Xperia SP

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar kısmetse bir hafta on güne kadar Xperia Sp alacağım. Telefonunu kullanmakta olan arkadaşlardan olumlu veya olumsuz görüşlerini almak isterim.

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben cihazı 1 hafta önce aldım siyahını öncelikle tasarımı çok hoşuma gitti.İnterneti ise sana şöyle söyliyim bilgsayardaki gibi hızlı . Fotoğrafda ise az ışıkdaki fotoğraf kalitesini çok beğenmedim ama balkondan manzarayı çektiğimde çok net bir fotoğraf kalitesi var . Ben tavsiye ederim galaxy s3 le bunun arasında kalmıştım iyikide bunu almışım

TechnologyBoss

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Alsammı arkadaşlar? Aslında Z istiyorum ama fiyatı biraz tuzlu. Sp alsam pişman olurmuyum? Android güncellemesi ne alemde?

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben bir hafta olmadı alalı. Gayet iyi bir telefon. Takılma donma vs ile karşılaşmadım. ağır oyunların real racing gibi çoğunu oynadım gayet de akıcı. Tasarımı benim hoşuma gittiği için aldım. Alt şeffaf bant çok hoş görüntüler sunabiliyor arada sırada :) ekran kalitesi güzel. Çok anlamam ama film fln izledim denemek için gayet net bir görüntü vardı. Dokunmatiği de gayet iyi. Ben memnunum.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
5.8 gb kullanılabilir hafızası var bunuda göze alın uygulamalar tel hafızasına yükleniyor kesin xperia z nin satışları düşmesin diye hafızayı düşük tuttular.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
dostum şöylebir durum da var sony ne kadar ekmek o kadar köfte stratejisi izliyor tüketicinin iyi bir cihaza ulaşması için belli bir maliyeti gözden çıkarmasını istiyor

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok ona gerek yok. %30 indirim hafta sonlarımı oluyor. 1110 lira çok uygun bir fiyat bu telefona ve bildiğim kadarıyla vatan paralel ürün satmıyor

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
sp nin adobe flash desteği var mı arkadaşlar?
Adobe flash player desteğini mobil platformlardan çekti. ama bu flash player kullanan uygulamaları çalıştıramayacağın anlamına gelmiyor. html5 var.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
internetteki online tv ler ve radyolar flash istiyor genelde html5 ile çalışana rastlamadım diyebilirim

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu akşam sp modelini inceledim mediamark'ta valla ne yalan söylim kasası emanet gibi geldi bana xperia J modeli gibi gerçi j modelide huawei p1 modeline benziyor. xperia S'in fiyatı sp den pahalı İON hepsinden pahalı ama kasası kasa ion'nun xperia serilerinde içerik olarak aynı bakmamın amacı sp'de ses olayı dış hoperlör oldukça iyiydi ion'a göre,acayip doğaçlama yaptım hee:dil::laugh:

Ben bu gibi konularda şuraya takılıyorum xperia S çıkarttı hafızası dahiliydi,sonra ion çıktı S ten tek farkı sd kart girişli ama sesi S ten daha kötü ion'un sonra bu sp çıktı bunda extra birşey göremedim ses dışında bunlar bilinçli yapılan işler her kötü malın alıcısı vardır mantığı.

Şahsen ion kullanıyorum Z modelini hiç aklıam takmadan binbir türlü sorunları ile geldi hanomi gelecek şimdi ben çok özel birşey beklemiyorum sony'den artık yöneldiğim marka ise huawei'nin çıkarmak üzere olduğu telefon hatta çıktı ağustosta bizlerle İON'u takaslayıp bu cihazı alabilirim hatta huawei p1 android 4.0.4 performansı beni şaşırtmıştı diğer markalara nazaran çok güzel bir arayüze sahip sırf radyosu olmadığı için cihazı almadım hiç biri olmazsa HTC'nin(hatice) tadına bakmak lazım:laugh:

Kusuruma bakmayın konu dışına çıkmış olabilirim ama demden geçemeyecem. SONY zamanında xperia S için güncelleme sözü vermiş verilen tarihlerin ardı arkası kesilmiyor mayıs sonunu deli gibi beklerken haziran sonu oldu ciddi söylüyorum hevesim kırıldı önümüzdeki zamanlarda Z hanomi cihazlar içinde aynı muhabbet olacak o zamanda konımi conami cukcuk gaga modelleri piyasayı süsleyecek arkası yok bu işin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 4.1 jelly bean sistemiyle geliyor fakat güncelleme oluyormu diğer samsung takiler gibi falan

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar kullananlardan kutu içeriği hakkında bilgi alabilir miyim ? Mesela kutudan çıkan kulaklığın modeli falan gibi. Ha birde bildiğim kadarıyla Sp micro sim ile çalışıyor. Kutudan micro sim e dönüştürme aparatı çıkıyor mu kutudan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bir haftadır kullanıyorum bu telefonu çok memnunum gerçekten Led ışığı ve performans özellikleri harika ekran kalitesi de öyle. F/P oranı baş döndürüyor.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
arkadaşlar sp yi vatandan mı yoksa mediamarkt dan mı almalıyım. k.maraşta mediamarkta 1189 tl vatanda 1250 . ama mediamarkt dan memnun olmayan kullanıcılar var. alan var mı ? sizce nereden almalıyım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
arkadaşlar sp yi vatandan mı yoksa mediamarkt dan mı almalıyım. k.maraşta mediamarkta 1189 tl vatanda 1250 . ama mediamarkt dan memnun olmayan kullanıcılar var. alan var mı ? sizce nereden almalıyım.

Al media markt dan bişey olmaz tuketici haklari heryerde geçerli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Puffin Web Browser ile Flash uygulamalar çalıştırılabiliyor.(Mobil Platformda) Aşağıdaki yardımcı tuşlarlaoyun controllerı vb. açılabilir. Çok kullanışlı , öneririm.