burakdutar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
xperia sola ya root yaptım geri kaldıramıyorum yardım lütfen
Bencede biraz daha açık ve net bilgi verirsen yardımcı olan çıkar.Nasıl yaptın?
Ne denedin de geri alamıyorsun?
Biraz daha bilgi versen yardımcı olan çıkacaktır da..
root olarak bağlandım telefona şimdi güncelleştirme yapamıyorum orjinal olmadığından güncelleştirme olmuyor diyor bu root u kapatmam lazım galiba geri kapatamadım nasıl kapatabilirimBencede biraz daha açık ve net bilgi verirsen yardımcı olan çıkar.
Dediğin komut dosyasını açtığında 3 seçeneğin var. 1 yazıp enterlarsan rootluyor x yazıp enterlarsan root kalkıyor. Diğeriyle alakamız yok zaten. Aynı şekilde usb üzerinden hata ayıklamayı açıp pcye bağla o komut dosyasını açıp x i yazıp enterladıktan sonra unroot olması lazım.
internetten unroot diye bir dosya var onu indir ve sd karta at sonra rootlarken ne yaptıysan aynısını yap
benim telde böyle oluyor ama ben telefonun tuşlarını kullanrak rootladım bunuda belirteyim
kardeş bence yapılcak bir şey kalmamış sen onu şöyle uygun bir telefoncuya götür format attır yanlız başlarında bekle telefona bir şey olmasınsagol kardesm ama içindeki cash bellek silindi acılmıyor tel rom yüklemem gerk ama yükleyemiyorum
kardeş bence yapılcak bir şey kalmamış sen onu şöyle uygun bir telefoncuya götür format attır yanlız başlarında bekle telefona bir şey olmasın
sakın garantiye götürme çünkü cash bellek ancak rootlu bir cihazda silinebilir
bravo geçmiş olsuntelefoncu 120 tl para istedi ama aksam kendim yaptım çözdüm olayı birtane xperiaspeed.img dosyası buldum onla yaprtım ama rom u kurarken android-info.txt ve android-product.txt diye dosyalar hata veriyor nedenini anlamadım çözdüm olayı sıkıntı kalmadı ama o hatalrı çözemedim
bravo geçmiş olsun
o nasıl bir telefoncu sanki bir soyguncu![]()