Xperia SP 4.3 Update

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=387442]enocenes[/MENTION] S4 pro telefonun işlemcisi.
Ve 4.4 ü alır bir daha da gelmez hiç ümitlenmeyelim boşuna. :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sony, SP'yi kit kat'ı verip gereksiz uygulamalarla şişirmezse telefonu gayet stabil bir Rom olur, Custom Rom kullanma ihtiyacınız bile olmaz. Hâla Android 5 derdindesin. Telefon stabil olmadıktan sonra ne yapayım ben o kitkat'ı, 5'i. Her şeyden önce stabillik önemli. :)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Abi ben SP yi bi Xperia Z gibi amiral gemi görüyorum hernekadar olmasada.Ya da ben telefonuma çok aşık ta olabilirim yani bilmiyorum 4.4 sonrasını hakediyor diye düşünüyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony, SP'yi kit kat'ı verip gereksiz uygulamalarla şişirmezse telefonu gayet stabil bir Rom olur, Custom Rom kullanma ihtiyacınız bile olmaz. Hâla Android 5 derdindesin. Telefon stabil
olmadıktan sonra ne yapayım ben o kitkat'ı, 5'i. Her şeyden önce stabillik önemli. :)
Abi o nedir benim hiç bilmediğim şeyler söylüyosunız stabil nedir :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Allah merkez binana ateşler salsin sony...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Biliyorum dostum sende bizi ne sandın yav ;)
"Awaiting rollout " dediler. Test bitti canimiz ne zaman isterse dağıtırız demek. Bir firma böyle diyorsa sadece oyalamak içindir başka bir şey için değil.
Belkide MWC yi bekliyorlardır :)
Neyse hayırlısı :)

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunda başlamış.bakalım telefonu aldığıma pişman ettiren gri ekran sorunu ortadan kalkacak mı?

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunda başlamış.bakalım telefonu aldığıma pişman ettiren gri ekran sorunu ortadan kalkacak mı?

Gri ekran o kadar büyütülecek bişi değil ama kamera Wifi ve walkman sorunları düzelirse artık yeme de yanında yat :-) gri ekran düzeltilmiş bile ondan eminim :-)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Vallahamı?! Bugünde sony ye küfürlü mesaj atmıştım ://

Ama hele şükür be...

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gri ekran o kadar büyütülecek bişi değil ama kamera Wifi ve walkman sorunları düzelirse artık yeme de yanında yat :-) gri ekran düzeltilmiş bile ondan eminim :-)
gri ekran büyütülecek bir sorun olmayabilir ama sinsi bir sorun olduğu kesin:) wifi de çok can sıkıcı umarım hepsi 4.3 ile toptan çözüme kavuşur.

hasan96ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleyküm arkadaşlar xperia sp var 4.3 az önce uyguladım fakat bu güncellemede ekran görüntüsünü nasıl alıcaz ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni güncellemedeki eksi müzik çalarken şeffaf bölgeden ritim efekti düzgün çalışmıyor ses sonuna kadar açık olunca düz renk kısılınca ritme göre hareket ediyo .s

phoenix077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 geldi mi yoksa sadece bana mı gelmedi ? Benim hala 4.1.2

phoenix077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayara bağlayıp pc companion dan güncelleyebilirsin.
Telefondan güncelleme kontrolü yapsan da çıkar muhtemelen

Telefondan kontrol ettim güncel dedi

Telefondan kontrol ettim güncel dedi
Pm de attım pc companion a bağladım çalıştırmak için güncelleme gerekli dedi telefon güncellemesi mi uygulama güncellemesi mi acaba ? Henüz tıklamadım verilerin kaybolup olmuycağını bilmediğim için.

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pm de attım pc companion a bağladım çalıştırmak için güncelleme gerekli dedi telefon güncellemesi mi uygulama güncellemesi mi acaba ? Henüz tıklamadım verilerin kaybolup olmuycağını bilmediğim için.

bir de update service'den kontrol et bakalım orda görcek mi güncellemeyi

phoenix077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir de update service'den kontrol et bakalım orda görcek mi güncellemeyi

Telefondaki update center görmedi ama pc companion gördü. Bi yazıda pc companion üzerinden dağıtıldı diye okudum. Belki onunla alakalı olabilir. Şu an pc companion yazılımı indiriyo yüklüycem.

phoenix077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=356481]phoenix077[/MENTION] yok dostum linkteki programı indir buradan kontrol et http://www.sonymobile.com/tr/tools/update-service/

Pc companion dan yükledim bi sorun olmadı. Teşekkürler

[MENTION=356481]phoenix077[/MENTION] yok dostum linkteki programı indir buradan kontrol et http://www.sonymobile.com/tr/tools/update-service/

Pc companion dan yükledim bi sorun olmadı. Teşekkürler