ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Ekli dosyayı görüntüle 10558Ekli dosyayı görüntüle 10558Telefona kırılmaz ekran koruyucu almıştım. Ama kendim beceremedim baloncuk falan oldu bi türkcell bayisine gittim kız bantla tozları çekti falan uğraştı baya elinden geldiğince yapmaya çalıştı az kaldı ama tam olmadı. Her neyse baya baskı yaptı bezle üstünden geçti falan uğraştı yani. 5 tlde para aldı. Ben eve geldim dayanamadım çıkardım ekran koruyucu sonra ne göriyim. Parmak ucu kadar bi soyulma var. Hani ekranın ortasından sanki bi parça kırılmış parmak ucu genişliğinde ama orada dokunmatik falan çalışıyor sadece kullanırken elimi ordan geçirirken pürüzlenme oluyor yani pürüzlü oluyor orada 0.1 gibi bi fark var ama parmak hissediyor işte orayı. Ekrandamı sıkıntı var acaba yoksa filmde mi ? Fabrika çıkışı film varmış bu telefonlarda sony yazısı duruyor hala filmde duruyor demekki.
Şimdi öncelikle.
Ekrandamı sıkıntı var filmin ortasında bir yer mi kırılmış hani bildiğiniz ortada bi yerde 0.1 mm kadar içe göçük ama kırılıp alınmış gibi.
Ben bu fabrika filmini çıkarsam düzelirmi?
Dragontrail glassa bi etki edermi filmi çıkarsam düşmelerde falan hemencecik çatlarmı telefon bişey olurmu ? Görmesi bilmeyen için aşırı zor bişey kullanırkende el oraya gelirse pürüz hissediliyor ama aşırı canımı sıkıyor.
Turkcelle gitsem siz yaptınız falan ya da şikayetvara yazsam ne olur ücretsiz ekran değişimi falan yaptırabilirmiyim ?
Ekli dosyayı görüntüle 10561
Kırmızıyla işaretledim yoksa çok zor belli oluyor. Fotoğraflarıda z3 compact ile çektim. Onun hemen altında nokta kadar iki tane daha var o da o yüzden olduda gözükmüyor ve küçük diye umursamadım bu kocaman.
Dikkat ederseniz kırmızı alanı tam eşit almadım yani o alanın daha siyah olması diğerlerinin yansımayı daha iyi yapmasından falan renk farkından anlayabilirsiniz yani dikkat ederseniz
Ne yapmalıyım ?
Ekli dosyayı görüntüle 10560
Ekli dosyayı görüntüle 10559
Şimdi öncelikle.
Ekrandamı sıkıntı var filmin ortasında bir yer mi kırılmış hani bildiğiniz ortada bi yerde 0.1 mm kadar içe göçük ama kırılıp alınmış gibi.
Ben bu fabrika filmini çıkarsam düzelirmi?
Dragontrail glassa bi etki edermi filmi çıkarsam düşmelerde falan hemencecik çatlarmı telefon bişey olurmu ? Görmesi bilmeyen için aşırı zor bişey kullanırkende el oraya gelirse pürüz hissediliyor ama aşırı canımı sıkıyor.
Turkcelle gitsem siz yaptınız falan ya da şikayetvara yazsam ne olur ücretsiz ekran değişimi falan yaptırabilirmiyim ?
Ekli dosyayı görüntüle 10561
Kırmızıyla işaretledim yoksa çok zor belli oluyor. Fotoğraflarıda z3 compact ile çektim. Onun hemen altında nokta kadar iki tane daha var o da o yüzden olduda gözükmüyor ve küçük diye umursamadım bu kocaman.
Dikkat ederseniz kırmızı alanı tam eşit almadım yani o alanın daha siyah olması diğerlerinin yansımayı daha iyi yapmasından falan renk farkından anlayabilirsiniz yani dikkat ederseniz
Ne yapmalıyım ?
Ekli dosyayı görüntüle 10560
Ekli dosyayı görüntüle 10559