Xperia Z 4.1.1 e geri dönüş nasıl?

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar xperia z için 4.2.2 güncellemesi pek hoşuma gitmedi de 4.1'e nasıl geri dönüş yapabilirim?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Benim tele 4.2.2 hiç gelmedi ))

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da teli yeni alıp açtığım zaman direkt geldi :) ama pek beğenmedin ana menü ve ugulama menüsü geçişlerinde çok takılmalar oluşuyor.Bi de zaman zaman ekran ışığında titreme meydana geliyor 4.2.2 den mi kaynaklanıyor bilemiyorum

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam flashtool ile .ftf dosyasını flashlayarak 4.1.1 e geri dönebilirsin.

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Bu cihazı garanti dışı felan bırakmaz demi? Bi de istediğim zaman tekrar 4.2.2 güncellemesini yapabilir miyim? Flashtool ile ilgili anlatım varsa link verebilirsen sevinirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam flashtool ile .ftf dosyasını flashlayarak 4.1.1 e geri dönebilirsin.

Aslında benim sorunum telefonun ekranında zaman zaman titreme meydana geliyor yani ekran ışığı titriyor.Güncellemeden önce böyle bir sorun dikkatimi çekmemişti acaba güncelleme ile mi alakalı diye geri dönmek istiyorum 4.1 e.Sizce bir alakası var mıdır?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler. Bu cihazı garanti dışı felan bırakmaz demi? Bi de istediğim zaman tekrar 4.2.2 güncellemesini yapabilir miyim? Flashtool ile ilgili anlatım varsa link verebilirsen sevinirim.

Aslında benim sorunum telefonun ekranında zaman zaman titreme meydana geliyor yani ekran ışığı titriyor.Güncellemeden önce böyle bir sorun dikkatimi çekmemişti acaba güncelleme ile mi alakalı diye geri dönmek istiyorum 4.1 e.Sizce bir alakası var mıdır?

orjinal stock rom atmak cihazı garanti dışı bırakmaz diye biliyorum ama yinede araştırıp bakmak gerek. ekran titremesini bilemedim daha önce başıma gelmedi ama önerim 4.1 e geri dönmek sonra pc suite ile fabrika ayarlarına geri dönerek yükseltmek daha iyi olcağı kanısındayım.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Nasıl sevmedın 4.2.2 yi :D :D anlamadım android tarihinde bir ilksin bu devsa bir güncelleme değilki

Hani ıos 6 dan ıos 7 ye geçsen tamam sevmedın derim de alt tarafı 4.2.1 en 4.2.2 :) nese

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl sevmedın 4.2.2 yi :D :D anlamadım android tarihinde bir ilksin bu devsa bir güncelleme değilki

Hani ıos 6 dan ıos 7 ye geçsen tamam sevmedın derim de alt tarafı 4.2.1 en 4.2.2 :) nese

Arkadaşım sen daha benim sorunu anlayamamışsın galiba 4.2.2 yaptıkta sonra cihazımda sorunlar yaşıyorum bu yüzden beğenmedim.yoksa koskoca android 4.2.2 yi beğenmedim demedim herhalde

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ekran ışığını otomatik yapmassan titreme olmaz, %50ye sabitle kullan.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
İlk başta Sony Companion'da Onar yapınız sorunlarınız çözülmez ise 4.1 e geri dönün.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu sızıntı falan değil galiba. Bizim pedere de Z hediye geldi iş arkadaşlarından. Stabil değil ise yuklemeyelim.

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran ışığını otomatik yapmassan titreme olmaz, %50ye sabitle kullan.

onunla alakası yok benim her türlü titriyor.Bu 4.2.2 ile gelen bir sorun sanırm sürekli titremiyor arada titriyor ekran değişik bir durum

İlk başta Sony Companion'da Onar yapınız sorunlarınız çözülmez ise 4.1 e geri dönün.
denedim fakat aynı sorun devam etti 4.1 e geri dönmeyi düşünüyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
aksine tam olarak onunla alakası var sadece z'de de yok bu olay.

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aksine tam olarak onunla alakası var sadece z'de de yok bu olay.
valla benim dediğin gibi de yaptığımda sorunum devam ediyor 4.2.2. den önce yoktu çünkü güncellemeden sonra ortaya çıktı.Titreme dedğim ortam ışığına göre ekran ışığının hafif kararıp tekrar aydınlanması değil bnmki çok hızlı bir şekilde titriyor sürekli

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
anladım, madem 4.1 de sorun yoktu flashtool ile 4.1 firmware flashlarsın eski versiyona dönebilirsin.

yigitozduygun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende aynı sorundan dertliyim inanılmaz derecede titriyor cihazı servise verdim sorun yok dediler şimdi tüketici mahkemesine başvurdum bilirkişinin elinde cihaz 4.2.2 ile gelen bir sorun muhtemelen bende de güncellemeden sonra ortaya çıktı biraz abartmışım ben sanki.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Pardon kodu yalnış yazdm *#*#7378423#*#*

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncellemeyi geri almak için rootlu olması mı lazım acaba telefonun ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hayır direkt flashlayacaksınız, root vs gerekmez.