Xperia Z aldım

TheKingEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sonunda telefon değiştirdim s3 kırıldı buda bahane oldu babama 20 ay taksitle teknosadan aldırdım :mrgreen: birde sony'den smartwatch aldım telefon için ilk görüşlerim mükemmel çok hızlı kamerası mükemmel ekranı süper ama tuş olmayışı biraz zorladı beni ve turkcell deki turbo paketim bundada çalışmıyor nedense ama çift taşıyıcılı saat içinse pek birşet söyleyemiyiceğim ama yinede güzel kendi saatinizin kayışını takabiliyorsunuz ve hesap makinesi filan indiriyorsunuz süper :dil:

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hadi hayırlısı olsun darısı bizim başımıza :)

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle kardesim hayırlı olsun...
kac paraya aldın ?
telefon nasıl :) bilgilendir bizleri :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hayırlı olsun

smartwatch nasıl kullanışlı bişey mi ayrıca fiyatı ne kadar acaba?

POLİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 ile kıyaslarsan hangisi daha iyi.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben hep beğenmiştim bu telefonu, uygun bir fiyatı varsa anneme alacağız.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Teknosa'da sanırım 1850TL'ydi.N11.com'dan 1.500'e bulabilirdin,biraz daha araştırsaydın keşke veya S4,One'a falan baksaydın ama olan olmuş bize de hayırlı olsun demek düşer.

TheKingEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal fiyatı 1850 arkadaşlar ama 20 ay taksit yaptırınca vade farkı biniyor birazcık 1950 oluyor smartwatch ise sony center'da 236 lira 10 taksit imkanı ile ama smartwatch almanızı önermem pek kullanışlı değil ama xperia z müthiş bir cihaz ekran açısından kamera açısından işlemci ram her konuda çok üstün bir cihaz ama ekranı kırılıcak gibi geliyor çok yumuşak almanızı öneririm detaylı incelemeyi ileride yapıcam arkadaşlar :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Teknosa'da sanırım 1850TL'ydi.N11.com'dan 1.500'e bulabilirdin,biraz daha araştırsaydın keşke veya S4,One'a falan baksaydın ama olan olmuş bize de hayırlı olsun demek düşer.

bahsettiğin sitede garanti ile alakalı kısmında kaçamak cvp yazılmış muhtemel paralel ithalat..

cavit63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İthal eden firmanın garantisi altında oluyor firmanın işi bittimi kendine muhatap bulamazsın teknik servisde firmanın belirledigi yerler oluyor yani kısaca yüz lira fazla ver sony garantili alki ilerde arıza yaparsa başın agrımaz

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yurt dışı ürünlerini türkiye de satmak ama uluslararası garantisi ile satmak. Garanti olarak en iyisi Original sony nin garantisidir.

Yani Distribütör Garantili Değilde İthalatçı Firma Garantisi Altında Demek

Üründe Arıza Olduğu Zaman İthalatçı Firmaya Göndermelisin Vb. durumlar Söz Konusu

Açıkçası Ha Grey (Paralel) İthalat Ha Spot Ürün Ha Yurtdışı Pasaport Garantili Benim İçin Aynı Şey

İthalatçı Firmada Cihaz Arızalarında Çok Sorun Çıkartıyor . Oda Muhatap Bulabilirsin Tabi .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam n11 doğuş Holding in sitesi emin misin?
Güvenilir diye biliyordum Ama?

Hangi Holdingin Kuruluşu Olduğu Önemli Değil Sonuçta Paralel İthalat Yasal .!

Ama Garanti Şartları Olumsuz Son Kullanıcı için .

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Paralel ihtalat çok duyuyorum ne oluyor ki? :)

Arkadaşlar yazmış ama kısaca

"distribütörlük anlaşması dışındaki ithalattır. yurtdisindaki ithalatci firmanin kendi ülkesinde ya da baska ulkede ucuz fiyata piyasaya sürdügü ürünlerin yurtici distribütör dışındaki bir baska firma tarafından ithalatını ifade eder."

Hocam n11 doğuş Holding in sitesi emin misin?
Güvenilir diye biliyordum Ama?

Holding olması bir şey ifade etmez Garanti olayını açıkca yazmamışlar.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar yazmış ama kısaca

"distribütörlük anlaşması dışındaki ithalattır. yurtdisindaki ithalatci firmanin kendi ülkesinde ya da baska ulkede ucuz fiyata piyasaya sürdügü ürünlerin yurtici distribütör dışındaki bir baska firma tarafından ithalatını ifade eder."

Holding olması bir şey ifade etmez Garanti olayını açıkca yazmamışlar.
Teşekkürler de, büyük bir sorun olur mu ki? Yani garantide pek işe yaramıyor açıkçası,kullanıcı hatası deyip geri gönderiyorlar.

abdullahkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun, S4 gelse de yine en iyisine sahip olmuş olacaksınız. İşlemci dışında her konuda XZ üşütün, işlemci olarak da çok az bir fark var. HTC One derseniz, zaten her konuda XZ One'dan daha iyi.

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende aldım aynı modelden telefon pamuk gibi yumuşak ;)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z S4'e kafa tutamaz,fakat Xperia Z'de iyidir.

Alanlara hayırlı olsun.

gleakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
smartwatch geçen sene aldım aslında cihaz güzel telefonum sürekli çantamda duruyo çaldığında veya mesaj geldiğinde saatten doğru işlem yapabiliyosun ama cihaz çok hasssas.. kolda olduğu için elleri yıkarken vs durumlar su geliyo üstüne buda cihazı etkiliyo kapanıyo..çok dikkatli kullanmak lazım..ben bikaç defa su değdirdim üstüne ilk bikaçında bişey olmadı ama sonra bozuldu sadece şar cihazında çalışır oldu. yurtdışından aldığım içinde garantiye gönderemedim.elimde kaldı,yani pek tavsiye etmem..

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
n11.com kendisi satmıyor ürünleri sadece aracılık yapıyor, Akakçe'nin cimri'nin sadece fiyat arama değilde artı olarak satışta yapılan hali,
Paralel ithalat olayına gelince hiçbir farkı yok normal garantiden yasal olarak aynı haklara sahipsiniz.
Sonuçta günümüzün modası her önüne gelen kullanıcı hatası diyor garantide bir boka yaramıyor.
Hiç değilse paralel servisleri genelde süre ihlali yapıyor cihazı zamanında teslim edemiyor burdadahemen tüketici mahkesmesine başvurarak para iadesi yada sfırı ile değişimini talep edebiliyorsunuz ;)