Xperia SP mi? iPhone 4 mü?

Lev2nt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen hafta telefonumu çaldırdım okulda. Karneden sonra da telefon almayı düşünüyorum. İlk önce iPhone 4S düşündüm ama o kadar para veremiyorum maalesef. iPhone 4 mü yoksa Xperia SP mi almalıyım sizce? Bu arada iPhone 4 ile 4S arasında ne fark var onu da açıklarsanız iyi olur

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence ıphone 4 almaktansa xperia sp almak daha mantıklı

Lev2nt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence ıphone 4 almaktansa xperia sp almak daha mantıklı
Hocam marketi falan daha iyi diyolar iPhone için uygulamaları falan daha güzel diye o aklımda kaldı da performans bakımından da Xperia SP daha iyi sanıyorum

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ıphone marka olarak çok pahalı bu yüzden xperia sp tercih edebilirsin ama güncellemeler konusunda sony e ne kadar güvenebilirsin orasını bilemem

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Xperia SP şuan İphone 4'ten daha pahalı.

4 2010'da çıkmış, SP 2013'te.
4 IOS 7 almayacak galiba o yüzden güncelleme konusunda SP daha önde sayılır çünkü 1-2 sene güncelleme alır herhalde.
4'te kamera 5mp, SP'de 8mp.
4'te batarya 1420 miliamper, SP'de 2370. Küsüra
4'te 3,5" 640x960 piksel ekran, SP'de 4,6" hd ekran.

4s, 8mp kamera, 512mb ram, çift çekirdekli 1ghz cortex a9 işlemci var.bataryası ise 4'ten sadece 2 miliamper fazla.

kısacası en akıllıca seçim Xperia SP.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Xperia SP yeni bir telefon. Yeni iphone tanıtıldığında muhtemelen iphone 4 son güncellemesini almış olacak. Market ve işletim sistemi olarak İOS önde bile olsa
Android işletim sistemi kullanıyorum ve memnunum şunu da söylemek isterim ki android telefonlarda en iyi arayüz olan timescape arayüzü ve en stabil sürümleri sony yapiyor.
SP'nin fiyatı daha pahalı eğer bütçel el veriyor ise SP al bence. Sony Xperia S kullanıyorum işlemcisi yavaş vb dediler ama telefonda takılma yaşamıyorum bile. Sony yazılım güncellemelerini geç veriyor ama güzel veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony yi güncelleme konusunda eleştiriyorsunuzda ios çokmu iyi sanki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lev2nt kardeş, sp'yi aldın mı? Aldıysan memnun musun bilgilendirebilir misin?