Xperia Z Klavye Yardım !

ceza03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ark. sms yazarken bu eski T9 sistemi şimdiki adını bilmiyorum canımı sıkıyo ben hayırdır yazcam o haydar yazıyo bı anlaşamıyoruz bunu kaldırmanın bı yollu varmı ya çok ugraştırıyo benı tşkr.

il.ya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangi bir yazım alanı aç klavyeden çıkan ayarlar simgesine tıkla gelen pencerede kelime önerisi gibi birşey olması lazım onu kapatırsan sorunun düzelir

ceza03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangi bir yazım alanı aç klavyeden çıkan ayarlar simgesine tıkla gelen pencerede kelime önerisi gibi birşey olması lazım onu kapatırsan sorunun düzelir
saol dostum ama sıkıntı o sms kısmında mesela ayarlar dıye bısey cıkmıyo anca ayarlardan dıl seceneklerınden cıkıyo orda kelıme hatırla helıme önerisi vb yer bulamadım_?

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ark. sms yazarken bu eski T9 sistemi şimdiki adını bilmiyorum canımı sıkıyo ben hayırdır yazcam o haydar yazıyo bı anlaşamıyoruz bunu kaldırmanın bı yollu varmı ya çok ugraştırıyo benı tşkr.
her hangi bir yerden mesela sms yazarken açılan klavyede rakam yani 12!? butonu tıklar san sağda enter'in yanında ayarlar simgesi beliriyor , ayarlara gir , açılan pencereden klavye ayarlarını seç , oradan metin giriş ayarlarını seç ,açılan sözcük önerileri penceresinden yazı yazarken yardım veya öneri istemiyorum'u seçersen sana artık öneri yapmaz , ama zamanla yazdıklarını sen düzeltip seçmeye devam edersen , öğrenmeye başlar ve sen yazmaya başlarken senin yazma alışkanlıklarına göre öneri verir. Bende açık ve tamamını yazmam, kendisi yazar neredeyse =)

Kalyve ayarlarına tarif ettiğim yerden giremediysen şu yolu izle ,

Menü > ayarlar > Dil ve Giriş > kalvye ve giriş yöntemleri altında varsayılan > giriş yöntemini ayarla > Xperia Klavye'nin sağında ki ayar simgesi > Metin giriş ayarları > Sözcük önerileri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperıa z 4.3 de t9 klavye yok ve Q klavyede yazamıyorum bana xperıa z nın 4.2 deki t9 klavyesini telefona nasıl yukleyecegım konusunda bırı yardım edebılırmı? telefon root lu degıl root felan yapmadan yuklemenın yolu varmı varsa klavye dosyasının lınkını v.s yazarmısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelleme yaptığımda aynı ayarlar kamıştı klavye değişmiş ama t9 kullnımı devam ediyordu şimdi onarım yaptım bazı sorunlardan dolayı 4.3 de şimdi sıfırdan yükleyince t9 yok bulamıyorum..

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
SwiftKey 3 yükleyin paralı ama internette ücretsiz apk olarak indirebilirsin. Birde 2012 sürümünü yükle yeni sürümlerde yazmak zor ve tahmin kötü bana göre. Google'da SwiftKey 2012 apk yazarak indirebilirsiniz. 3 senedir kullanıyorum. Klavye yazdığımız sözcükleri hafizaya alıyor ve hafizadaki bir kelimeyi yanlış yazdığımız zaman duzeltiyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben alışamadım hiç Xperia nın klavyesine sizde deneyin SwiftKeyi ilk başlarda zor ama sonradan kaydediyor sizin ne yazdığınızi suan yazılarıda telefondan yazıyorum gayet hızlı :) kitap bile yazılır bu klavyeyle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sıkıntıyı bende yasıyorum öğrenebıldın mı pekı sen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar güncellemeyi yaptıktan sonra xperia tuş takımı klavyesı kayboldu kişileştirde de yok artıkk ...