Xperia Sola mı? Galaxy Ace 2 mi? Galaxy W mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beko26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    32

beko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Sizce bu telefonlardan hangisini alsam daha güzel ve avantajlı olurum?

Birde Sola'da donma, reslenme ve ısınma sıkıntısı var mı?

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
görüntülü görüşme önemli değil diyorsan xperia sola çok tercih ve tavsiye edilen bir telefondur

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ace 2 kullanıyorum mutluyum. Tavsiye ederim. Kısıtlı bir bütçe için alınabilecek en iyi telefon.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Sizce bu telefonlardan hangisini alsam daha güzel ve avantajlı olurum?

Birde Sola'da donma, reslenme ve ısınma sıkıntısı var mı?

Galaxy w kullanıyorum mutluyum ama ace 2yide almak isterdim güncelleme olayı galaxy w da yok :/ value pack var o da ne zaman gelir Allah bilir ama alacaksan ace 2 derim

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ace 2 almanınızı öneririm ben.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende bunlar arasında kalmıştım ve çok araştırdım.Sola en akıllıca seçim olacak bende sola alıyorum.Bu hafta veya haftaya almayı düşünüyorum.Vatanda 796 TL ben vatandan alacağım...

cemfbalex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki ace 2 solanın pilinin mah ı daha düşük ve sar değerleri çok yüksek.Solayı hiç tavsiye etmem.Güncelleme derseniz ace 2 ye jelly bean gelecek zaten.Solaya hiç gerek yok.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
aynı sorudan forumda 100 tane var araştır çünkü sola demekten gına geldi

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Xperia sola almanı öneririm.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Galaxy W ' ye sakın bulaşma Kesinlikle Sola :)

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Her hafta buna benzer konular açılıyor ve biz her seferinde SOLA diyoruz olsun tekrar diyelim. Bir XPERİA SOLA kullanıcısı olarak ÖNERİYORUM. :)

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sony Xperia Sola'nın SAR değeri (yaydığı radyasyon miktarı): 1.25 W/kg (head, EU SAR value)

SAR değeri yüksek olan telefonlardan kaçının, özellikle çok telefonla konuşan biriyseniz...

Faruk2616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kesinlikle sola almanı öneririm SONY markasından şaşma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaw arkadaş bütün sitelerde Sola denip duruyor.Bütün telefoncuları gezdim 1 kişi sola demiyor. Ace 2 ya da wonder diyolar. Birde Orta segment için "Htc one v" en iyisi diyolar. Takmışınız bi xperia solaya. Ayrıca Xperia sola satılırken sıkıntı oluyomuş söyleyim.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım merak ettıgım sey jb gelınce telefonda ne degısecektır oyun daha mı kolay oynanacak yardımcı olursanız cok sevınırım cunku wondern tıpı cok hosuma gıttı ama ace2 tercıh edecek gıbıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum wonder çok hızlı bir telefon ayrıca ekranı vs yeterince iyi. ayrıca fiyat farkınıda düşünmek lazım. Sonuçta herkes elindeki telefonu savunur. Bende galaxy s3 var ama galaxy wonderi öneririm. Ayrıca 1.4 GHz wonder/800MHz ace 2.

Ha elinde ace 2 olanlar tabi onu savunacaktır ama benim sana tavsiyem galaxy w

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yav arkadaş şurada Sola'yı kötüleyip Ace 2 diyenlere sadece gülerim tamam Ace 2 yabana atılacak bir telefon değil ama performans testleri ortada. İnternet diye bir şey var açın bakın performans testlerine. Ha birde marka Sony olup bir eksiğini bulunca yerden yere vuruyorsunuz neymiş efendim sar değeriymiş. Samsung yapsa taparsınız. Yeminle gına geldi yahu bu nasıl bir cahilliktir...

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben xperia ray kullaniyorum gecenlerde ace ikiyi elime aldim butn samsung cihazlardan sogudum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de sola almayı düşünüyorum bugün. ama emin olamıyorum. önünde kamerası yokmuş. yani görüntülü konuşma açısından diyorum. bir de sanırım şarjı galaxy w dan daha az gidiyormuş. bunlar da önemli şeyler ama ben bunları internetten okudum. doğrulukları açısından siz kullananlar ne düşünüyorsunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya abi galaxy ace 2 nin ghzsi düşük xperia da öle çok bi güzel marka değil ben wonder öneririm 1.4 ghz hızı var ayrıyeten çözünürlüğü çok iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende üçü arasında kaldım ama ace2 alcam herkes daha iyi diyor bu arada piyasada xperia neo varmı ?

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
kesinlikle ace 2 almanı tavsiye ederim J.B De gelicek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de ace 2 mi yoksa sola mı diye bir hafta dır yorumlara bakınıyodum ama çoğunluk sola diyor wonderi zaten beğenmedim sola nın da görüntüiü konuşması yok ama olsun olmasa da olur hem solanın tasarımıda güzel dahili hafızasıda yüksek ama şu smart tags ların ne işe yaradığını anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim ama ben ce sola diğerlerinden daha iyidir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony smart tag ve nfc diye aratırsanız sonuca ulaşabilirsiniz :) Bende sola ve ace 2 arasında kaldım solanın özellikleri iyi ama ram beni düşündürüyor birde ace2 nin geeçişleri daha hızlı ve görsel gibi. Sola kullananlar geçişler nasıl telefonda ?

DRaqaON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki arkadaşlar izlediğim videolara göre xperia sola' nın web performansı kasıyordu ve çok yavaştı böyle bir durum gerçekten var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o videoyu bende izledim fakat orda var bi şey:) başka bi videoda çok akıcı bi tarayıcısı var zaten en akıcı tarayıcılardan biri sola'daki. Bu arada 15'inde bende sipariş veriyorum :)