Xperia Sp aldım sarj konusunda yardım

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün aldım telefonu yatmadan önce sarja takdım kalkınca aldım elime telefonu real racing 3 oynadım 5-10 dakka yüzde 87 ye düştü sizce normalmi bu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonun batarua daha kendine gelmemiski sarji böyle bir hafta tam bitirip tam doldur bir de ilk gün 1 gün sarjda tutmaliydin dolsa da

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Normaldir diye düşünüyorum çünkü Sony'lerin oyunlarda fazla şarj tükettiği söyleniyor

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam bana 8 saat tut yeter dedi 10 saat felan tuttum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bir gün şarjda tutma diye bişey yok onlar eskidendi zaten %100 olunca batarya elektiriği keser yani 1ayda tutsan farketmez. Batarya performansı zamanla oturur kendin göreceksin. Ayrıca akıllı telefonlarda batarya uzun gitsin istiyosan belli başlı şeyler var; en önemlisi ekran parlaklığını güneş altında değilsen evdeysen kısabildiğin kadar kıs rahatsız olmayacak kadar. Ayrıca wifi ve 3g bağlantıda çok şarz yer evde wifi'den bağlanıyorsan mobil veriyi devre dışı bırak dışarı çıktığında da tam tersi, hatta 3g yerine 2g bağlanırsan bataryanın gözle görülür şekilde daha fazla gittiğini göreceksin, yani 3gye ihtiyaç duymadığın zaman 2g yeter.