Xperia Sola Ice Cream Sandwich Kasıyor mu ?

osmancan298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperi sola aldım ve ıcs güncelleyeceğim fakat bazı arkadaslarda kasma sorunu gibi sorunlar varmıs güncelleyen arkadaslar bilgilendirebilir mi güncellemelimiyim ve bazı arkadaslarda paralel ithalaat ürünlerinde bu tür sorunlar olduğunu belirtmiş.:confused1:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende kasma sorunu var daha ziyade durduk yere takılma sorunu sende kendi cihazına yükleyip sendeki durumu görebilirsin beğenmezsen geri dönersin ölümle kalım değil sonuçta. Paralel ithalatta sorun var diğerlerinde yok demek bence çok saçma aynı cihaz bunlar paralel ithalatlar merdiven altında yapılmıyor aynı fabrikadan çıkmıyormu bu aletler.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hiç kasmıyor ancak babamın telefonu Sola İCS ' de reset atıyordu sürekli Gingerbread 'e geri döndürdüm bu sorun ortadan kalktı.

osmancan298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki geri döndürmek için ne yapmalıyım

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kasmaz kardeş. Güncelledikten sonra yedeklerini alıp yazılımı tekrar kur tıkır tıkır çalışır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bugün en sonunda çıldırıp custom rom yükledim orjinal romun ne kadar berbat birşey olduğunu tekrar anladım arkadaş kasıyor, takılıyor şişiyor gereksiz ram yiyor 1 aydan fazla süredir kullanıyorum stock romu nasıl sabrettim şaşırıyorum şimdi. sorun İCS'de değil aylardır bi rom yapmayı beceremeyen sony'de sola ics'yi de jb'yi de kaldırabilecek güçte bir cihaz. Allah cynogenmod'u çıkaranlardan razı olsun telefon hem görsellik hemde performans olarak bambaşka bişey oldu bildiğin uçuyor meret.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dX7cRkg.png

Dogxeuv.png

m3d3yWR.png

1GonbR6.png

yQvAsUx.png

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION] hocam cok hoş olmuş ya. şu root atma işini bi halletsem hemen bende yüklemek istiyorum. cok dehset gözüküyor :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
root, cwm, bootloader unlock/relock vs çok zor işler değil bir ay kadar önce hiçbir bilgim yoktu araştırarak öğreniyor insan. Görüntü fena değil ama sen asıl performansı gör bambaşka bi alet oldu telefonu tekrar sevmeme sebep oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sola bendede var nasıl olacak adım adım anlatabılır mısınız bende yapmak ıstyıorum kasılıyor sıkıldım artık

hüstak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yapcamda root mu daha iyi yoksa rom mu yada ikiside olurmu

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
root'u ne sanıyorsunuz? root telefondaki sistem dosyalarına erişim izni vermeye yarar yani sadece root yaparsanız telefonda hiçbir şey değişmez, root yapıp gereksiz programları silersin, ince ayarlar geliştirmeler yaparsın vs vs o zaman performans iyileşebilir. Rom ise bambaşka bir olay bilgisayara başka işletim sistemi kurmak gibi örnekleyebiliriz yani herşeyi değiştirir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın yüklemeyin acayip kasıyo alt sürüme kendiniz indiremiyorsunuz boşuna garantiye götürmek zorunda kalıyosunuz. yüklediğinizde hiç bişi indiremiyosunuz acayip yavaşlıyor