Xperia U telefonum var hangisi ile değiştirmeliyim

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar xperia u adlı telefonum var.Ablam mezun olduğunda istediğim bir şey alacak.Ama karar veremedim İpad 4 mü alıyım telefonumun yanına güzel bir ipod 5g mi yoksa xperia s veya samsung galaxy s2 sizce hangisini aldırmalıyım.

Yapacaklarım:
film izlemek = ipad +1
oyun oynamak = ipad +1,ipod+1
İnternette gezmek=samsung galaxy s2+1, sony xperia s +1
Fotoğraf çekmek =ipod +1 ,samsung galaxy s2+1, sony xperia s +1
toplam = ipad4 =2
ipod=2

Ayrıca bütçem =1200
xperia s=2
s2=2

yani kafam karıştı siz olsanız ne alırdınız?

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1200 lira varsa bütçe olarak s2'nin üzerinde telefonlar var,mesela yerinde olsam nexus 4 e bi bakarım,3-4 yıl idare eder diye düşünüyorum.Secimlerin cok yanlıs.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence ipod alma gereksiz bir alet gibi geliyo bana. İpad i her yerde kullanamicaksin her yere götüremiceksin. Bence nexus 4 xperia sp bunlara bir göz at.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence ipod alma gereksiz bir alet gibi geliyo bana. İpad i her yerde kullanamicaksin her yere götüremiceksin. Bence nexus 4 xperia sp bunlara bir göz at.

Xperia sp den nefret ediyorum çünkü geri anasayfa tuşları ekranın üzerinde bu beni sinir ediyor.Android tablet ise çok sinir etmiyor tuşlar ama stabil değil diyorlar.Ama telefon düşünmemeye başladım çünkü tlefonum yeterli subway surfers falan rahat kaldırıyor.Ama shadowgun falan oynamak istiyorum,Nova 3. Bunları bir tek ipod la ipad 4 kaldırır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1200 lira varsa bütçe olarak s2'nin üzerinde telefonlar var,mesela yerinde olsam nexus 4 e bi bakarım,3-4 yıl idare eder diye düşünüyorum.Secimlerin cok yanlıs.

15 yaşındayım.Sadece telefonum ve Bimden aldığım bir tabletim var bilgisayar ise babamın dükkanında işimi oradan görüyorum.Yani nexus 4 alırsam çok iri bana yakışmaz maksimum 4.3 inç e kadar çıkabilir.Sonra bana Tiki denmesini istemiyorum.Ayrıca İpad e daha sıcak bakıyorum çünkü tabletin boyu9.7 bimden aldığım tablet ise7.0 ve ekranın pixsellerini rahat rahat görüyorum.İpad 2 ihtiyacımı karşılasada retina ekran istiyorum.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
codegen ultimix x88 e bi baksana baya güclü bi tablet abimde var,ayrıca ölü pixel garantili.

350 tl civarlarında ama ipad 4 vs.. ile karşılaştırılrmı bilemem,4 çekirdekli olması gerekiyor 1.5 ghz di galiba baya güzel.

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İpod Touch 5.Nesil aslında isteklerinizi karşılıyor telefonunuzla da uyum sağlar fakat taşıma sorununu da gözden geçirseniz iyi olur.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
codegen ultimix x88 e bi baksana baya güclü bi tablet abimde var,ayrıca ölü pixel garantili.

350 tl civarlarında ama ipad 4 vs.. ile karşılaştırılrmı bilemem,4 çekirdekli olması gerekiyor 1.5 ghz di galiba baya güzel.

çok teşekkür ederim ama tablet alırsam 9.7 nin altında almam ve ıos un uygulamalarında takılmak istiyorum.

İpod Touch 5.Nesil aslında isteklerinizi karşılıyor telefonunuzla da uyum sağlar fakat taşıma sorununu da gözden geçirseniz iyi olur.

Aslında sorun olmaz şimdi haftanın bir günü bir yere gidip gelıyorum orada vakit biraz boş ve güzelce oyun oynamak isterim ama ıpadı oraya tasıyamam.Bu cok büyük bir avantaj ama ipad de de film izlemek istiyorum yatagımda yatarken ama belli değil.Ablam iyice karar ver dedi 2 ay düşün sonra alalım sonra üzülme öbürünü alsaydık diye vıdeolarını izliyorum ama karar veremedım.Ve telefondan vazgeçtim çünkü elimdeki telefon gayet hızlı.

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok teşekkür ederim ama tablet alırsam 9.7 nin altında almam ve ıos un uygulamalarında takılmak istiyorum.

Aslında sorun olmaz şimdi haftanın bir günü bir yere gidip gelıyorum orada vakit biraz boş ve güzelce oyun oynamak isterim ama ıpadı oraya tasıyamam.Bu cok büyük bir avantaj ama ipad de de film izlemek istiyorum yatagımda yatarken ama belli değil.Ablam iyice karar ver dedi 2 ay düşün sonra alalım sonra üzülme öbürünü alsaydık diye vıdeolarını izliyorum ama karar veremedım.Ve telefondan vazgeçtim çünkü elimdeki telefon gayet hızlı.
Eğer taşıma sorun olmazsa o zaman İpod Touch 5.Nesil sizin için iyi bir seçim olacaktır,çünkü iPadden bir farkı yok.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer taşıma sorun olmazsa o zaman İpod Touch 5.Nesil sizin için iyi bir seçim olacaktır,çünkü iPadden bir farkı yok.

Aslında doğru tavsiye veriyorsunuz ama ben onu alırsam ipad den film izleme şansını kaçırırım ama ıpadı alırsam da her yere goturemem ipad mini 2 çıkarsa şu 2 ay içinde ona dönebilirim ama ıpade daha sıcak bakıyorum

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Film izleme sizin için sıkıntı ise dediğiniz gibi 7-8 inç aralığında taşınması kolay bir tablet alabilirsiniz.iPad Mini 2'yi bekleyebilirsiniz veya Note 8.0'da iyi bir seçimdir.Fakat şunu da belirteyim iPod Touch 5.Nesil de tahminimce sizi film konusunda Retine ekranıyla tatmin edecektir.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Film izleme sizin için sıkıntı ise dediğiniz gibi 7-8 inç aralığında taşınması kolay bir tablet alabilirsiniz.iPad Mini 2'yi bekleyebilirsiniz veya Note 8.0'da iyi bir seçimdir.Fakat şunu da belirteyim iPod Touch 5.Nesil de tahminimce sizi film konusunda Retine ekranıyla tatmin edecektir.

Haklsınız ama benim telefonum xperia u zaten retina ekran onda film izlemek işkence gibi olurken ipod touch beni memnun etmeyecektir.Android tabletim var ama oynayacağım oyunlar infinity blade gibi 5 oyun android te yok bu oyunlar harika zaten android tabletim ve telefonum var.Açıkçası androidten sıkıldım.Ama değerli yorumunuz için teşekkür ederim

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haklsınız ama benim telefonum xperia u zaten retina ekran onda film izlemek işkence gibi olurken ipod touch beni memnun etmeyecektir.Android tabletim var ama oynayacağım oyunlar infinity blade gibi 5 oyun android te yok bu oyunlar harika zaten android tabletim ve telefonum var.Açıkçası androidten sıkıldım.Ama değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim :) İnşallah dilediğiniz cihazı bulursunuz,iyi forumlar.