken senin yazma alışkanlıklarına göre öneri verir. Bende açık ve tamamını yazmam, kendisi yazar neredeyse =)ark. sms yazarken bu eski T9 sistemi şimdiki adını bilmiyorum canımı sıkıyo ben hayırdır yazcam o haydar yazıyo bı anlaşamıyoruz bunu kaldırmanın bı yollu varmı ya çok ugraştırıyo benı tşkr.
ark. sms yazarken bu eski T9 sistemi şimdiki adını bilmiyorum canımı sıkıyo ben hayırdır yazcam o haydar yazıyo bı anlaşamıyoruz bunu kaldırmanın bı yollu varmı ya çok ugraştırıyo benı tşkr.