hocam flashtool ile .ftf dosyasını flashlayarak 4.1.1 e geri dönebilirsin.
Teşekkürler. Bu cihazı garanti dışı felan bırakmaz demi? Bi de istediğim zaman tekrar 4.2.2 güncellemesini yapabilir miyim? Flashtool ile ilgili anlatım varsa link verebilirsen sevinirim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aslında benim sorunum telefonun ekranında zaman zaman titreme meydana geliyor yani ekran ışığı titriyor.Güncellemeden önce böyle bir sorun dikkatimi çekmemişti acaba güncelleme ile mi alakalı diye geri dönmek istiyorum 4.1 e.Sizce bir alakası var mıdır?
Nasıl sevmedın 4.2.2 yi![]()
anlamadım android tarihinde bir ilksin bu devsa bir güncelleme değilki
Hani ıos 6 dan ıos 7 ye geçsen tamam sevmedın derim de alt tarafı 4.2.1 en 4.2.2nese
cihazının adı ne modeli
ekran ışığını otomatik yapmassan titreme olmaz, %50ye sabitle kullan.
denedim fakat aynı sorun devam etti 4.1 e geri dönmeyi düşünüyorumİlk başta Sony Companion'da Onar yapınız sorunlarınız çözülmez ise 4.1 e geri dönün.
valla benim dediğin gibi de yaptığımda sorunum devam ediyor 4.2.2. den önce yoktu çünkü güncellemeden sonra ortaya çıktı.Titreme dedğim ortam ışığına göre ekran ışığının hafif kararıp tekrar aydınlanması değil bnmki çok hızlı bir şekilde titriyor sürekliaksine tam olarak onunla alakası var sadece z'de de yok bu olay.
Teşekkür ederim.yakında sony 4.3 yayınlayacağını duyurdu onu beklemek en güzeli umarım sorunu düzeltirler ve sonynin arayüzünde bir çok eksik özellik var ona da ek şeyler getirseler daha güzel olacak.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2313378
bu siteden indireceğiniz stock 10.1.1.A.1.307 romu ile 4.1.2 sürümüne geri dönmüş olursunuz...
C6603 modeli içindir.