ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Başlıkta dediğim gibi. Aslında bu sorun değil sony böyle ayarlamış ama ben bunu düzeltmek istiyorum. Bilenler biliyor sonynin 4.4.4 sürümünün kilit ekranı açılırken nasıl açılır ? Parmağınızı boşlukta sürersiniz ve bir sürü noktalar parmağınızla hareket eder. Gökyüzündeki yıldızlar gibi. İşte benim olayımda bu.
Sadece ve sadece! Kendi orijinal canlı duvar kağıdında(diğer canlılardada olmuyor) o yıldızların sürülmesi parmağınızı bıraktığında bi efekt daha oluyor. Yıldızlar patlıyor gibi çok hoş bir parlama efekti. Ben bu efektin normal fotolardada olmasını istiyorum. Yani ekrana ne foto koyarsam koyayım o yıldızların parlama efektide olsun sadece yıldızları sürmüş olmiyim.
Varmıdır bir bilen ?
Sadece ve sadece! Kendi orijinal canlı duvar kağıdında(diğer canlılardada olmuyor) o yıldızların sürülmesi parmağınızı bıraktığında bi efekt daha oluyor. Yıldızlar patlıyor gibi çok hoş bir parlama efekti. Ben bu efektin normal fotolardada olmasını istiyorum. Yani ekrana ne foto koyarsam koyayım o yıldızların parlama efektide olsun sadece yıldızları sürmüş olmiyim.
Varmıdır bir bilen ?