Xperia Z DK26 Dock cihazı ?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yukarıdaki başlıkta belirttiğim gibi dock cihazını almayı düşünüyorum akşam takıp sabah aldığım için kapakta yalama olmasın diye buna karar verdim. Esas soru bunu kullanan var mı yada buna muadil bir dock ünitesi kullanan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dx com da 218458 arattır ben aldım gayet memnunum birde mw600 buletooth kulaklığım vardı şimdi nerdeyse hiçbir kapağını açmıyorum telefonun tavsiye ederim.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sony centerden aldım ben kullanıyorum yan koy 1.5-2 saate ful dolar kapaklar yalama olmaz ama ginede bende biraz çekindiğim için aldım öneririm

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sony centerden aldım ben kullanıyorum yan koy 1.5-2 saate ful dolar kapaklar yalama olmaz ama ginede bende biraz çekindiğim için aldım öneririm

hocam acaba fiyatını hatırlıyor musunuz bir sorum daha olucak bu normal adaptörlü mü yoksa usb ile bilgisayara mı bağlanıyor ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir ara bende alayım diyordum bundan sonra vaz geçtim :)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] hocam siz neden vazgeçtiniz :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hocam acaba fiyatını hatırlıyor musunuz bir sorum daha olucak bu normal adaptörlü mü yoksa usb ile bilgisayara mı bağlanıyor ?
alınca istediğine bağlarsın ama kutunun içinden normal fişe takılan çıkıyordu ama 2 taraflı usb kablosu alırsan neden olmasın :)

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony center dan 50 tlye aldım gayet memnunum kapak açıldı kapandı derdi yok. usb ile pcye bağlasanda telefonu şarj etmez yalnız prizde kullanabilirsin.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony center dan 50 tlye aldım gayet memnunum kapak açıldı kapandı derdi yok. usb ile pcye bağlasanda telefonu şarj etmez yalnız prizde kullanabilirsin.

hocam ben burda iki sony center a sordum 59 TL dediler kutu içeriği sadece dock ünitesiymiş siz aldığınızda nasıldı birde ne kadar süre önce almıştınız.

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam ben burda iki sony center a sordum 59 TL dediler kutu içeriği sadece dock ünitesiymiş siz aldığınızda nasıldı birde ne kadar süre önce almıştınız.
yaklaşık 1 ay oluyor bursa anatoliumdaki sony centerdan aldım. dediğin gibi kutunun içinden yalnız dock çıkıyor ne bi kablo ne bi adaptör var.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia z kullanan kader arkadaşlarım,konunun yeri burası değil ama kusura bakmayın,ben xperia z mi satıp,htc one a geçiş yapmayı düşünüyorum,bu konudaki fikrinizi alabilir miyim,xperia z den de Allah var en ufak bi sorunum yok ama kırmızı htc one beni hasta ediyor,siz ne dersiniz,fikir almak,duymak bana fayda sağlayacak..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

jack kardeş özellikle senin düşünceni duymak istiyorum..

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia zden htcye geçince yazılım kullanımı olarak sinir bozukluğuna uğrayabilirsin. benim düşüncem :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar xperia z telefonuma dk 26 orjinal dock şarz cihazı aldım ama şarz etmiyor. Başta cihaz bozuk sandım ama başka bir z yi takınca şarz etti. Benim z de sanırım bir sıkıntı var sizce sorun ne olabilir. Bilmediğim bir ayarı falan mı var. yoksa arıza mı var. Normal şarz cihazıyla hiçbir sıkıntı yoktu. Lütfen yardımcı olabilirmisniz.