Xperia SP

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bu telefonun şarjı nasıl gidiyor?
1 gün rahat gidiyor. sabah şarjdan alıyorum gece geri takıyorum. tabi bu arada çok oyun oynayıp müzik dinliyorum. Alacaksan şarj konusunu hiç sıkıntı etme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ne kadar sürede şarj oluyor?

Ben akşam 8 gibi taktım needeyse 4 saat oldu.

hussun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal kullanımda 2 günü çıkartır mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 2 yukarıdaki soruma kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi?

Normalde gece şarja takıyordum, sabah çıkarıyordum. Ama dün akşam 8 den 12 ye kadar şarj %100 oldu ancak. Kaç saat sürüyor şarj etmeniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarjın dolması uzun sürüyor ama çok kurcalamazsan 2 gün rahat gidiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarjın dolması uzun sürüyor ama çok kurcalamaazsan iki gün gidiyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
arkadaşlar 2 yukarıdaki soruma kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi?

Normalde gece şarja takıyordum, sabah çıkarıyordum. Ama dün akşam 8 den 12 ye kadar şarj %100 oldu ancak. Kaç saat sürüyor şarj etmeniz.

Normal prize de bağlı 2370 mah pil var 4 saat biraz uzun gibi ama normal

swaggering

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şarjın dolmasının uzun sürmesi bataryanın güçlü ama batarya ya oranla telin adaptörünün küçük ve güçsüz olmasından kaynaklanıyor dur muhtemelen.

hussun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj performansı güzel diyorlar kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

TuRKo_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben mağazaya gidip baktım telefon gerçekten güzel.Özellikleri de bu fiyattaki bir telefon için oldukça yüksek.Herhalde tek sıkıntısı yan taraftaki kamera tuşuyla ses açma kapama tuşu.Bu tuşlara basmak için epeyce güç harcamak gerekiyor.Keşke bu sıkıntıyı gözen kaçırmasalardı.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
SP çok iyi bir telefon keşke 2 GB Ram yapsalarmış ozaman Z bile almaya gerek olmazdı. Full HD ekran gereksiz bence halende savunuyorum bunu çünkü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sp almayı düşünüyorum ama açıkcası daha önce hiç android kullanmadım yani whatsapp oyunlar falan indirsem hafızasında çok problem yaşarmıyım 8 gb çünkü

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum nexus 4 yada bu bu telefonu 1 aydır takip ediyorum yanlış youtubede bir videoda gördüm klavyede silme tuşu bazen çalışmıyormuş telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bide ışık sızması yada sarı leke sorunu varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba, bu cihazı 15 gündür kullanıyorum cihaz gerçekten güzel çok memnunum adreno 320 gpu kullanıyor gerçekten iyi bi gpu şu ana kadar hiç bi oyunda kasma takılma donma yaşamadım ki bütün üst düzey oyunları denedim. 4.6 ekranı gayet güzel full hd olmasada harika bi ekranı var ki zaten hd ile full hd arasındaki görüntü farkını insan gözü ayırt edemiyor. Daha sonra kamerasına gelirsek gündüz çekimleri gayet güzel gece çekimleri de öyle çok çok üst düzey bi kamera beklentiniz yoksa sizi tatmin edicektir. İnternet performansı beklemediğim kadar güzel emin olun pcnizi artık kullanmıcaksınız bile :D Flash desteği yok deniyor fakat facebook olsun twitter olsun youtube olsun sorun yaşamadım çatır çatır izliyorum videoları, batarya performansına gelirsek nette dolaşırım whatsapp face twit her türlü akarım müzik dinlerim diyosanız ancak 1 günü çıkartırsınız( rahat şekilde ) ama yok ben fazla kullanmam telefonu derseniz 2 günü rahat görürsünüz ki bataryanın stamina mod ayarları falan filan var karıştırırsanız daha bile artabilir. Kutu içeriğine gelirsek bi kulaklık bi şarj aleti bi ekran filminden başka bişey çıkmıyor nfc etiketi falan beklemeyin kulaklığı güzel giderli yani bi beats bi sennheiser kalitesi beklemiyorsanız tatmin edicektir hee şunu söyliyim telefonun ön kamerası kötü bildiğin kötü yani ciddi ciddi leş bi ön kamerası var kalan tüm özellikleri mükemmelin nirvanası kesinlikle öneririm :D

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bir tanıdığımız telefon alacak nexus 4 ile speria sp arasında kaldı testlerde sp ondan daha hızlı ama ram 1 gb o 4-5 sene kullanır telefonu en az 3 sene diyelim ram sıkıntı çıkarır mı 1 gb ram ile 3-4-5 sene sıkıntısız tüm oyunları açar mı

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
bir tanıdığımız telefon alacak nexus 4 ile speria sp arasında kaldı testlerde sp ondan daha hızlı ama ram 1 gb o 4-5 sene kullanır telefonu en az 3 sene diyelim ram sıkıntı çıkarır mı 1 gb ram ile 3-4-5 sene sıkıntısız tüm oyunları açar mı

2 sene geçmeden telefonu değiştireceği için sıkıntı yasamaz. SP o kadar uzun süre kullanılacak cihaz değil.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
2 sene geçmeden telefonu değiştireceği için sıkıntı yasamaz. SP o kadar uzun süre kullanılacak cihaz değil.
telefonu çok sevdi alttaki led felan oyun testlerinde nexus 4 ü bir iki sn farkla geçio ama nexusunda tasarımı güzel değil yani xperia sp en fazla kaç sene tüm oyunları açar rami sıkıntı yapmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes sen nasıl bır ınceleme yaptın ya sen cıhazdan anlıyosan bende bısey bılmıyorum cıhazlar arasında daglar kadar var soyledıklerı sadece detay farkları desek yerıdır ıon guzel cıhaz ama ekran gorılla degıl basta bu sebepten bıle almak mantıklı degıl cızılen bı cıhaz hos olmazzzz